Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
13.10.14 12:44

Ahoj. Máte někdo clonu na boudu? Drží tam dobře i když je vítr? když je tam uchycená jenom na suché zipy. Docela o ní přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.10.14 13:08

Jako myslíš tu, co se přidělává na tu síťku, když se bouda rozepne a prodlouží?
Tak tu mám :-) Moc dobře tam nedrží, ale provlékla jsem si do okraje tenkou (tzv. kloboukovou) gumu a už drží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.10.14 13:40

Jo myslím přesně tuhle, co se přidělává na síťku. Přichytává se jenom dole u nacvaknutí boudičky? Po stranách není ničím přichycená? sice ty tam máš teda tu gumu.No nevím se rozhodnout, abych si ji zbytečně nepořizovala :? ale na zimu by se mi líbila, že dítko je schované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.10.14 13:59

Já mám a nepoužívám, ale mnozí si chválili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.10.14 14:11

Já jsem ji používala hodně. Mám dokonce dvě varianty. Jednu tu nepromokavou, tu jsem docela často používala z jara a pak letní verzi z obyčejné bavlny. Často clonu používám když dítko spí, abyc na něj nesvítilo. Jinak jsem si myslela, že to budu taky využívat při silném větru nebo sněžení, ale malý když nespí a já mu tu boudu takhle sklopím před oči, tak se nahne, aby se mohl vyklonit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
20.10.14 13:29

Ahoj :)
Potřebovala bych vyprat kočárek :mrgreen: Poraďte jak sundat boudičku a vše ostatní? :think: a na kolik stupňů a na jaký program jste to praly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
20.10.14 13:37

Je tam psane, ze se v pracce prat nema, ale ja to udelala a bez problemu. odstranit z kocarku jde snadno, proste odepnes vsechny druky a zip dole. Jen boudicka teda nejde:-( myslim, jako do pracky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
22.10.14 22:35

Ahoj holky zdravim a chtela bych poptosit basla jsrm vasi diskuzi kdyz srm hledala problem na internetu s prichycenim fusaku mame britax b agile… hodilo me to na stranku cca 60 a vase diskuze je uz na 180 je tady nekdo kdo to vymyslel jak uchytit… nrrvy mam jen jedny :mrgreen: a to klouzání me asi zničí… moc dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
22.10.14 22:49

@terezasturm Po stranách do těch oček u pásů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6778
26.10.14 15:22

Maminky, vyfotíte mi některá, jak vypadá na Agile 4 vajíčko? Lze na něj dát i vajíčko Maxi cosi? Pokud ne, pasuje na něj RÖMER BabySafe plus?

Díky za odpovědi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.10.14 16:20

Maxi Cosi oficiálně ne. Mohlo by to ale jít s adaptéry pro Maxi Cosi od Oyster. BeSafe je stejná značka a jdou bez problémů. Nasazuje se stejně jako na trojkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
27.10.14 09:07

@nikeska82 pasuje na nej romer baby safe plus. Adaptery jsou v cene kocarku. Pro fotku bych musela zapnout pc, kdyz budes jeste chtit tak pozdeji.
Jinak na googlu ;)

Za me odealni kombinace, za par dni zase vyuziju :palec:
Pro nas i vajco od romeru je lepsi nez mc a hlavne je vetsi a i dle testu takze jasna volba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6778
27.10.14 10:16

@kotyk @quinny holky, dekuju! :palec: To mi staci. Jsem s britaxem moc spokojena, takze az bude druhe mimi na ceste, dokoupim hlubokou korbu a vajicko. Jsem rada, ze to jde :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.10.14 10:30

@quinny A pouzivala jsi k tomu i hlubokou korbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6778
27.10.14 10:36

@quinny jeste dotaz, pasuje na Agile korba Affinity? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie