Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhoj. Máte někdo clonu na boudu? Drží tam dobře i když je vítr? když je tam uchycená jenom na suché zipy. Docela o ní přemýšlím.
Jako myslíš tu, co se přidělává na tu síťku, když se bouda rozepne a prodlouží?
Tak tu mám
Moc dobře tam nedrží, ale provlékla jsem si do okraje tenkou (tzv. kloboukovou) gumu a už drží ![]()
Jo myslím přesně tuhle, co se přidělává na síťku. Přichytává se jenom dole u nacvaknutí boudičky? Po stranách není ničím přichycená? sice ty tam máš teda tu gumu.No nevím se rozhodnout, abych si ji zbytečně nepořizovala
ale na zimu by se mi líbila, že dítko je schované.
Já jsem ji používala hodně. Mám dokonce dvě varianty. Jednu tu nepromokavou, tu jsem docela často používala z jara a pak letní verzi z obyčejné bavlny. Často clonu používám když dítko spí, abyc na něj nesvítilo. Jinak jsem si myslela, že to budu taky využívat při silném větru nebo sněžení, ale malý když nespí a já mu tu boudu takhle sklopím před oči, tak se nahne, aby se mohl vyklonit ![]()
Ahoj ![]()
Potřebovala bych vyprat kočárek
Poraďte jak sundat boudičku a vše ostatní?
a na kolik stupňů a na jaký program jste to praly?
Je tam psane, ze se v pracce prat nema, ale ja to udelala a bez problemu. odstranit z kocarku jde snadno, proste odepnes vsechny druky a zip dole. Jen boudicka teda nejde:-( myslim, jako do pracky.
Ahoj holky zdravim a chtela bych poptosit basla jsrm vasi diskuzi kdyz srm hledala problem na internetu s prichycenim fusaku mame britax b agile… hodilo me to na stranku cca 60 a vase diskuze je uz na 180 je tady nekdo kdo to vymyslel jak uchytit… nrrvy mam jen jedny
a to klouzání me asi zničí… moc dekuju
Maminky, vyfotíte mi některá, jak vypadá na Agile 4 vajíčko? Lze na něj dát i vajíčko Maxi cosi? Pokud ne, pasuje na něj RÖMER BabySafe plus?
Díky za odpovědi ![]()
Maxi Cosi oficiálně ne. Mohlo by to ale jít s adaptéry pro Maxi Cosi od Oyster. BeSafe je stejná značka a jdou bez problémů. Nasazuje se stejně jako na trojkolku.
@nikeska82 pasuje na nej romer baby safe plus. Adaptery jsou v cene kocarku. Pro fotku bych musela zapnout pc, kdyz budes jeste chtit tak pozdeji.
Jinak na googlu ![]()
Za me odealni kombinace, za par dni zase vyuziju ![]()
Pro nas i vajco od romeru je lepsi nez mc a hlavne je vetsi a i dle testu takze jasna volba ![]()
@kotyk @quinny holky, dekuju!
To mi staci. Jsem s britaxem moc spokojena, takze az bude druhe mimi na ceste, dokoupim hlubokou korbu a vajicko. Jsem rada, ze to jde ![]()