Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
355
27.3.15 12:15

Tak jsme si včera kočár přivezli :-) pláštěnku měli krom Britaxové jen na Valco uni, tak jsme vzali tu a v pohodě… Jen se zeptám máte tu clonu přes síťku? Původně jsem ji chtěla ale malý spí v kočáře opravdu zřídka, jen když někde jsme a boudu nesnese jinak vůbec staženou, tak si říkam zda to není zbytečné :think:
Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
28.3.15 18:21

Jak je to s tím polohováním nohou?

Ahojky, nemůžu nikde najít, jak opravdu vypadá polohování nožiček u Britaxu B Agile. Nejdřív jsem našla, že má, ale ne až nahoru, tady zas čtu, že nemá vůbec :nevim:
Máte ho někdo doma, kdo má 160 cm a méně? Jestli ta rukojeť není moc vysoko, jak se s tím jezdí?

Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.3.15 18:48

@Linda40 Polohování nožiček nemá. Ta podložka pod nohama se ale dá vyboulit. U trojkolky je to pak prakticky v rovině, u čtyřkolky je to sešikmené. Připadně se dá dokoupit polohovací vložka. Jsem prťavá a jezdí se mi s ním dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.3.15 18:50

@Kry5t0fek Jestli nesnáší boudu, tak je to vyhazování peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
28.3.15 19:02

@kotyk Má ji jen na spaní a to spí opravdu jen když někde jsme a to si říkám že můžu přehodit plenu i kvůli šisování :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.3.15 23:20

Já mám clony dvě. Jednu nepromokavou a jednu normální látkovou na léto. Ale to bylo proto, že jsem hodně jezdila s kočárkem v době, kdy malý spal. Teď už tam nespí a staženou boudu taky nesnese, takže podle mě to nutnost opravdu není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
3.4.15 21:57

Holky, mam dotaz ohledne sportaku B-Agile. Mala ma sedm mesicu, o sportaku uvazuju tak za mesic. Zatim nesedi, ale z korby uz mi kouka ven, tak by sla do sportaku do lehu. Mam trojkombinaci Jane Slalom a k tomu jsem dokoupila Britax B-Agile na cestovani, chtela jsem ji vozit spise v tom B-Agile, je lehci a lepe se mi ovlada. Kamaradka mne ale odrazuje, ze to neni poradny sportak, ze nema dobrou zadovou operku a ze ji mam vozit ve sportaku Jane. Takze muj dotaz zni - myslite si, ze B-Agile je tomhle ohledu horsi nez „velke“ sportaky z trojkombinaci? Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
3.4.15 21:58
@Linda40 píše:
Ahojky, nemůžu nikde najít, jak opravdu vypadá polohování nožiček u Britaxu B Agile. Nejdřív jsem našla, že má, ale ne až nahoru, tady zas čtu, že nemá vůbec :nevim:
Máte ho někdo doma, kdo má 160 cm a méně? Jestli ta rukojeť není moc vysoko, jak se s tím jezdí?Díky moc

Ja mam 160 cm, zatim jsme s Agilem jeli jen dvakrat zkusebne, ale veze se mi dobre. Je sice pravda, ze bych rukojet snesla trochu nize, ale je to spis o zvyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.4.15 23:00

@Tina007 Většina sporťáků s plynulým polohováním má úplně stejnou opěrku zad. Prostě látku vystuženou deskou a kolem toho polohovací pásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.4.15 13:23

@Tina007 V 7M do Britaxu určitě ne, obzvláště pokud pevně nesedí tedy nemá dost pevná záda. Ta zádová opěrka je tam opravdu hodně měkká, navíc při zahřívání se deformuje a prohýbá (třeba v létě). Jako nouzovku na krátký výjezd třeba na náku ano, ale jinak ještě to Jané, to má pevná záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
4.4.15 13:25

@kotyk Rozdíl je v materiálu té desky. Lehké sporťáky jako třeba B. Agile nebo ten podobný do Baby Jogger mají tu desku z takového lehounkého voštinkového plastu, který se prohýbá a teplem lehce deformuje. Kdeždo třeba Brio nebo i X - lander to mají jako ze sololitu nebo čeho. Prostě je to pevnější ale těžší materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
5.4.15 00:53

Ahoj, chtěla bych si pořídit tento kočárek a na něj horní korbičku, myslíte že je to dobrý nápad? Nejdřív od narozeni miminka v korbicce a pak normálně sporťak? Aby to vydrželi ty kolečka a po tom cca roce co by sme sundali korbičku aby byl kočárek ještě použitelnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
5.4.15 07:11

@Misssha2 Kolečka to určitě vydrží, my ho máme teď dva roky a drandíme s ním furt a vůbec ho nešetříme. A v pohodě. Ale podle mě je pro malé miminko (i v korbičce) moc tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
5.4.15 07:51

@Misssha2 Já kupovala, říjen 2013 na batole, a teď od ledna vozím v korbičce mimo. Jako při první procházce jsem měla pocit jak to s ním hra, ale zvykla jsem si, a přijde mi to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
5.4.15 08:14

@Misssha2 Oni se"zhnusej" a pak už drží v pohodě. Ten náš ma za sebou taky celkem kapky. A jak psala @alviola, je celkem tvrdý. Ono to nemusí zase tolik vadit, pokud si spíš supermatketový typ s autem, ale na každodenní pochůzky to moc není a když už, tak spíš v tom sporťáku, kde to odtlumí ta sedačka. Prostě pro miminko je to spíš nouzovka třeba na nákupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí