Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMi to fungovalo, ale spíš jsem měla problém, že to šlo nerovnoměrně, vždycky jeden pásek se vytahoval víc a jedn míň. Ale pořídila jsem si takový ten pásek na sponku, abych to mohla dát do úplného sedu a od té doby jsem úplně přestala používat polohování. Polohování mám stabilně polovené na leh. A buď zapnu ten pásek a dítko sedí, nebo rozepnu a mám leh. Rychlé. levné, účinné ![]()
Mohla bych poprosit, co je to za pásek? Vůbec nevím co si mám pod tím představit
Ale nezní to špatně
Děuji
To polohování mi připadá taky hrozné, ale to bude tím že mi to nejde
![]()
Ahoj, poradite, kde kupujete doplnky ke kocarku? Jedna se mi hlavne o nejakou vychytavku na polohovani nozek a neco na sitku v zadu v,,boudicce,, diky. ![]()
@SSophia na fb jsou pani co sijou
Treba Evelina Šije- šití na přání od a-z
ale nemam osobni zkušenost
@SSophia taady na emiminu taky paní šije na kočárky- MagicFM.
Ahoj. Vybírala jsem kočárek pro dceru. Moc se mi líbil Britax B-Agile. Protože je dceři 18 měsíců, zvolila jsem kočárek z bazaru. Kočárek jsem si vyzkoušela (bez dcery) a vše bylo v pořádku. Velké zklamání přišlo při posazení dcery do kočárku. Kočárek je zcela neovladatelný, nedá se s ním zatočit, objet překážku je nemyslitelné. Kočárek nemá žádné viditelné poškození, kolečka se v pořádku točí, ale s dítětem se s ním jet nedá. Vím, že při koupi použitého kočárku musím počítat, že něco nemusí být v pořádku, ale vůbec netuším, čím by to mohlo být. Proto bych Vás chtěla poprosit, zda má někdo z Vás podobnou zkušenost, prosím napište. Nebo prosím i o názor, čím špatná ovladatelnost může být způsobena. Děkuji. ![]()
@emini A jak přesně je neovladatelný? Nezatáčejí a sekají se mu kola? Jdou blbě zatočit s nákladem? Tyhle věci obvykle prořeší vyčištění a promazání kol silikonovým olejem.
Já mám podobnou zkušenost. Není to až tak hrozné jak popisujete, ale jako dost se s kočárkem nadřu. Taky mám bazarový, ale teprve to bude rok co byl kupovaný, byl téměř neježděný. Už jsem přemýšlela že to zkusím reklamovat, nebo spíš je požádat aby se na to koukli. Vizuálně tam žádný problém není. Všude čtu jak se s ním krásně lehce jezdí ale já s tím mám problém. Jednou rukou je téměř neovladatelný, zatočit s ním na malém prostoru např. v krámě je horor. Tak jsem zvědavá co tady holky poradí. Silikonový olej už mám doma ale ještě jsem to nepromazala.
@mpetula Kola vytáhnout, vydrbat a vyčistit i konstrukci. A pak jen velmi mírně namazat (jinak se zase rychle zanesou).
Prázdný kočárek jede dobře, je možné ho ovládat i jednou rukou. Ale s dcerou nechce zatáčet, v obchodě se s ním nedá zatočit, jednou rukou ho nelze ovládat, je to velice náročné i pro obě ruce, ale kolečka se bez dcery točí. Je pravda, že kočárek jsem celý umyla, ale kola jsem sundaná neměla. Děkuji za radu. Zkusím taky pořádně kolečka i konstrukci vyčistit a lehce namazat.
@emini ahoj, mám tento kočárek a měla jsem poškozené osky v předních kolech, podle výrobce protože jsem nepromazala (ale mazala jsem),faktem je, ze je u nás dost drobných kamínků, taky jsem projela párkrát pískem), vyřešila jsem to koupí nových předních koleček- cca 550,–kč
teď je super!!
Přesně tak to mám i já. Zkusím vyčistit a promazat a snad to bude lepší.