Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileU nas v Praze už ji mají…jak na hlubokou korbu tak na sporťak. Už v létě ji měli
snad brzo bude i u vas ![]()
@valentynk OK, děkuji. Moc tomu nevěřím, sháněla jsem v Hradci Králové, Praze, Znojmě, Třebíči a nic. Ale pokud se podíváš budu moc ráda. Ptala jsem se na vedeni DM a nevědí, kdy pláštěnky budou zase naskladňovat.
Já jí právě kupovala v létě.
Jak tu holky napsali, že je mají tak jsem pro ní letěla.
Jinak min. sobotu jsem jí viděla v DM v IGY v Českých Budějovicích.
A měli jich dost.
Zkusím v DM u nás jen co tam budu mít cestu.
@Bebunka85 v nákupním centru Letňany v DM. Viděla jsem ji tam už někdy v červnu.
@valentynk jsi hodná, už jsem ji sehnala. Moc děkuji za ochotu.
Mate i nekdo tento kocarek s hlubokou korbickou? Chtela bych tento kocarek od narozeni miminka, tak me zajima, jak jste spokojeni
@Misssha2 mám b-motion, ale principielne stejné. kluk byl narozený na konci listopadu. Jediné fakt mrazivé dny jsme byli ještě v porodnici. A byl celkem mrně. Ale vešel se mi tam v péřové zavinovačce, přes to emitex fusak 3v1. Oblečení max dvě tenké vrstvy (nebo froté dupačky).
Měla jsem teda tu látkovou korbu. Ta skořepinová se mi nelíbila a přišla mi výrazně menší.
na fotce už není péřová zavinovačka, ale taková deková.
možná budu prodávat.
Je nějaký zlepšovák jak přichytit fusak??? Mě moc za pásy nedrží a prcek sjíždí dolů.
Co mam fusak na jaro, podzim od Emitexu, tam mam takové ty kaničky nahoře, ale na Agile není za co přichytit.
děkuji za rady.
@valentynk přichycovala jsem za ty tkaničky u zkracovacího dílu na patentky co drží sedák (musíš povolit popruh dole, pak odepnout patentky, tkaničky zaháknout, zapnout patentky.)
Trochu to pomohlo, ne zásadně. (fusak takový ten 3v1)
Pokud nepokládáš, tak zaháknout nahoře za opěrátko jde.
@Ornwen asi jsem natvrdlá, ale můžeš mi to napsat trochu víc polopatě nebo vyfotit??
To hořejší zachycení chápu, ale nemám na tom fusaku takovou tu látku co se přehrne za vršek kočárku a za to to drží,(to mam pouze na zimním).
Tak jsem to řešila na kárce, tam nebyla žádná síťka, pouze opěrka a za tím odklápěcí bouda.
Já mluvím o flísovém viz.foto od Emitexu na tom mam pouze tkaničky.
Přemýšlela jsem našít tam nějaké karabinky a za ty to zaháknout za ty očka co jsou v rohu kočárku mezi sedákem a operadlem, ale to mi nevyřeší problém, že nedrží ten hořejšek.
@valentynk aha, ja mam jiny. Tak to jsme se nepochopily. 
A na konci toho zipu zadne tkaničky nejsou?
A nebo pokud ho nevyndavas, protahla bych tkanicky jako zadama jako pasy a pridelala z venku/svazala dohromady
@Ornwen to myslíš jako skrz tu síťovinu co je nad opěrkou???
Na konci zipu žádné tkaničky nejsou jen na konci zadního dílu, 2 páry, ale netiším jak je využít, proto jsem hledala tady, zda neřešil někdo stejný problém.
Poporavdě mě tu moc nedržel ani ten zimní fusak od Emitexu, který má tu látku na zaháknutí. ![]()
A to jsem měla otvory na popruhy prostřihlé a popruhy protažené, stejnak sjížděl. ![]()