Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
25.4.16 16:06

@Bebunka85 Ahoj, tak dneska jsem zkusila poslední DM-ko u nás a vůbec pláštěnku nemají. A měla jsi pravdu, nikde už není ani cedulka, takže asi už ani mít nebudou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
25.4.16 22:08

@lulii děkuji za ochotu, jsi hodná :hug: Škoda no :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.16 10:16

Holky, prosím jak je to s polohování nožek u Britax B-Agile 4 2015?Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
14.6.16 10:20

@vaneska honzik Oficiálně polohovat nejde, ale jde vyboulit. Případně jde rozepnout a polohování dodělat. Jestli chceš Agile s polohováním nožiček, tak musí jít o verzi Plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
14.6.16 13:37

A verze plus lze už polohovat???
Já myslela, že se liší pouze v boudičce - místo síťky látka.
Jinak polohování lze vyřešit i jinak než vyboulením - někde tady jsem na to viděla návod šlo o zpěvnění a polohování pomocí pásku přes madlo před miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
14.6.16 13:43

@valentynk Látku komplet už mají všechny nové typy. Myslím, že teď prostě přejdou na styl, co dělá Valco. Jeden černej kočár a boudu si vyber podle chuti.

A ano, Plus má normální kloubové polohování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
14.6.16 13:59

@kotyk já právě viděla na stránkach Britaxu, že dělají pořád i ten typ se síťkou.
Já jsem si tam nechala místo ní všít kočárkovinu a je klid.
Větrání má ještě zezadu.
Při koupi jsem se rozhodovala mezi Valco a Agile - rozhodlo provedení podvozku.
A neměnila bych, kárku od trojkombinace už skoro nepoužívám, protože Agile :lol: boudička je super nesvítí mi na malého sluníčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
17.7.16 21:10

Pláštěnka z DMka

@Bebunka85 Ahoj :mavam: vím, že už je to dlouhá doba a asi máš vyřešeno, ale právě mají v DMku pláštěnky ;) a jsou vážně perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
17.7.16 22:02

@hanulka.iks myslíš,, že je mají všude??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
17.7.16 22:15

@hanulka.iks děkuji moc za info, sice jsem koupila nějakou obyč, ale vůbec mi nesedí a už je i roztrhaná, v týdnu tam hned naklušu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.16 08:21

@valentynk Řekla bych, že by je měli mít všude, je to řetězec :nevim: Teda pokud už nejsou prodané, já měla štěstí v sobotu na poslední černou :think: Zkus a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.16 08:23

@Bebunka85 tak to jsem ráda, že nejdu úplně „s křížkem po funuse“ :lol: tak držím palce, ať seženeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
18.7.16 08:37

@hanulka.iks neměla bys prosím foto krabičky od té pláštěnky ať vím co hledat, nebo alepsoň cenu???
Já koupila od Emitexu a už je taky natržená, takže by to chtělo novou, aby na prcka nepšelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
18.7.16 08:50

Fotku bohužel nemám, ale je to krabička cca 15×10×5 (opravdu jen zhruba pro představu :mrgreen: ), má tyrkysový „rámeček“ a je na ní fotka kočárku s tou pláštěnkou ;) a mají ji klasicky u dětských věcí hned vedle tašek na kočárek atd. ;) a cena je kolem 180 Kč ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
31.7.16 08:24

Zdravim :) Nevite prosim nekdo, jaky je rozdil mezi B-Agile 4 Plus 2015 a 2016? Je to jenom v barvach? Nemuzu to nikde najit.. Diky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí