Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Bebunka85 Ahoj, tak dneska jsem zkusila poslední DM-ko u nás a vůbec pláštěnku nemají. A měla jsi pravdu, nikde už není ani cedulka, takže asi už ani mít nebudou ![]()
Holky, prosím jak je to s polohování nožek u Britax B-Agile 4 2015?Díky ![]()
@vaneska honzik Oficiálně polohovat nejde, ale jde vyboulit. Případně jde rozepnout a polohování dodělat. Jestli chceš Agile s polohováním nožiček, tak musí jít o verzi Plus.
A verze plus lze už polohovat???
Já myslela, že se liší pouze v boudičce - místo síťky látka.
Jinak polohování lze vyřešit i jinak než vyboulením - někde tady jsem na to viděla návod šlo o zpěvnění a polohování pomocí pásku přes madlo před miminkem.
@valentynk Látku komplet už mají všechny nové typy. Myslím, že teď prostě přejdou na styl, co dělá Valco. Jeden černej kočár a boudu si vyber podle chuti.
A ano, Plus má normální kloubové polohování.
@kotyk já právě viděla na stránkach Britaxu, že dělají pořád i ten typ se síťkou.
Já jsem si tam nechala místo ní všít kočárkovinu a je klid.
Větrání má ještě zezadu.
Při koupi jsem se rozhodovala mezi Valco a Agile - rozhodlo provedení podvozku.
A neměnila bych, kárku od trojkombinace už skoro nepoužívám, protože Agile
boudička je super nesvítí mi na malého sluníčko.
@Bebunka85 Ahoj
vím, že už je to dlouhá doba a asi máš vyřešeno, ale právě mají v DMku pláštěnky
a jsou vážně perfektní ![]()
@hanulka.iks děkuji moc za info, sice jsem koupila nějakou obyč, ale vůbec mi nesedí a už je i roztrhaná, v týdnu tam hned naklušu.
@valentynk Řekla bych, že by je měli mít všude, je to řetězec
Teda pokud už nejsou prodané, já měla štěstí v sobotu na poslední černou
Zkus a uvidíš ![]()
@Bebunka85 tak to jsem ráda, že nejdu úplně „s křížkem po funuse“
tak držím palce, ať seženeš ![]()
@hanulka.iks neměla bys prosím foto krabičky od té pláštěnky ať vím co hledat, nebo alepsoň cenu???
Já koupila od Emitexu a už je taky natržená, takže by to chtělo novou, aby na prcka nepšelo.
Fotku bohužel nemám, ale je to krabička cca 15×10×5 (opravdu jen zhruba pro představu
), má tyrkysový „rámeček“ a je na ní fotka kočárku s tou pláštěnkou
a mají ji klasicky u dětských věcí hned vedle tašek na kočárek atd.
a cena je kolem 180 Kč ![]()
Zdravim
Nevite prosim nekdo, jaky je rozdil mezi B-Agile 4 Plus 2015 a 2016? Je to jenom v barvach? Nemuzu to nikde najit.. Diky! ![]()