Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@alviola priznam se, ze po napsani meho prispevku me napadlo sundat ty predni kolecka a namazat je.. razem bylo po problemu
no co, uznavam, že jsem asi za blbce, ze me to nenapadlo rovnou, ale tak stane se
jen jsem byla desne vytocena, ze po 2 mesicich jsou takove problemy s jezdenim a uz jsem se desila reklamace..u prvniho kocaru (nebyl to britax) zadne namazani nepomohlo a musela jsem ho reklamovat a ta predstava, ze budu zas mesic bez kocaru byla pro me silena ![]()
Diky moc holky za reakce ![]()
To je v poho, já kdybych neměla servismena v podobě manžela, tak bych taky nevěděla.
Holky, mě to zatím dělaly všechny golfky, které jsem kdy měla, jak jsou trochu vlhčí kolečka, tak si dělají v obchodech, co chtějí. Zaaretuju a je klid. Většinou nepomohlo ani promazání a když, tak bez delšího efektu.
Jinak máme Britaxe doma a jsem spokojená. Jenom mi chybí polohování nožiček, tak musím zjitit, jak se to řeší, protože jinak to je naprosto dokonalý kočárek.
Místo polohování nožiček se vymáčkne ta látka, co je dole, nahoru a tím to podepře nohy. U málých dětí je to v pohodě, protože se troškuposunou dozadu. A když byl syn větší, tak jsem to dělala tak, že jsem ještě na to dala pod nohy složenu deku.
@Billi taky to delam tak, ze „vymacknu“ tu latku pod nozickama, kdyz mi maly usne
a je to v pohode ![]()
A jak ji vymáčknete? Máme kočár od pátku, tak jsem to ještě nějak nezkoumala?
Ahoj, premyslim nad koupi kocarku B-agile. U predchoziho kocarku jsem mela problem s tim ze byl docela nizky, jsem vysoka (175cm) tak by me zajimalo jestli je tento vhodny pro vyssi maminky? Diky za odpoved ![]()
@Ulla o víkendu s ním jezdil manžel (185 cm) a nestěžoval si. Mně přijde super (170 cm).
Dobry den.chci si koupit tento kocar ale protoze mam doma obrika zajima me delka a sirka vnitrku kocaru. neboli ty madracky kde dite lezi nebo sedi.Muj potrebuje prostor velky.
dekuju za pomoc.
@Pajulan rozmery nevim, mam Agile, ale bez problemu se tam vejde syn 3,5 roku, 102 cm a 15 kg. Mista ma vsude dost.
Dekuju moc.Na dylku super ale ta sirka 33 je fakt malo.To jsou takovy ty nudle kocary ![]()
@Pajulan tak málo to není. Náš kluk tam je v pohodě. Klidně pak někdy můžu blýsknout, abys měla představu.