Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
30.5.15 20:44

@alviola priznam se, ze po napsani meho prispevku me napadlo sundat ty predni kolecka a namazat je.. razem bylo po problemu :oops: :mrgreen: :mrgreen: no co, uznavam, že jsem asi za blbce, ze me to nenapadlo rovnou, ale tak stane se :mrgreen: jen jsem byla desne vytocena, ze po 2 mesicich jsou takove problemy s jezdenim a uz jsem se desila reklamace..u prvniho kocaru (nebyl to britax) zadne namazani nepomohlo a musela jsem ho reklamovat a ta predstava, ze budu zas mesic bez kocaru byla pro me silena :))

Diky moc holky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
30.5.15 21:12

To je v poho, já kdybych neměla servismena v podobě manžela, tak bych taky nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.5.15 21:19

Holky, mě to zatím dělaly všechny golfky, které jsem kdy měla, jak jsou trochu vlhčí kolečka, tak si dělají v obchodech, co chtějí. Zaaretuju a je klid. Většinou nepomohlo ani promazání a když, tak bez delšího efektu.
Jinak máme Britaxe doma a jsem spokojená. Jenom mi chybí polohování nožiček, tak musím zjitit, jak se to řeší, protože jinak to je naprosto dokonalý kočárek.

• Citovat
  • Upravit
2249
30.5.15 21:27

Místo polohování nožiček se vymáčkne ta látka, co je dole, nahoru a tím to podepře nohy. U málých dětí je to v pohodě, protože se troškuposunou dozadu. A když byl syn větší, tak jsem to dělala tak, že jsem ještě na to dala pod nohy složenu deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
30.5.15 21:50

@Billi taky to delam tak, ze „vymacknu“ tu latku pod nozickama, kdyz mi maly usne ;) a je to v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
30.5.15 21:57

A jak ji vymáčknete? Máme kočár od pátku, tak jsem to ještě nějak nezkoumala?

• Citovat
  • Upravit
123
1.6.15 12:02

Ahoj, premyslim nad koupi kocarku B-agile. U predchoziho kocarku jsem mela problem s tim ze byl docela nizky, jsem vysoka (175cm) tak by me zajimalo jestli je tento vhodny pro vyssi maminky? Diky za odpoved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.6.15 12:19

@Ulla o víkendu s ním jezdil manžel (185 cm) a nestěžoval si. Mně přijde super (170 cm).

• Citovat
  • Upravit
2973
1.6.15 12:36

@Ulla Já mám 179 a paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.6.15 17:42

Tak super :) A mate porovnani s Agile +? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.6.15 15:27

britax b motion 4

Dobry den.chci si koupit tento kocar ale protoze mam doma obrika zajima me delka a sirka vnitrku kocaru. neboli ty madracky kde dite lezi nebo sedi.Muj potrebuje prostor velky. :mrgreen: dekuju za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.6.15 18:40

@Pajulan rozmery nevim, mam Agile, ale bez problemu se tam vejde syn 3,5 roku, 102 cm a 15 kg. Mista ma vsude dost.

• Citovat
  • Upravit
355
7.6.15 19:56

Zde jsou rozměry ;-) @Pajulan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.6.15 20:37

Rozmery

Dekuju moc.Na dylku super ale ta sirka 33 je fakt malo.To jsou takovy ty nudle kocary :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.6.15 20:50

@Pajulan tak málo to není. Náš kluk tam je v pohodě. Klidně pak někdy můžu blýsknout, abys měla představu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4