Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@yse Ja mam na fusaku nahore takove snurky a manzel!!! prisel na to, ze se daji protahnout mezi kocarkem a boudickou a vaze je rukojet.
@zupe Díky, čeká mě teprve výběr fusaku, tak uvidím který mi padne do oka ![]()
Ahoj holky, nevíte o někom kdo prodáva nafukovaci kolečka? Děkuji Andrea
Já bych taky chtěla nafukovací kola na agile. Nevíte jestli se nedají doladit z jiného kočárku?
Ahoj ![]()
máte někdo kočárek s barvou „cool berry“? Ve skutečnosti je taková růžovofialová, hledám k tomu nánožník a clonua nevím v jaké barvě pořídit ![]()
@Emilih Z B-Motion. Ale já bych víc brala tu polohovací rukojeť. Jenom se mi nechce pořizovat B-Motion a dávat na něj nenafukovací kola z B-Agile ![]()
Ahojky holky, předem se omlouvám, jestli jste to tu již řešily, ale nemohu nic takového dohledat.
Chci se zeptat, zda některá z vás reklamovala boudičku z důvodu vyšisování černé barvy? Kočárek mám půl roku, jsem s ním nadmíru spokojená, jen teda ta boudička vypadá příšerně
Známá mi radila, ať to zkusím vyreklamovat, tak nevím, zda se mi nevysmějí… ![]()
Moooc děkuji za jakoukoliv odpověď ![]()
Já ještě ne, ale holky ji tu v diskuzi úspěšně reklamovaly.
@zupe Jééé, tak to je super
Moc díky!
A mohu se zeptat toho, kdo to již reklamoval, zda to mám řešit s obchodem, kde jsem ji koupila, nebo se mám obrátit přímo na Britax?
Holky, které máte organizér na madlo, jak originál tak šitý, jak jste s tím spokojené? Já zvažuju nějaký pořídit, nemám si kám dávat kafe
Za tímto účelem mi přijde lepší ten originál. Ty šité mi ale zase přijdou prostornější.
Mam original a jsem navysost spokojena. Melajsem i diono a neda se srovnat. Suer, ze e da zavirt ta prostredni kapsa, adavam penezenku, mobil a klice, plus dve piti:-D
@haninkav
Prosim ta podlozka je ruzova ale ta fialova? Dakujem veeelmi ![]()
Ahoj. Holky můžu poprosit ten organizér? Kde jste ho sehnaly? Jinak mi dneska kočárek doladil ![]()
Já mám originál organizér a jsem spokojená. Na jedné straně vozím pití pro dítě, na druhé straně kafe pro sebe
Akorát se mi do té prostření kapsy nevlaze peněženka.