Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileA nemate někdo tu výměnou konstrukci se sportovníma kolečkama? Není s nima ta korbička lepší?
@Misssha2 píše:
Teď mě tak napadlo, dá se řídit po i proti směru jízdy?
Nedá. Teda korbička nevím, ale sportovní verze určitě ne.
A ještě se zeptám, možná někomu přijdu fakt blbá, ale já nevím,https://www.malvik.cz/Kocarky/Sportovni-kocarky/Britax-Smile-2015, tohle se prodává i s tou hlubokou korbou nebo ne? Na obrázku to sice je ale v popisku sem to nějak nenašla.
Ahoj, jak je výrazné šisování u červené a modré barvy? Zavrhla jsem kvůli tomu černý a teď nevím, jaký si vybrat ![]()
Já mám ten červený dva roky. Kdybych vedle sebe postavila ten svůj a nový, tak by asi bylo vidět, že ten můj je vybledlý. Ale nemám ho vyrudlý do fleků a a ni nijak moc. Ale je prevda, že většinu času jezdím se složenou boudou. Ale ani ten okraj té boudy nějak extra vyšisovaný není.
Holky, můžete mi některá, prosím, říct rozměry sezení? Hledám prostorný sporťák/golfky, který je malý do kufru, ale v pádu nouze se v něm sveze i 3,5 leté dítě.
@annaei díky, stejně bych raději rozměry.
Porovnávám více kočárků a hledám ten největší.
Šířka sedu 34, hloubka sedu 25 a dělka zad 47.
Ale tím, že je po bocích látka, tak ve skutečnosti je tam prostrou mnohem víc. Jinak já tam občas svezu i 4letého, který má 112 cm a 23 kg
Ale teda už jenom na sednutí a nemůže mít roztaženou boudičku
Ale kočárek jsem právě kupovala ještě pro toho staršího v době, kdy měl skoro 3 roky, 100 cm a 20 kg. A kočár pořád drží ![]()
Holky, prosim Vas, mam britax a posledni dny se mi stava, ze kdyz jedu s kocarem po hladkym povrchu, napriklad v obchode, tak mam ohromnej problem s kocarem zatocit. Kazdy kolecko mi bud jde na odlisnou stranu a nebo se mi jedno zasekne napric a to pak nemam sanci s kocarem jet. Dneska se me to stalo uz i venku, nakonec sem musela kolecka zaaretovat, abych vubec nekam dojela. Stalo se to nekomu? Co s tim? Mam ho sotva dva mesice…dekujuu ![]()
@Paaajka Jojo, mě se to stává taky, hlavně když jsou kolečka mokrá a vjedeme někam na hladký povrch. Nijak jsem to neřešila.
@Paaajka Jo, taky xe mi to občas stává. Je potřeba namazat ty přední kolečka. Jako tu kovouvou tyčinku
Stačí sprej WD40