Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20
16.2.16 22:18

Můžu se zeptat kde jsi koupila kolečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
17.2.16 16:08
@mpetula píše:
Můžu se zeptat kde jsi koupila kolečka?

Koupila jsem přes Dětský dům www.detskydum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
23.3.16 21:18

Pláštěnka neoriginální Emitex

Ahoj, prosím, kdo používáte na britax b agile univerzální pláštěnku od Emitexu, jaký typ máte? Chtěla jsem tu Tracking maxi, co tu někdo psal, ale z eshopu mi volali, ze tento typ teď výrobce nedodává a poslali místo toho na trojkolku. Ale ta teda hodně trčí dopředu, do špice a motá se do předních kol :( Tak řeším, která bude sedět trošku líp. Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.4.16 14:11

Ahoj maminky, tak jsem se včera stala majitelkou britax b-agile 4 plus a dneska jsem poprvé vyjela. Zatím jsme jak já, tak i malý spokojeni, jen bych vás chtěla moc poprosit, jestli některá nevíte, jak dát zádíčka více do sedu? Existuje na to nějaká pomůcka?

Moc byste mi pomohly :dance:

Děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.4.16 20:28

@lulii na fb jsou paní které šíji nějaké pásky, ale nevím jak to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
14.4.16 21:07

@smilestrawberry Moc děkuji ;)

Kdybyste ještě některá věděla, tak budu moc ráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
14.4.16 22:05

@lulii stačí cokoliv pevného ovázat kolem té konstrukce za zády, já dala popruh z batohu, tím se to více zvedne. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
14.4.16 22:07
@ammisha píše:
Ahoj, prosím, kdo používáte na britax b agile univerzální pláštěnku od Emitexu, jaký typ máte? Chtěla jsem tu Tracking maxi, co tu někdo psal, ale z eshopu mi volali, ze tento typ teď výrobce nedodává a poslali místo toho na trojkolku. Ale ta teda hodně trčí dopředu, do špice a motá se do předních kol :( Tak řeším, která bude sedět trošku líp. Děkuji!

Také bych byla ráda za nějaký konkrétní typ pláštěnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.4.16 07:39

@Bebunka85 Moc děkuju, vyzkouším ;) Co se týká pláštěnky, tak tam perfektně sedí pláštěnka koupená v DM, pasuje tam jak originál a navíc je pěkná, není to ten obrovský igelit. Přidám fotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.4.16 07:51

Přidávám fotky pláštěnky. Dá se složit do úplně malého balíčku, který nezabírá v košíku místo, jsou tam průduchy na vzduch a když přestane pršet, ale pláštěnka je mokrá a nechce se vám jí dávat do košíku, tak je na pláštěnce zip. Navíc stála myslím kolem 100,–
Fakt jsem s ní spokojená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
15.4.16 09:23

@lulii také děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
15.4.16 22:25
@lulii píše:
Přidávám fotky pláštěnky. Dá se složit do úplně malého balíčku, který nezabírá v košíku místo, jsou tam průduchy na vzduch a když přestane pršet, ale pláštěnka je mokrá a nechce se vám jí dávat do košíku, tak je na pláštěnce zip. Navíc stála myslím kolem 100,–
Fakt jsem s ní spokojená :dance:

Tak ta je fakt super! Já blbec dala za origoš přes 500… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
18.4.16 22:35

@lulii dneska jsem scháněla v DM tu pláštěnku a vůbec nemají, byla jsem ve 3 DM. Mohla bych tě poprosit, kdyby jsi měla někdy cestu kolem DM, koupila by jsi mi jí? Je mi to nesmírně trapné, ale hrozné se mi ta pláštěnka líbí. :oops: Samozřejmě nemusíš, nebudu se zlobit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
19.4.16 19:19

@Bebunka85 Ahoj, no jasně, že se podívám, vůbec ti to nemusí být trapné :pankac: Dneska jsem byla v jednom DM a tam také nic, tak pak tu máme ještě další dvě, tak snad někde uspěju :nevim: Já jsem jí kupovala víc jak před půl rokem, tak snad jí ještě budou pro DM dělat, byla by to škoda kdyby ne, protože je fakt super :) Pak se ti ozvu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
19.4.16 20:49

@lulii děkuji moc, ale pokud jsi jí kupovala před půl rokem, tak si myslím, že už nebudou, oni tam nemají vůbec cenovku, mají jen na hlubokou korbu. Snad uspěješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí