Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@mpetula píše:
Můžu se zeptat kde jsi koupila kolečka?
Koupila jsem přes Dětský dům www.detskydum.cz
Ahoj, prosím, kdo používáte na britax b agile univerzální pláštěnku od Emitexu, jaký typ máte? Chtěla jsem tu Tracking maxi, co tu někdo psal, ale z eshopu mi volali, ze tento typ teď výrobce nedodává a poslali místo toho na trojkolku. Ale ta teda hodně trčí dopředu, do špice a motá se do předních kol
Tak řeším, která bude sedět trošku líp. Děkuji!
Ahoj maminky, tak jsem se včera stala majitelkou britax b-agile 4 plus a dneska jsem poprvé vyjela. Zatím jsme jak já, tak i malý spokojeni, jen bych vás chtěla moc poprosit, jestli některá nevíte, jak dát zádíčka více do sedu? Existuje na to nějaká pomůcka?
Moc byste mi pomohly ![]()
Děkuju ![]()
@lulii na fb jsou paní které šíji nějaké pásky, ale nevím jak to funguje
@smilestrawberry Moc děkuji ![]()
Kdybyste ještě některá věděla, tak budu moc ráda ![]()
@lulii stačí cokoliv pevného ovázat kolem té konstrukce za zády, já dala popruh z batohu, tím se to více zvedne. Nevím jestli jsem to napsala srozumitelně.
@ammisha píše:
Ahoj, prosím, kdo používáte na britax b agile univerzální pláštěnku od Emitexu, jaký typ máte? Chtěla jsem tu Tracking maxi, co tu někdo psal, ale z eshopu mi volali, ze tento typ teď výrobce nedodává a poslali místo toho na trojkolku. Ale ta teda hodně trčí dopředu, do špice a motá se do předních kolTak řeším, která bude sedět trošku líp. Děkuji!
Také bych byla ráda za nějaký konkrétní typ pláštěnky.
@Bebunka85 Moc děkuju, vyzkouším
Co se týká pláštěnky, tak tam perfektně sedí pláštěnka koupená v DM, pasuje tam jak originál a navíc je pěkná, není to ten obrovský igelit. Přidám fotku ![]()
Přidávám fotky pláštěnky. Dá se složit do úplně malého balíčku, který nezabírá v košíku místo, jsou tam průduchy na vzduch a když přestane pršet, ale pláštěnka je mokrá a nechce se vám jí dávat do košíku, tak je na pláštěnce zip. Navíc stála myslím kolem 100,–
Fakt jsem s ní spokojená ![]()
@lulii píše:
Přidávám fotky pláštěnky. Dá se složit do úplně malého balíčku, který nezabírá v košíku místo, jsou tam průduchy na vzduch a když přestane pršet, ale pláštěnka je mokrá a nechce se vám jí dávat do košíku, tak je na pláštěnce zip. Navíc stála myslím kolem 100,–
Fakt jsem s ní spokojená
Tak ta je fakt super! Já blbec dala za origoš přes 500… ![]()
@lulii dneska jsem scháněla v DM tu pláštěnku a vůbec nemají, byla jsem ve 3 DM. Mohla bych tě poprosit, kdyby jsi měla někdy cestu kolem DM, koupila by jsi mi jí? Je mi to nesmírně trapné, ale hrozné se mi ta pláštěnka líbí.
Samozřejmě nemusíš, nebudu se zlobit ![]()
@Bebunka85 Ahoj, no jasně, že se podívám, vůbec ti to nemusí být trapné
Dneska jsem byla v jednom DM a tam také nic, tak pak tu máme ještě další dvě, tak snad někde uspěju
Já jsem jí kupovala víc jak před půl rokem, tak snad jí ještě budou pro DM dělat, byla by to škoda kdyby ne, protože je fakt super
Pak se ti ozvu ![]()
@lulii děkuji moc, ale pokud jsi jí kupovala před půl rokem, tak si myslím, že už nebudou, oni tam nemají vůbec cenovku, mají jen na hlubokou korbu. Snad uspěješ ![]()