Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Billi ok dekuju.Ja uz mela jeden kocar a ten mel tich 33 a malej tam byl jak sardinka.Tak zkus foto. Dekuju ![]()
@Pajulan Já Britax vybrala právě kvůli prostoru, předtím jsme měli kam a to je opravdu hooodně prostorný kočárek a syn ve 21 měsících se vleze krásně a spinká v něm i na boku, na břiše apod…
@Kry5t0fek dekuji za foto. Skoda ze neni videt uvnitr do kocaru na ty fotce ![]()
@Pajulan neeee, to neni nudle. To jsi nevidela Nunu!
Britax je uplne v pohode.
@alcar fakt? Ja nevim ale my prave meli uz kocar ktery byl sirka 33 a dylka 85 a kdyz jsme tam prcka daly tak tam byl presne na sirku a ani si nemohl dat ruce kolem hlavy jak on spava.
@Pajulan jestli chces siroky kocar, tak nejsirsi je Quinny Speedi, ten ma kolem 40 cm. Jinak foto.
@Pajulan Nee, neni uzky. Ty cm strašně klamou. On totiž ten kočárek ty boky nemá pevné, takže tím pádem se to vlastně přizpůsobí dítěti a udělá to na každé straně min. 2 cm.
Taky jsme měli kočár, který měl 32 cm a syn se tam nevešel v 8 měs. V Britaxu se vozí ve 2,5 letech a krásně tam rozvalený spinká.
Tyhle rozměry jsem naměřila a dávala jsem sem do diskuze já. Šířka sedu 34, hloubka sedu 25 a dělka zad 47.
Jestli BA 4 nebo 3 znamená, kolika kolová je to verze, tak já mám tu 4 čili čtyřkolovou.
Holky, co mate kocar uz dele-jak jsou na to ta penova kolecka? Sjela se-a brzo? Nevykousla se treba?