Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Niki.M Myslím že polohování nožiček, ale nevím, jestli to bylo už u 15 nebo ne
Potřebuji poradit lze někde objednat šroubky do madla na kočárku Britax Agile 4???
Postupně mi oba vypadly aniž bych si všimla, takže nemám podle čeho koupit jiné.
@valentynk změřila bych šuplérou a koupila podle toho.
Když na to přijde, tak myslím, že ti to i v nějakém hornbachu změří.
@Ornwen Když já už právě nemám co změřit, protože jsou pryč oba ![]()
@valentynk ale tu dirku, jasne ze ne ty sroubky. Jde hlavne o hloubku, imho, aby ti to netrcelo a netrhalo veci.
@Ornwen Manžel tam zkusil nějaký podobný šroubek dát, jenže nemá stejný závit,
takže se protáčejí a vypadávají.
Snad se najde někdo, kdo má stejný kočárek a má zručného chlapa, který mi změří přímo ten šroubek.
Zkoušela jsem napsat i přímo na Britax, tak uvidím zda mi pomůžou.
Díky moc.
Přikládám foto, které šroubky myslím.
Jo tyhle, ja myslela v rukojeti. Ja mam b motion, ale tohle bude stejný. Kouknu na to.
Posuvku jsem teda nekam zalozila, ale zkusim ti to vyfotit s metrem
Ahoj, muzu se zeptat nezkousel nekdo dat na B-agile kolecka z B-motion? Chtela bych poridit b-agile, ale obavam se, ze mi budou chybet mekka kolecka, jezdime dost pres hrboly. Ale zaroven bych rada zachovala co nejmensi hmotnost. Diky za nazory ![]()
Ahoj maminky
Dala jsem čistit kočárek a přítel dal do pračky i košík. Kterej se trochu potrhal. Nikde nemají novej. Kočárek je v záruce a nikde není napsáno že to nesmí do pračky. Myslíte že to vymění jako závadu? Britax b-agile
@argo1 Přední by měla jít v poho a u zadního asi bude potřeba trošku to poupravit.
nemáte někdo info, kdy opět naskladní v DM ty pláštěnky na kočár? Ať dělám, co dělám nemůžu ji nikde sehnat.
@Bebunka85 Až půjdu u nás kouknu se ti. ![]()
Zrovna včera jsem jí vybalila z krabičky, protože ta původní od Emitexu už je díratá - nic to nevydrží.
Tahle super sedí. ![]()
Neboo zkus zavolat na DM linku