Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMy máme kočárek 2 a půl roku, drandíme s ním všeude možně a nešetříme ho. Kolečka jsou v pohodě. Drošku se ta guma „orýpala“ na krajích, ale je to spíš estetická vada než funkční. Jezdí se s ním pořád stejně.
@KristyM Sjedou se v podstate hned, ale pak uz drzi jak slovo bozi…zatim se nevykousla a jezdime uz skoro rok, a to fest.
Ahojda holky, mam dotaz. Kocar mi zacal znicehonic silene vrzat, hlavne v kloubech kde se sklada, zvuk je to opravdu hrozny. Kdyz jedu, permanentne vrze a me to trha usi. Navic se mi zda, ze se trosku hybe rukojet a neni tam tak napevno jako predtim. No nemyslim si, ze by kocarek, stary par mesicu zacal tak strasne vrzat…Nevite co s tim? Nemate s tim nekdo zkusenost?? Mockrat dekuji
Ono se to většinou zdá, že je to v rukiojeti, ale já má zkušenost, že to byly vždy přední kola. Prostříknout WD, lehké povolení v rukojeti je normální. Ale nám se jednu dobu stávalo, že při skládaní kočárku to lanko tam nezaskočilo tak, jak by mělo a pak to bylo hodně volné. De fakto kočár byl jako nachystaný ke složení. Stačilo úkon několikrát zopakovat nebo pohýbat těmi úchyty pod sedačkou, které drží to lanko pro skládání a spravilo se to. A pak se to časem zase nějak upravilo samo.
Ahoj, mam takovou blbou otazku, ale i presto ji polozim
. Mam agile 4 plus a hluboka korba jde jen na motiona? pochopila jse to spravne? Kocarek jsme koupili protoze je skladny do auta ale tohle mne je zajima. ![]()
Dekuju Lenka
@kotyk píše:
Jde i na Agile.
fakt? ta to je super dekuji moc za info.
Ahoj holky,
uvazuju nad koupi tohoto kocarku, akorat mi vadi to nepolohovani nozicek. Muzete mi prosim nektera vyfotit, jak vymackavate tu latku, co jste psaly?
Dekuji
@Babus88 Britax B-Agile 4 Plus má polohovací nožičky. Jinak to můžeš řešit i takhle http://www.fler.cz/…gile-5662126
A tady
máš vymáčknutý. Není to nix extra, jen na podepření nohou.
Dobrý den. Neporadil by jste mi někdo prosím. Jak vám jde polohovat zádová opěrka? Když jí chci zvednou do sedu tak dobrý, ale jak to chci dolu tak mi to vůbec nejde. Fakt do toho dám sílu a jen někdy se mi to povede. Není na to nějaký grif? Třeba dělám něco špatně. Děkuji
@mpetula Mě to stačí zmáčknout a pokud tam leží dítě, jde to dolů samo.
@mpetula
mi zas jde hrozne blbe dat nahoru
popravde to polohovani mi prijde desne, nastesti to skoro nepouzivam (je porad v sedu).