Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileNa amerických stránkách Britaxu je uváděná nosnost cca 22 kg. A konstrukce kočárků pro americký trh je úplně stejná. Já v tom občas vezu i 21 kg dítě, ale kočárek zatím drží ![]()
Ja mam pocit, ze je to nejaka norma - tak my to vvysvetlovali u jineho kocarku - ze se ma uvadet ta nosnost 15 kg. A na americkych strankach ma snad nosnost 22. Ale uz je to skoro rok, co jsem to hledala a kupovala.
Holky, co máte tento kočár, nemám sílu číst všechny příspěvky, takže mám dotaz
.Polohování nožiček je tou vytlačenou síťkou, udrží to nohy i většímu dítěti? Malej má 20měsíců, cca 11kg. Měli jsme Valco a tam to pravě nedrželo. Nebo řešíte nějak jinak to polohování? Děkuju
@lulu11 Pokud spí, tak to udrží. Aktivní dítko to v pohodě zatlačí.
Teď jsem tu namátkou kápla na stránku, kde se paní ptá na pásek na opěrku úplně do sedu. Opěrka tedy nejde dát úplně do sedu?
@lulu11 Asi jako Valco, má stejný typ polohování, akorát ne tak luxusní, jako Valco.
Valco jde do uplného sedu, jako fakt 90stupňu. Ale stejný typ polohování má i Xlander XA a ten právě do uplného sedu nešel, byl to takový mírný pololeh a to už nechcu. Malej se furt držel madla a nebyl vlastně opřenej, když chtěl mít přehled
. Asi záleží, jak jsou uchycený ty polohovácí pásy, nebo nevím
.
No, dívám se teda do fotogalerie a vypadá to, že je to opravdu ten pololeh
.Tak tím jsem ho teda vyřadila z výběru ![]()
@lulu11 Ahoj Lulu, můžu se zeptat, jak jste byli s Valcem spokojeni/ nespokojeni a proč? Rozhoduji se mezi Valcem snap 4 2014 a Britaxem b agile…
@LenďaD Ahoj, byla jsem spokojena.Jen jsem ho ted byla reklamovat a vratili penize, tak hledam nějakou změnu. Ale za ty penize a podobné vlastnosti nic nemůžu najít
.Ten Britax me sklamal, že nejde do úplného sedu
.Takže půjdu asi znovu do Valca.
@lulu11 A mělo děťátko při jízdě pokrčené nohy? Resp. vozila jsi tam už větší dítě? Přijde mi docela krátký a malý za chvíli dosáhne opěrky nohou…
Vozim tam malyho od 14 měsíců, ted je mu 20, ale neni to zadnej obr.Kdyz dam operku na rovno, tak boty uz mu trochu trci ven.Nebo jak to presne myslis? Ten Britax mne pri zkoušení přišel prostornější. Skoda toho sedu, nam to u Xlandera ten sed opravdu vadil
a vim, ze bych zas na to nadavala.
Ten polosed není žádný problém. Ten pásek je tak jednoduchý, že si to každá zvládne udělat doma. Popruh a sponka. Provleče se tokonstrukcí a je to. Mi to přijde super i z toho důvodu, že to zpevní ty záda a je to jednodušší, než povolovat to polohování. Mám to stabilně na leh a buď jenom zapnu nebo rozepnu ten pásek. Jinak na Agile nedám dopustit. Snad jen bych ho byla vyměnit za Baby jogger.
@lulu11 Mě se tedy ditko u Britaxu drzi madla, i kdyz ma operku 90 stupnu (vyrobila jsem si ten pasek, je to dobre i ze to zpevnuje zadicka), opira se jen, kdyz je uz dost unavenej, a to je mu pak jedno. Ani nozicky jsme nikdy nevyuzili (polohovani), a to ho mame urcite od 18 mesicu, spis driv. Ted je mu 24.