Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.6.14 10:34

Prej ze to to jde ale na zadnich koleckach musite vymenit tu kovovou tycku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 10:38

Tu vlozni tasku jsem chtela taky kdyby bylo dalsi mimco.Tak ted nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
18.6.14 10:44
@irenakovarova píše:
Tu vlozni tasku jsem chtela taky kdyby bylo dalsi mimco.Tak ted nevim :think:

Jako ona tam vejde, jen divně čouhá…navíc je opravdu naprd, když nemůžeš přehodit rukojeť a koukat se na mimino co leží proti směru jízdy, hodí se opravdu spíš do Smartu..a je teda vhodná na zimu- hodně teplá…
Ale koupila jsem boudu (taky od Smartu) a je dobrá, ale uvidím až v provozu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 11:04

@amazon tak to jsem rada ze jste to napsala tak radsi taky koupim korbu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.6.14 11:29

Tak jsem psala na ten babydirekt a toto mi odepsali:

Dobrý den,
bohužel to není možné, kolečka tam vůbec nejdou nasadit.
S pozdravem
Pešková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 11:35

@purcel Ale jdou, mrknete do skupiny Britaxacky i holkam pani tohle psala ale nakonec objednat to slo ale jak jsem psala musite vymenit ty kovove tycky na kolach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.6.14 12:48

@Haninen Kdybych mohla, tak bych si určo vybrala také nánožník místo pláštěnky zdarma, ale objednávala jsem to tady v jednom internetovém obchodě tady, abych si to mohla vyzvednout, kvůli případné reklamaci kočárku jsem nechtěla kupovat někde přes net daleko. Pláštěnku jsem zkoušela nasadit a sedí dobře, samozřejmě nekryje dole ten košík, ten je totiž umístěný dost nízko. Spíš mi připadá divné, že v pláštěnce není okýnko - díra vpředu před dítětem.
Fialová je moc hezká, určo se Ti bude líbit :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
18.6.14 13:02

@purcel To je jasný, že vám řeknou, že to nejde. Proč by pak lidi kupovali drahej Motion, když by hned přiznali, že vlastně stačí koupit Agile a šoupnout tam jen lepší kolečka.
Neměla jste vůbec psát, že to chcete na Agile. Prostě napsat „Prosím o obědnání a zaslání nafukovacích koleček k Britaxu B-Motion.“ -Konec šmitec, proč jim psát na co to chcete, nic jim do toho neni i kdyby ste s tím chtěla žonglovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 13:07

@Kassiel Presne tak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.6.14 13:25

Já si na kolečka vůbec nemůžu stěžovat. Jeli jsme s tím i terén v Beskydech (samozřejmě neplánovaně) a kolečka v pořádku. Tedy, jako žádná pohoda to nebyla, ale kolečka vydržely. Dokonce jsem jedno zadní kolo jakoby o něco na kraji rozřízla a ničemu to nevadí.

Vložná taška
Já jsem použila párkrát obyč vložnou tašku do Emitexu, ketrou jsem měla v jiném kočárku. Jenom jsem měla strach, že vypadne. Ani moc nečouhala (a ani to nevadilo, protože ta taška má pevnou desku), kdybych s ní jezdila častěji, t ak by to chtělo vymyslet nějakou pojistku, proti vypadnutí. To, že je mimi naopak mi taky zásadně nevadilo, protože jsem byla zvyklá ze sourozeneckého Jané. Ale pokud bych ho měla mít jako jediný kočár, tak to mi nepřijde moc ideální.

Tento kočárek je podle mě fajn koupit jako druhý lehký kočárek na skládání do auta popř. nákupy. Dá se použít jako podvozek pod autosedačku a příležitostně s vložnou taškou apak až je mimi větší, tak už v něm normálně jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
18.6.14 14:29

Tak měli pouze hnědý, černý, červený ale i tak se mi líbili :-) budu ho objednávat z internetu.. mám prosbu… to polohování nožiček, některým dětem to stačí vyboulit nevim jak ta naše.. ale vyděla sem vychytávku že se to dá nějak rozepnout na zip něčím vycpat? Neděláte to taky někdo? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1665
18.6.14 14:48

Zip se da odepnout a urcite i vycpat, ja jsem si na to udelala takovej provazek, kterej mi to odepnuty drzel nahore, ale vlastne jsem to vubec nevyuzila. Ono to neni uplne prakticky… Prece jen je to pak jen relativne tenka latka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Haninen
18.6.14 14:59

@zupe: Tak to je fajne některé maminky dávají i prkýnka plastová sem koukala na vycpání pak zip zapnou a nic není vidět 8o tak uvidíme třeba nebudu muset ani nic takového dělat, uvidíme podle naší slečny :-)

• Citovat
  • Upravit
Haninen
18.6.14 17:25

Maminky neznáte nějakou príma švadlenku na tuning kočárků?.) díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
2249
18.6.14 20:41

@Haninen Na mMB darint nebo Natydom

• načítám...
  • Citovat