Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.6.14 13:48

@Moňas.p Dejte sem odkaz at vime o co jde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
13.6.14 14:09
@katarina82 píše:
@Moňas.p Mě příjde, že tu váhu navyšují právě ty nafukovací kola :think: Mám nový britax katalog a nic takového jako B-agile s nafukovačkama tam není :nevim: Jedině v zahraničí možná… :think:

nevím, zahlídla jsem to tu někde v diskuzi, tak proto se ptám :)

@irenakovarova píše:
@Moňas.p Ja cetla na facebooku ze udajne na agile jdou prehodit kolecka z motionu

fakt nevím. Proč by byl pak motion dražší? :D

• Citovat
  • Upravit
Moňas.p
13.6.14 14:10
@irenakovarova píše:
@Moňas.p Dejte sem odkaz at vime o co jde :)

sama bych ho ráda viděla, proto jsem se na to ptala. Zahlídla jsem to tady jen někde v diskuzi

• Citovat
  • Upravit
2249
13.6.14 20:15
@Anonymní píše:
Holky, která používáte Britax B-Aglie 4 - je nějaká možnost, aby mělo dítko (7 měsíců) zvedlé nožičky a nevisely dolů? Nebo jak se to řeší? Něco jste tady psaly i o nějakém pásku… Tím se zvedá podložka k madlu? Kde se ten pásek případně kupuje? Uvažujeme o koupi tohoto kočárku, ale ty nožičky mě znepokojují. Prosím o radu. Děkuji Denisa.

Jak to tady někdo psal, protlačí se ta látka pod nožičkami nahoru a tím se to jakoby zvedne, takže dítku neplandají nožky dolů. Ale to se týká větších dětí, u malých (tak cca do 1.5 roku) to ani není nutné, protože ten sed je dost hluboký. Takže ve výsledku je to mnohem lepší než klasické obyčejné golfky s polohováním nožiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.14 20:26

@alviola děkuji moc za vysvětlení! snad nebudu koupí tohoto kočárku litovat ;)

• Citovat
  • Upravit
292
13.6.14 23:03

@Moňas.p A nemáte na mysli terénní kola? http://www.funbaby.cz/…a-na-b-agile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
14.6.14 08:07
@Terunka píše:
@Moňas.p A nemáte na mysli terénní kola? http://www.funbaby.cz/…a-na-b-agile

Ne, je to novinka pry vylepsena o nafukovacky

• Citovat
  • Upravit
410
14.6.14 22:27

Takže na podložení nožiček se prodává i speciální polohovací podložka:

http://prislusenstvi-ke-kocarkum.heureka.cz/…ka-pod-nohy/

Kolečka se dají na Agile nasadit z Motionu. Spousta maminke to tak teď dělá, protože pak mají stejně kvalitní kočár jako je Motion za cenu Agile plus 800,– za motionský kola. :)
Ale o Agile s nafukovacíma kolečkama jsem teda ještě taky neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
15.6.14 08:35

@Kassiel asi to tak bude, protoze jinak jsem nic nenasla. A opravdu je pak i do terenu? Motion prave do budoucna chci koupit, ale pokud by to slo takhle, tak by to bylo lepsi

• Citovat
  • Upravit
410
15.6.14 08:43

@Moňas.p Opravdu je pak i do terénu. S pár maminkama co to takhle mají jsem si psala (já osobně se na tuto úpravu teprve v budoucnu chystám) a je to pak prý úplně stejný jako Motion, takže dle mého názoru - super zjištění. :mrgreen: Na FB je skupina s názvem Britaxačky https://www.facebook.com/…63470680709/ kdyby ste se chtěla přidat, určitě tam najdete návod jak na tu výměnu, tak spoustu dalších diskuzí a fotek. Je to moje nejoblíbenější skupina na FB, protože mít Britaxe není „jen mít kočár“, ale je to životní styl. :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.14 09:21

@Kassiel presne tak! Taky jsem v te skupine! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.6.14 10:07

No vida, já bych brala kvůli rukojeti zase Motion minus nafukovací kola :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Moňas.p
15.6.14 10:17

@Kassiel ony jsou i ty original kola na agile, ale kdzz se vezmou z motionu, jsou pak i zataceci, nebo jdou jen napevno? Libi se mi motion kvuli tem kolum, ale zda se mi celkem tezky. Zajimalo by me, jak je to s agilem pak vahove. Motion je totiz o 3 kila tezsi a to se mi nezda, ze by kola vazila 3kila. A jaky je rozdil v rukojeti? Neni polohovaci? To mi nevadi. Diky moc

• Citovat
  • Upravit
410
15.6.14 11:02

@Moňas.p Kola po výměně jsou otáčení, dají se zaaretovat. Kola trochu váhu kočárku zvýší, ale myslím, že né o 3 Kg, ale o kolik přesně to nevím. Agile nemá polohovací rukojť, ale i pro mého přítele (cca 190cm) je dostatečně vysoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
15.6.14 11:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat