Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
30.4.14 14:53

@alviola Tak já budu muset taky hoooodně pozvolna, ale už mám vymyšleno co všechno. :mrgreen: Určitě budu chtít ušít vložku, něco na zadělání té séťky ve střeše (dá se to připevnít na zip?) a určitě budu chtít koupit pultík před dítě a taky buď organizér, nebo tašku se vzorem jako bude mít stříška a vložka. Pak taky budu určitě chtít ty terénní kola. No a pak takový ty drobnosti jako třeba nánožník v barvě střechy a vložky, možná tou samou látkou i to polstrování pásů a další a další blbosti. :mrgreen:
A ty sem koukej hodit fotky tvýho „vytuněnce“. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
5.5.14 10:45

Ach jo :( tak mé shánění kočárku pokračuje, paní co jsem ho od ní měla kupovat mi napsala, že si ho ještě nechá, minimálně přez léto. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.5.14 11:21

@Kassiel Tak me mrzi, mrknete na bazos byli tam dva neco malo pres dva tisice cerveny a cerny.Tak snad neco sezenete :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
5.5.14 21:00

@irenakovarova Koukala jsem a našla v Praze za 2.999,– s terénními kolečky ale s dírkou v boudě v té síťce. To bych raději bez kol ale s celou stříškou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
6.5.14 08:31

@Kassiel Záleží, v jakém je jinak stavu. Pokud je ta dírka v síťce malá, atk myslím, že by šla v pohodě zašít. Stajně přes to chceš clonu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.5.14 09:33

@alviola Tak jsem se přez noc rozhodla, že pani napíšu ať mi napíše jak je dírka velká a další info a koukám a on je ten inzerát už pryč… :zed: No já se na to můžu vy…kašlat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.14 09:48

@Kassiel Jeste me napadlo na facebooku je skupina Milujeme kocarky taky tam nabizeli b-agile treba nekdo bude zrovna z Prahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
6.5.14 09:59

@irenakovarova Jsem na FB snad ve všech skupinách co se týkají kočárků :mrgreen: a nic. :? Všude mám poptávku, ale nikdo nic, nebo vysoko nad částku, kterou za něj můžu dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
7.5.14 14:25

Holky, jaké máte prosím ty vychytávky na polohování ( do úplného sedu a lehu ) a na podpěrku noh? Moooc díky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
7.5.14 22:40

Ahojky, má taky někdo problém s polohováním? Mám kočárek ani né rok a dost často se mi stane, když ho chci dát do lehu, že ty pásky vzadu prostě nejdou povolit :-( Jinak za mě kočárek super, skladný, lehký, dobře se s ním manipuluje… :kytka: Koupila jsem včetně origoš nánožníku za 4800

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
7.5.14 23:06

Mi se to občas taky stane, ty pásky se shrnou a někde tam v té sponce zaeknou. Ale protože mám prvlečený přes konstrukci ten popruh, na polohování zad do úplného sedu. Tak to původní polohování téměř nepoužívám. Mám ho stále povolené na úplný leh a buď sepnu jenom ten pásek, když chci maléhoposadit, nebo rozepnu a rovnou položím do lehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
8.5.14 00:11

@alviola a jakou vychytávku že tam máš??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
8.5.14 08:42

@alviola Taky mi ta vychytávka asi nějak unikla… :think: Ukázat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
8.5.14 18:52

Už se to tady několikrát probíralo, nějakou tu stránku zpátky.

Je to obyčejný popruh na sponku (takovou, jako byývá třeba na batohu). Protáhne se pod zádovou opšrku a přes konstrukci a tím, jak se sepne, tak zvedne ty záda do úplného sedu. Já jsem si to objednala u Natydom (nebo Darint?) za 60 Kč. Šije to např do X-landerů nebo Quinny. Ale vzhledem k tomu, že je to opravdu jenom popruh se sponkou, šlo by to vyrobit i doma. V galerii tady kt omu tématu jsou někde fotky. Já než to vyfotím, přetáhnu fotky a dám to sem, tak mi tohrozně trvá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
14.5.14 14:49

affinity korba

Holky, nemáte někdo foto podvozku B-Agile + korbička Affinity. Chci ji koupit bazarovou, ale bojím se, aby nevypadala moc mohutně :think: :think: Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí