Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@alviola Tak já budu muset taky hoooodně pozvolna, ale už mám vymyšleno co všechno.
Určitě budu chtít ušít vložku, něco na zadělání té séťky ve střeše (dá se to připevnít na zip?) a určitě budu chtít koupit pultík před dítě a taky buď organizér, nebo tašku se vzorem jako bude mít stříška a vložka. Pak taky budu určitě chtít ty terénní kola. No a pak takový ty drobnosti jako třeba nánožník v barvě střechy a vložky, možná tou samou látkou i to polstrování pásů a další a další blbosti. ![]()
A ty sem koukej hodit fotky tvýho „vytuněnce“. ![]()
Ach jo
tak mé shánění kočárku pokračuje, paní co jsem ho od ní měla kupovat mi napsala, že si ho ještě nechá, minimálně přez léto. ![]()
@Kassiel Tak me mrzi, mrknete na bazos byli tam dva neco malo pres dva tisice cerveny a cerny.Tak snad neco sezenete ![]()
@irenakovarova Koukala jsem a našla v Praze za 2.999,– s terénními kolečky ale s dírkou v boudě v té síťce. To bych raději bez kol ale s celou stříškou. ![]()
@Kassiel Záleží, v jakém je jinak stavu. Pokud je ta dírka v síťce malá, atk myslím, že by šla v pohodě zašít. Stajně přes to chceš clonu, ne?
@alviola Tak jsem se přez noc rozhodla, že pani napíšu ať mi napíše jak je dírka velká a další info a koukám a on je ten inzerát už pryč…
No já se na to můžu vy…kašlat. ![]()
@Kassiel Jeste me napadlo na facebooku je skupina Milujeme kocarky taky tam nabizeli b-agile treba nekdo bude zrovna z Prahy
@irenakovarova Jsem na FB snad ve všech skupinách co se týkají kočárků
a nic.
Všude mám poptávku, ale nikdo nic, nebo vysoko nad částku, kterou za něj můžu dát.
Holky, jaké máte prosím ty vychytávky na polohování ( do úplného sedu a lehu ) a na podpěrku noh? Moooc díky!!!
Ahojky, má taky někdo problém s polohováním? Mám kočárek ani né rok a dost často se mi stane, když ho chci dát do lehu, že ty pásky vzadu prostě nejdou povolit
Jinak za mě kočárek super, skladný, lehký, dobře se s ním manipuluje…
Koupila jsem včetně origoš nánožníku za 4800
Mi se to občas taky stane, ty pásky se shrnou a někde tam v té sponce zaeknou. Ale protože mám prvlečený přes konstrukci ten popruh, na polohování zad do úplného sedu. Tak to původní polohování téměř nepoužívám. Mám ho stále povolené na úplný leh a buď sepnu jenom ten pásek, když chci maléhoposadit, nebo rozepnu a rovnou položím do lehu.
Už se to tady několikrát probíralo, nějakou tu stránku zpátky.
Je to obyčejný popruh na sponku (takovou, jako byývá třeba na batohu). Protáhne se pod zádovou opšrku a přes konstrukci a tím, jak se sepne, tak zvedne ty záda do úplného sedu. Já jsem si to objednala u Natydom (nebo Darint?) za 60 Kč. Šije to např do X-landerů nebo Quinny. Ale vzhledem k tomu, že je to opravdu jenom popruh se sponkou, šlo by to vyrobit i doma. V galerii tady kt omu tématu jsou někde fotky. Já než to vyfotím, přetáhnu fotky a dám to sem, tak mi tohrozně trvá ![]()
Holky, nemáte někdo foto podvozku B-Agile + korbička Affinity. Chci ji koupit bazarovou, ale bojím se, aby nevypadala moc mohutně
Díky moc.