Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@zupe Tak to jo. Malá je malá, 15m. Ale jinak není malá 87 cm, přes 12 Kg. Kočárek má co dělat. Moc ho nepoužívám
@Luisiana Muj syn se nikdy v kočárku neopíral o záda ted má 17 kg a kočárek to zvládá
Not ak my tam občas vozíme i 19 kilového staršího a kočárek zvládá
Mladší má cca 13 kg a to je úplně v pohodě.
Tan pásek používám nejenom kvůli polohy do sedu, ale hlavně proto, že se tak ta zádová opěrka zpevní a neprohýbá se, když se kluci opřou.
Holky, jak Vám šisuje červená nebo hnědá?
Jo a kdo má hnědý jakou barvu volíte na doplňky pro kluka?
Nebo nemá někdo fotku? ![]()
Mám červený od loňského června, opravdu intenzivně s ním jezdím až od podzimu. Zatím nešisuje, ale je pravda, že většinou mám složenou boudu, takže ani nemá co šisovat
Jo a tu červenou mám na kluka:-)
@Luisiana Můžu se zeptat, jak sedí ten neoriginál nánožník od Darint? A jak je to s kvalitou?
Nemá někdo zkušenost s nánožníkem schovaném v madle od Darint?
Holky, která používáte Britax B-Aglie 4 - je nějaká možnost, aby mělo dítko (7 měsíců) zvedlé nožičky a nevisely dolů? Nebo jak se to řeší? Něco jste tady psaly i o nějakém pásku… Tím se zvedá podložka k madlu? Kde se ten pásek případně kupuje? Uvažujeme o koupi tohoto kočárku, ale ty nožičky mě znepokojují. Prosím o radu. Děkuji Denisa.
Prý je dostupný i s nafukovacíma kolama, máte někdo odkaz a zkušenosti?
@katarina82 píše:
@Moňas.p jo, to je B-motion, je tu na něj přímo diskuze.
nene, přímo agile
@Moňas.p B-motion vypadá stejně jako B-agile, jen má nafukovací kola. Měla jsem oba, takže vím, o čem mluvím ![]()
@Anonymní píše:
Holky, která používáte Britax B-Aglie 4 - je nějaká možnost, aby mělo dítko (7 měsíců) zvedlé nožičky a nevisely dolů? Nebo jak se to řeší? Něco jste tady psaly i o nějakém pásku… Tím se zvedá podložka k madlu? Kde se ten pásek případně kupuje? Uvažujeme o koupi tohoto kočárku, ale ty nožičky mě znepokojují. Prosím o radu. Děkuji Denisa.
Já jsem jen protlačila tu část u nožiček směrem nahoru. Je to z pevné látky, tak to krásně drželo. Žádné podložky/pásky apod. jsem neřešila. Stačilo nám to takhle ![]()
@katarina82 píše:
@Moňas.p B-motion vypadá stejně jako B-agile, jen má nafukovací kola. Měla jsem oba, takže vím, o čem mluvím
vím jak vypadají, ale tohle je prý úplná novinka a rozdíl je v nich ve váze a velikosti kol, takže docela velký rozdíl mezi motionem a agilem
tohle je prý přímo agile, proto se na to ptám
@Moňas.p Ja cetla na facebooku ze udajne na agile jdou prehodit kolecka z motionu
@Moňas.p Mě příjde, že tu váhu navyšují právě ty nafukovací kola
Mám nový britax katalog a nic takového jako B-agile s nafukovačkama tam není
Jedině v zahraničí možná… ![]()