Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@katarina82 Většina minuloročních je už v pohodě. Řekla bych, že to napravili za pochodu, když se jim začaly kupit reklamace.
@kotyk Kupovala jsem koncem září, tak to by teoreticky mohlo být v pohodě
Díky za info.
Já jsem se rozhodla, že ho prodám, takže kdyby měl někdo zájem, s modrou clonou a vložkou od Darint…
Dneska jsem totiž nastrojila B-mobile a asi teď další kočár nepotřebuji. Vozím konstrukci B-Mobile v autě na nacvaknutí autosedačky do obchodu. Dneska jsem s ním zkusila zajet kousek do školky a zpět a v pohodě
Takže zatím B-agile prodám, odjezdím s B-mobile, na léto s tou autosedačkou v pohodě bude stačit-jezdím jen kousíčky a na zahradu a procházky mám ještě Casualplay S4 po dceři. No a na příští jaro, až bude malej větší, koupím Agila znovu
![]()
Prosím o návod jak udělat ten pásek na uplné sednutí ![]()
nechce se mi pročítat 160 stránek diskuzí ![]()
@zabwicka píše:
Prosím o návod jak udělat ten pásek na uplné sednutí
nechce se mi pročítat 160 stránek diskuzí
uplne nejjednodusi - na jednu stranu privazes silnejsi provazek, provleknes za sedackou (tam, kde mas ty popruhy na polozeni) a uvazes na druhe strane klocarku k trubce. SOfistikovanejsi reseni - to same udelas z popruhu a doprostred das zapinaci karabinu (jako na batohu). Je to takhle pochopitelné?
@zabwicka Neni zac, ja jsem prave cetla takove pro me nepochopitelne navody i s fotkama, ale ve skutecnosti je to strasne snadne:-)
@zupe Já dávám malou petku do té síťky mezi sedákem a zadní kapsou. Vyjde to na stejno ![]()
@Luisiana No muj syn se stejne vetsinu drzi poredni obruce a cuci ven, takze to ani nepotrebuje, ale uz je velky, za mesic mu budou dva, i sam naleza a vyleza…