Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
410
28.4.14 19:00

@Mrs. S No a přesně takový postoj jsem zaujala i já. Jen ještě nemám ten kočár. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.4.14 19:20

@Kassiel
Tak celková délka (od horního okraje až po ten zip dole) mi vyšla cca 95 cm. Akorát větší dítě je zaražené hlavou v té síťce.

JInak já mám taky červený na kluka, je to taková dost tmavá červená. Ale já jsem ani neuvažovala, ajké jsou klučičí a holčičí barvy, já prostě miluju červenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.4.14 19:49

@alviola Děkuju. :kytka: Já právě červenou na kočár moc nemusim. Já mám nejraději černou. Nad takovým bych se moc dlouho nerozmýšlela, ale červenou asi nechci. I když je ten kočár hezký a mít holku, tak se asi taky moc dlouho nerozmýšlím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
28.4.14 20:12

Já se dívala, jen jsem nenašla nikoho kdo by posílal do čr :pocitac: mají tam i lepší výběr barev kočárků

Příspěvek upraven 28.04.14 v 20:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
28.4.14 20:13

@zlobikbobik Madla do dvojky se dají sehnat na amazonu nebo ebay.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.4.14 20:25

Je fakt, že černej se dá krásně „vytunit“ :-)

Já furt přemýšlím nad Agilem v terénu. Jak jsem psala, my máme jeětě jeden terénní kočár, protože bydlíme v kopcích u lesa a když jedeme do terénu tak je to fakt TERÉN tzn. často i úplně mimo cesty a to by teda Agile nedal. Ale když jezdíme k našim, tak si do auta bereme Agile a když chceme někam na výlet, tak nám holt nezbyde nic jiného, než jet s ním. Takže jsme absolvovali trasu v Beskydech po rozbité lesní asflatce a pak nezpevněné lesní cestě. Tak to docela šlo, jenom asi dostaly ty přední kolečka zabrat. Dolů od chaty jsme jeli po turistickém chodníku, ale to už nesl dítko tatínek a já jsem za sebou táhla kočárek po zadních kolech :-) Taky jezdívame na procházky kolem řeky, kde je ta náplavka sice upravená, ale v udusané hlíně tam jsou valouny a to se s Agilem moc projet nedá. To jsou přesně ty chvíle, kdy si říkám, proč jsme nekoupili MOtion. Jenomže já nocím kočárek i sdítětem do 1. patra a to už by se mi proneslo.

Takže, abych to zkrátila, Agile sice není „echt teréňák“ na druhou stranu dá se s ním vyjet i mimo městský chodník (což je u nás samo o sobě terén :-)), v nejhorším případě se dá ototčit a jet po zadních kolech :-) a zvládne toho víc než třeba Bugaboo Bee (sobní zkušenost). Problematické jsou šutry.

Na zámkové dlažbě rachtá víc, než kočár snafukovacími koly, na druhé straně míň, než většina golfek.

Pro mě osobně je nevýhodou nepolohovací rukojeť, protože často jezdím MHD a když zaparkuju, tak to holt někdy trčí do uličky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.4.14 20:25

@kotyk 9ky za tip, tak to dám vědět kámošce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.4.14 21:36

@alviola Ano, černá se dá právě krásně vytunit a už jsem si i našla co bych na něj chtěla ušít, od sedačky až třeba po látku zakrývající síťku ve stříšce. :mrgreen: Stečí říct tátovi, on je hrozně šikovnej a šije hrozně rád, což je výhoda.
Také často jezdím MHD, dalo by se říct, že denně a také se bojím, že budu „moc vyčnívat“ a překážet, ale na druhou stranu, nejsem a nebudu jediná.
Napadá mě, mám 173 cm, myslíte že bude rukojeď dostatečně vysoká/nízká na mou výšku?
Zase B-Motion je výc sporťák než golfky a B-Agile jsou už spíš lepší golfky, což asi potřebuju víc.
Možná jsem se nechala moc unést, ty nafukovací kola se mnou dělají divy. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
28.4.14 21:46

@Kassiel ja mam 171 a na moji vysku rukojet staci :)

• Citovat
  • Upravit
12921
28.4.14 21:54

@Kassiel Já mam 176 a přítel 168 a rukojet je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
28.4.14 22:14

Tak to je dobře. :)
A nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že jsem sehnala černý B-Agile kousek od bydliště, za krásnou cenu, za 2.000,– protože má trochu sišlou boudičku, ale já bych si stejně nechala ušít novou. :palec: Asi se mi půjde spát moc hezky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.4.14 08:59

@Kassiel Tak to je super. Jo, jak nad tím pořád tak přemýšlím, tak ty „golfky“ asi člověk využije víc. A za tu cenu je super.
A kyby byla opravdu krize a sněhová kalamita, tak za ušetřené penízky můžeš ještě nějaký kočár koupit :-)

Ta rukojeť je v pohodě, já mám 170 cm a i s podpatkama mám rukojeť v pohodě.

škoda, že tady nemá nikdo moc zkušenosti s terénními kolečky, taky nad nimi docela přemýšlím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
29.4.14 15:09

@alviola já mám ale nové ani jednou jsme je zatím nepoužili, zima nebyla a malý mi chodí pěšky už půl roku takže používám minimálně

• Citovat
  • Upravit
2249
29.4.14 15:20

@Mrs. S Mi totiž vrtáhlavou, jak se s nimi ten kočárek ovládá. Přijde mi totiž, že pokud chci nadzvednout přední kolečka, tak to moc nejde a m3usím vždycky nohou jedno zadní kolečko zapřít. A s těmi terénními kolečky se musí při manévrování nadzvedávat každou chvilku, ne? To je too, co mě od jejich nákupu asi nejvíc odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
29.4.14 17:12

@alviola Já myslím, že ty sportovní kola budem na 90% kupovat, i na dovolenou a tak podám kdyžtak hlášení jaký to s nima je. ;) Ale nejdřív budu chtít asi ten pultík a nový potahy. Už se na ně moc těším. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí