Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
9.4.14 19:16

@rupik US verze. U evropské pojistka otočná není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
11.4.14 00:40

Dneska jsem konečně objednala agile, ale tápu jakou pořídit pláštěnku. Můžu vás poprosit o radu, jaká pasuje na kočárek? Tu clonu na síťku jste si nechávaly ušít u koho? A sedí na tom dobře? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
11.4.14 12:01

Ahoj holky, budu do konce tohoto měsíce prodávat černý Britax B-Agile, čtyřkolová verze. Kupovaný před rokem, ještě 1 rok tedy v záruce. K tomu přidám nánožník Pinkie a podložku Pinkie - zelená barva s opičkou, sluneční clonu ve stejné barvě, tašku na pláštěnku, tašku na madlo na drobnosti a malinkou tašku na jídlo pro mrňouska také na madlo na kočárek před dítě. Fotky, více info a cenu do SZ. Používaný hlavně v létě na střídačku se sporťákem, přes zimu byl zazimován:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.4.14 14:39

@rupik Já mám Emitex, bohužel nevím, jaký přesně je to typ. Ale je trochu krátká a taky přes tu boudu je to tak tak. To větrací okýnko je zrovna na okraji boudy a když se to kousek posune, tak ten oikraj navlhne. Jako použitelná je a je otázka, jestli je ten originál o tolik lepší, aby se ten cenový rozdíl vyplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.14 13:26

Holky muzu nejak odepnout cely potah z kocarku, potrebovala bych ho vyprat a nejak mi to nejde, navod nemam kupovala jsem ho pouzity. Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
18.4.14 16:37

Odzipuješ nožičky, odepneš druky na stranách konstrukce, dole pod nohama jsou pásky na sucháče a pak vyndáš pásky z karabin a hotovo. Před praním vytáhni výstuže. Boudu jen ručně. Ta pogumkvaná část pod nožičkama je tam natvrdo a nejde sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.4.14 20:55

Tady je manuál http://www.britax-roemer.cz/…e_4_web_.pdf Je to na straně 91 a dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 12:30

Dekuji holky za rady a odkaz, asi mam starsi typ kocarku nemam tam ani zip aby mohla odepnout potah od te gumy u nozek, budu muset vycistit rucne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.4.14 12:38

@irenakovarova Ten zip je tam od prvního modelu, byl to jeden z taháků proti City Mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 12:40

Tak zkusim omrknout jeste jednou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.4.14 12:48

@irenakovarova Je to takové to otvírání pod nožičkama. Ten zip jde kompletně rozepnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.4.14 12:54

V manuálu obrázek 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 13:00

@kotyk Jasne vidim to tam pekne ale na kocarku zip opravdu nemam, dokonce jsem na bazosu nasla inzeraty jak to maji nafoceny zblizka kocarky tak vsude zip u nozek je.Asi mam nejaky vadny kocar :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
19.4.14 13:14

@irenakovarova Hoď sem fotku celého kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.14 13:24

Prikladam fotku sice fotila jsem tam jak sedi clona na boude ale u nozek je videt ze nic tam neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí