Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileJo, tak to jo. Já jenom, že to by byl důvod si britaxe pořídit co nejdřív ![]()
Prosím šisuje hodně černý potah na agile? Je nějaká možnost (např. sprej, nebo něco jiného ) jak tomu případně zabránit? děkuji
Dámy, smím mit otázku?.. řešili jste nějak polohovani nožiček?.. dekuji ![]()
@dendelinaem ahoj, mam 13mes prcka a polohovanie som vobec neriesila, trocha sa to da nadvihnut ale v podstate to nic neriesi,.. a ked mi zaspinka, tak si mylsim že mu to nejako nevadi, v pripade nudze by som mu to vypodložila dekou ![]()
Holky prosím je nějaká změna mezi agile z roku 2013 a novým typem 2014? Nějaký systém skládání (stačí stále zmáčknout jen ten šedivý čudlík a pak v sedáku vzít za pás, nebo je nějaká další pojistka) nebo něco nového?
Holky prosím koho mi doporučíte na šití doplňků z Mimibazaru? Potřebuji clonu, návlek na madlo a podložku a ráda bych, aby vše perfektně sedělo a nekrčilo se. Díky
Ahoj holky, zajima me jaky je rozdil mezi Brtaxem B-Agile 2013 a Britaxem B-Agile 2014
podle me zadny, asi jde jen o rok, ale radsi se zeptam ![]()
@Nussynka píše:
Ahoj holky, zajima me jaky je rozdil mezi Brtaxem B-Agile 2013 a Britaxem B-Agile 2014podle me zadny, asi jde jen o rok, ale radsi se zeptam
já nenašla žádný rozdíl, možná jen vyjelo víc barev.
Ja si taky prave ctu vse vsude a nic jsem nenasla, tak se radeji ptam
![]()
Tak co jsem pochytila z diskuze na FB ve skupině Britaxačky, tak kolekce 2014 má krom toho šedivého čudlíku, který se musí zamáčknout pro skládání, ještě nějakou jakoby páčku, která se musí sklopit. Verze 2013 to nemají. A na Youtubu je ještě místo té síťky v prodloužené boudičce látka, ale to je asi jen pro US trh, neboť tady v ČR o tom nic neví
(volala jsem 2 prodejcům). Jinak je vše stejné
Opravdu nevím…psala jsem opravdu jen to co psaly holky na skupině…zkopíruji sem přímo větu:pro složení se musí u typu 2014 už uvolnit i záklopka…to se prý u 2013 dělat nemuselo
My máme typ 2013 (kupovaný v lednu 2014) a pro složení stačí „zamáčknutí“ čudlíku. Záklopka se u 2013 uvolňuje při rozkládání kočárku. Leda by byly na trhu dva různé modely 2013?
.