Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@Moňas.p Však Baby Jogfer taky mají variantu s nafukovacími koly resp. s nějakými lepšími kolečky. Třeba http://www.baby.jogger.cz/…-baby-jogger
@alviola píše:
V případě nouze to dává i náš Agile, ale dostává chudák zabrat.
No prave, v pripade nouze ok, ale kdyz to ma clovek jezdit casteji, tak nevim. Dostal by zabrat jak kocar, tak ja ![]()
@alviola píše:
@Moňas.p Však Baby Jogfer taky mají variantu s nafukovacími koly resp. s nějakými lepšími kolečky. Třeba http://www.baby.jogger.cz/…-baby-jogger
No jo, ale ta cena je hrozna ![]()
@alviola no prave. Tak ja mam cas mimco je jeste v brisku a hlubokej kocar mam, takze ja budu magorit az z jara
to uz bude vic bazarovych snad. Ale delam si pruzkum, protoze je hodne malo prostornych kocaru. Synovi couhala hlava z operky, jeste ani rok nemel ![]()
A co Jané Slalom? Ten pokud vím, tak je prostornej dost, do terénu dobrej, ve měste taky fajn, skládání a dávání do auta docela jde a na sporťák i docela lehkej.
@alviola píše:
A co Jané Slalom? Ten pokud vím, tak je prostornej dost, do terénu dobrej, ve měste taky fajn, skládání a dávání do auta docela jde a na sporťák i docela lehkej.
Jj, ten jsem taky zvazovala a jeste toho guinnyho
@Moňas.p Já mám právě tuhle kombinaci, britax a slalom. Slalom je fakt pecka.
@Moňas.p Slalom? Je v pohodě a perfektně se skládá. A do terénu naprostá jednička. Dá se koupit starší za pár kaček a ještě poslouží. Neměnila bych.
Elite se s trochou číhání dá z druhé ruky normálně sehnat, ale myslím, že by stačil úplně City Mini GT.
@kotyk píše:
Elite se s trochou číhání dá z druhé ruky normálně sehnat, ale myslím, že by stačil úplně City Mini GT.
Jo, ten by stacil a prijde mi dost podobnej 3kolce britaxu motionu
@Moňas.p jj, ale ta silikonem plněná kolečka jsou úžasná, plus má krapet lepší provedení, ale hlavně má úžasně velkou ložnou plochu.
Jj, do terénu, lehkého, City mini GT, super volba. akorát nevím proč, ale má menší světlou výšku kočárku.
pokud bych věděla, že budu jezdit i hodně polní cesty apod. a chtěla přitom ne uplně sporťák určitě bych se dívala po tomhle!!
kamarádka měla airbuggy mini a ten projel naprosto všechno. Kola měl stejně velká, nafukovací..
tyhle gelovky jsou jako nafukovací.. (znám z elite)