Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileNo nám taky…malej mi v něm tedy nespává, ale mimořádně nedávno usnul a byl tam chudák pěkně zalomenej…
Nám se ani po roce neprohnul a to na tom furt skáče a má skoro 15 kg
Ty záda jsou v toémhle hrozně debilní. Nám se to v létě teplem úplně zdeformovalo, jak v tom malej ležel. Ale vyměnili nám to. Jenomže si myslím, že to udělá znovu. Já jsem to zatím řešila tak, že jsem si nechala ušít od paní na MMB takový popruh (dělá se to třeba do X-landeru, aby se daly polohovat záda do úpůného sedu) na sponku, který jsem protáhla konstrukcí pod zády a sepla. Ten popruh vedu cca v půlce zad, čímž se to tak trochu zpevní. Jenomže funguje v podstatě jenom v sedu nebo v polosedu, když to nastavím. Ale kdybych ho nechala ušít delší, tak by to šlo i do lehu.
Jinak přemýšlíme s manželem, že buď vyměníme tu desku za něco z odolnějšího materiálu nebo to nečím podlepí.
Prosím, nem, áte někdo nánožník od Emitexu? Zvažuji koupit ten Deluxe, líbí se mi ty rozpínací zipy na bocích. Ale nevím, jak bude sedět.
Líbí se mi i ten od Pinkie, navíc je o cca 10 cm, delší, což k velikosti našich dětí asibude i lepší. Jenomže ten z druhé ruky asi neseženu ![]()
Ahoj holky, jak je to se sitkou v boudicce? Neprofukuje do kocarku v zime? A co kdyz sviti slunko? Nesviti na mimco? A kolik ma presne kocar kilo? Diky predem
@petrazach Síťkou neprofukuje, když je zavřená. Pokud chceš stříšku otevřít, je nejlepší pořídit na zimu clonu. Jezdím s ní už druhou zimu a pokud nefouká vysloveně fukeř, je v pohodě. Na sluníčku záleží, jak jedeš. Kočárek má 8 kg.
@kotyk Diky moc za info. Jeste bych se chtela zeptat, da se kocarek slozit i s fusakem? A jsou kolecka jednoduse snimatelna?
@petrazach Kolečka jsou rychloupínací, takže jdou sundat v pohdě. S fusakem to složíš, prostě šáhneš pod něj. Akorát to holt nebude tak elegantní jako bez něj.
@kotyk Diky:) Kocarek uz je objednany. A jaka je nejlepsi plastenka? Ta original nema okynko, coz je pekne na houby.
@petrazach Mám Emitex a ještě jednu značku a použila jsem je snad jen jednou každou. Clona a nánožník většinou bohatě stačí.
@petrazach píše:
@zupe Jakou tuhle?
je, ja ji nasla, abych mela odkaz a nepridala, sorry - ted: http://www.detskydum.cz/…louha-91701/
Holky, moc prosím…není v mých silách přelouskat celou diskuzi. Doporučujete raději BRITAX RÖMER B-MOTION nebo Britax B-Agile? Nafukovací kolečka budou asi lepší, že? Pak jsem se ještě chtěla zeptat, kde případně seženu clonu na stříšku a nánožník? Síťku a pláštěnku asi seženu pod stejnou značkou, že?
Předem moc díky za případné odpovědi.