Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9180
28.11.13 06:37
@zouzelka2 píše: …opravuji minulý příspěvek : ne Joggster, ale Jogger…a teď mě napadá, jakou že má Britax nosnost? Čtu všude 15 kg, je to pravda i od výrobce??? Prosím!!!

jj, je to tak, nosnost do 15kg. Moje dcera váží v 2.5letech něco přes 17kg a je i obtížnější s kočárem manipulovat..nicméně teď jsem ho před skončením záruční doby dala na reklamaci kvůli vyšisování boudičky (máme černou barvu) a při té příležitosti jsem zkusila i sjetá kola…mrzí mě, že nejdou dokoupit kola nafukovací, jaké jsou u be motion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
28.11.13 09:35

@zouzelka2
Já jsem kupovala Britax pro dvouleté 16 kg dítě. Doporučil nám ho i prodavač v obchodě, že je bytelný a ačkoliv je uváděno 15 kg (je to debilní norma EU a v podstatě těch 15 kg je minimál0ní ma0×imální hmotnost, kterou ten kočárek musí mít a některé mají nosnost větší), měl by bez problému uvézt těžší dítě. Dokonce na US stránkách Britaxu jsem si našla nosnost Agile a tam mi to vyšlo po přepočtu něco přes 20 kg. Jenže… V evropské verzi jsou jinak řešená záda a to byl náš problém. Malý, jak se o to opřel a bylo hroko, tak ty záda úplně prohnul - zdeformoval. Naštěstí nám to vyreklamovali, ale pak se mi totéž stalo s 9 kg mimčem, jak sedělo. Ale konstrukce fakt dobrá, uveze i toho staršího, který má teď 18 kg. Záda jsem vyřešila objednaným popruhem z MMB (používá se třeba na X-landery, aby šly záda do sedu), který upnu mezi konstrukci a tím ty záda zpevním.

Jinak pro těžké děti je Quinny Zapp, tam mi nosnost 20 kg potvrdil výrobce. Není to žádný zázrak a nemá polohování, ale na ježdění s 2.5 dítětem docela stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zouzelka2
30.11.13 16:01

koupili jsme

Tak jsem do něj dnes šla - do 4-kolového Britaxe B-Agile. Je z druhé ruky, za super cenu, zatím jsem zkusila dojet na nákup a musím říct, že jsem spokojená. Náš kluk dlouhý 97 cm se do něj krásně vleze a vidím to tak, že se vleze i až bude mít o 2 velikosti víc. Zkusili jsme jet se zimním fusakem a paráda, vše se krásně vešlo. V boudě to průhledové okýnko - to je super, krásně na prcka vidím, líp než přes takové to slídové.
Když to srovnám s předchozí Teutonií Fun System, tak B-Agile při nerovnostech chrastí jako golfáč (míň než klasika golfáč), je takový tvrdší na pojezd, ale zase se dobře ovládá do stran, líp než Teutonia Fun. Rukojeť je pro mě v dobré výšce (mám 168,5 cm), pohodlná. Nákupní košík je hodně dobře přístupný, hodně se tam vejde. Co hodnotím hoooodně kladně, je, že vzadu nemám o co zakopávat. Když jsem jela z kopce dolů, přitáhla jsem si kočár blíž k tělu, aby se mi dobře držel a moje nohy mají krásně prostor kam šlapat.
Třeba se objeví časem nějaké ty mouchy, to teď nevím. Bála jsem se, aby jsme nekoupili špatně, abych nebyla zklamaná, ale nejsem, jsem nadšená, udělali jsme dobře a můžu naší Teutonku i Inglesina golfáč uskladnit…

• Citovat
  • Upravit
24
1.12.13 20:26

Dobrý den, nečetla jsem všechny příspěvky, kdyby se to už spomělo, tak se omlouvám. Taky mi padl do oka kočár britax b-agil, jen mám strach, jaké bude mít jízne vlastnosti ve sněhu, jestli nemá malé kolečka, nemá někdo zkušenost prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
1.12.13 21:05

@alena2111 To se tady ptá každou chvíli něko, ale myslím, že většina na své první sněhové zkušenosti teprve čeká :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
1.12.13 21:08

@alena2111 Na pražskou zimu stačí, do větší se dají dokoupit přední velká neotočná kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
miriamval
6.12.13 11:24

@Luisiana Dobrý deň ako máte prosím upevnenú tu clonku na strieške? Ďakujem

• Citovat
  • Upravit
9180
6.12.13 11:30

@alena2111 @alviola ve sněhu je skoro nemožné projet…kolečka podkluzují, takže děs..mluvím o 10cm a víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
6.12.13 11:52

@amazon To je v Praze těžká kalamita :mrgreen: Jinak do opravdového sněhu to prostě chce terénní kolečka, na čtyřkolku se dají normálně dokoupit třeba v malvíkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.12.13 20:43

Ahoj holky prosim o radu, koupila jsem si britaxe z druhe ruky, jiny sem ani v ruce nemela proste jsem to riskla, ale vsude se pise jak se lehce ovlada, ale me se to moc nezda:(. musim pevne drzet obema rukama jinak si jede kam chce, jednou rukou totalne oneovladatelny. tak by me zajimalo jestli to je jen muj kocarek nebo to delaji vsechny. potrebovala jsem abych mohla dceru drzet za ruku a to teda nejde :nevim: je jeste v zaruce tak bych ho kdyztak reklamovala, jinak jede moc pekne diky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
12.12.13 21:00

Zkus promazat predni kolecka - vyndat, ocistit a promazat olejem. Nam to pomohlo - a to jsme meli novy. Ale je trochu tezsi na ovladani… Jednou rukou to ale jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
12.12.13 21:49

Ovládám kočár rukou snáz než dítě :mrgreen: britax jede sám a jednou rukou ovladatelný snad na každém povrchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.12.13 12:16

No tak já mám Britax nový a mi moc ovladatelný jednou rukou nepřijde. Když tam mám dítě (cca 12 kg) a nějaký ten nákup 2 - 3 kg a jednou rukou vedu staršího zaruku, tak je to teda posilovna. Obzvláště na nerovném terénu - tín nemyslím hrbatém, ale ukloněném. Třeba u nás je celé náměstí jakoby z kopce a když ho potřebuju přejet po úhlopříčce, tak mám co dělat. Ale už jsem si tak nějak zvykla a kupovat nový kočárek nebudu. Ono si člověk moc nevybere. Nevím, jestli třeba chicco golfky by se nechovaly stejně.
Je to tou konstrukcí a tím, kde má těžiště. Já s ním jezdím intenzivněji asi 3něsíce a promazávaný je pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
13.12.13 12:24

Tak já jednou rukou Britax také rozhodně neuřídím.. Mám v březnu nový a jak psala Alviola, tak dítě 12kg, nějaké ty věci v košíku..
@simčaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
13.12.13 12:59

@simčaka já řídím Britaxe skoro pořád jednou rukou a jde to pěkně do druhé vezmu vodítko s hafanem a nemám problém :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4