Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
13.10.13 10:17

Ahoj majitelky tohoto kočárku. Chtěla bych se zeptat, jestli náhodou některá nemáte problémy s tou síťkou v prostředním dílu stříšky - zda se Vám tam nedělají dírky. Já mám od včerejška doma svůj vysněný hnědý B-Agile 4 a hned při prvním skládání jsem si všimla, že v síťce mám malou dírku a vypadá to, že pojede dál :pocitac: :pocitac: :pocitac:. Zkusím to reklamovat. Jen teda doufám, že to byla ojedinělá náhoda tohoto kusu a nebude ta síťka náchylná na každém kočárku. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.10.13 13:17

@NIKA080 zatím ťukám…máme ho od srpna a ráda využívám to stínění, když je sluníčko nízko :-). Taky bych zkusila reklamaci…držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
13.10.13 13:20

@zupe tak jak? pořídila jsi na veletrhu ;)  8)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.10.13 13:47

@NIKA080 Nijak tu stříšku nešetřím a zatím ani zadrhnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.10.13 15:14
@machiva píše:
@zupe tak jak? pořídila jsi na veletrhu ;) 8)?

No na veletrhu meli, ale za cca pet a pul tisice, tak to fakt ne, tak koukam, kde ho koupim tenhle tyden. Psala jsem do detskeho domu, kde maji garanci nejnizsi ceny, tak uvidim, co mi napisou, jeste si ho pujdu jednou nekam vyzkouset…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
13.10.13 15:19

@machiva Děkuji, doufám, že mi tu stříšku vymění za novou!
@kotyk Tak pravděpodobně to bude nedostatek jen toho jednoho kusu - když s tím nikdo jiný problémy nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
13.10.13 22:03

@machiva o několik stránek zpět jsem slíbila fotky nánožníku od Pinkie a vzala jsem od ní i podložku a trochu se nám roluje ale to vím že je protože prcka poutám jen spodníma kšírama aby mohl sedět rovně a koukat…takže fotky zde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
14.10.13 21:18

@zupe hmm, tak 5.5 tis je fakt hodně…já kupovala za 4150,– i s poštou na mmb…tak přeji ať brzy najdeš :-)

@wewa kráása! o téhla variantě nánožníku jsem taky uvažovala, škda, že jsem nevzala ;-)

Já dnes dostala fusáček na jaro-podzim taky od Pinkie a je fakt super! :dance: :jazyk: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
15.10.13 10:47

Holky, prosím která máte nánožník od britaxu, z jakého je materiálu?? Myslím jako jestli je jako kočárek, ta látka…a jak je silný?? Jen látka, nebo je zateplený?? Děkuji.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
15.10.13 11:14

@lucotek Něco jako ta spodní černá látka, akorát pevnější. A je zteplený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
15.10.13 17:03

Doplňky

Tak mám taky nazdobeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
15.10.13 19:53

@Luisiana No tžo snad ne :-) Přesně tuhle barevnou kombinaci jsem si taky vybrala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
15.10.13 20:21

@alviola Aspoň vidíš jak to bude vypadat :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
15.10.13 20:43

@machiva budu brát ještě pruhovaný rukávník a černý organizér a černou clonu přez tu síťovanou část :).Pak vyfotím až to bude hotovo. Fusáček moc pěkněj, chtěla jsem vzít zelenej ale zas mám novej šedej k předchozímu kočáru tak mi to přijde trošku zbytečné. @Luisiana upřímě? trošku divočina :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
15.10.13 20:56

Zdravím, omlouvám se ale nemám moc čas číst tolik stránek diskuze. Chtěla bych vás, majitelky Britax B Agile, požádat o zkušenost s kočárkem v zimě. Uvažuju o něm pro 14m syna, máme golfky a právě bych potřebovala nějaký kočárek, se kterým můžeme vyjet i když bude sníh. Žijeme v Praze, nejde mi o závěje, spíš o tu sněhovou břečku, co v Praze bývá. Myslíte, že by to tenhle kočárek zvládl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí