Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhoj ženský, zvažuji koupi Britaxe pro 8m miminko…doporučíte ho? a kde se dá dokoupit to zvedání nožiček do lehu? děkuji ![]()
Pokud máš ještě jeden pořádný sporťák, tak bych ho klidně doporučila. Jinak mi přijde pro takhle malé mimi problém v tom, že nemá moc pevné ty záda a pokud ho v něm chceš mít třeba celý den a každý den, tak už bych váhala.
Ale tak mi došlo, že já v něm vozím 10M mimčo
ALe jenom do města, na delší procházky máme bytelný kočár.
@sabinab píše:
@Elenore tady jsou fotky
Díky moc! Vypadá to suprově, krásně na to sedí! Asi ho koupím ![]()
Nemate nekdo z Prahy (idealne centra:-) fusak (idealne origos, ale neni podminkou, na okouknuti? Pripadne tu clonu na sitovanou cast kocarku? Zkousela jsem to usit a zatim jsem dost pohorela, tak bych si to rada zmerila a nazivo okoukla. A pouzivate tu clonu?
Holky zkušený s Britaxem, do jakého věku jste ho používali? Mám 16m klučinu, je ho docela kus chlapa, necelých 12kg. Doma mám Teutonii a začíná mu být těsná, mám docela obavy, jak se vejde v zimní bundě a zimním fusaku, už teď je tam jak sardinka:) Takže zvažuju koupit další kočár a přemýšlím, jestli koupit nějaké golfky nebo Britax. V Britaxu by byl v zimně víc schovaný ale zase golfky jsou skladnější, zkrátka zvažuju všechna pro a proti a hlavně si nedovedu představit jak to pak bude kolem dvou let, jestli se bude chtít ještě vozit a budou lepší menší golfky než Britax…co myslíte?;)
Skladnejsi je otazka - my meli chicco multiway golfky a zabrali v aute vic mista nez britax - slozi se na delku a tim padem zaberou cely kufr:-) Mame taky pujcene takove ty mini golfky (ani polohovani, ani boudicka - a ty jsou skladne velmi, ale nepohodlne pro me i pro dite (syn skoro nikdy nespi v kocarku a v tehle dvakrat usnul a to mi ho teda bylo lito…)
@Carrie01 píše:
Holky zkušený s Britaxem, do jakého věku jste ho používali? Mám 16m klučinu, je ho docela kus chlapa, necelých 12kg. Doma mám Teutonii a začíná mu být těsná, mám docela obavy, jak se vejde v zimní bundě a zimním fusaku, už teď je tam jak sardinka:) Takže zvažuju koupit další kočár a přemýšlím, jestli koupit nějaké golfky nebo Britax. V Britaxu by byl v zimně víc schovaný ale zase golfky jsou skladnější, zkrátka zvažuju všechna pro a proti a hlavně si nedovedu představit jak to pak bude kolem dvou let, jestli se bude chtít ještě vozit a budou lepší menší golfky než Britax…co myslíte?;)
Tak, my máme britax od dubna 2012, bo jsem kočár zlomila vejpůl
To byl dceři rok..Teď jsou jí 2,5 a má 17kg!! a stále jezdíme
Má sice přes 100cm, takže spaní v kočáře by sice zvládla, ale v zimě se tomu vyhýbám, ještě po obědě spí..
Asi do toho Britaxe vážně půjdu, tak nějak jsem nalomená;) Děkuji za názor;)
Dalsi otazka, jak postupne dovybavuju kocarek. Jake mate nanozniky, jak jsou teple a jak vam padnou?
A mate nektera fusak, do ktereho se dite DOBRE usazuje? Ja ted koupila druhy a u obou je to horor!
@zupe Fusek emitex 3 v 1 a je to v pohodě a nanožník neoriginal od paní Darint na mimibazaru.
@Luisiana píše:
@zupe Fusek emitex 3 v 1 a je to v pohodě a nanožník neoriginal od paní Darint na mimibazaru.
No ja mam ted novy aesthetic a prijde mi ze strihove stejny jako emitex a zapnout ty zipy na strane kdyz ma maly bundu je totalne nemozny! Zkouseli jsme jeden den a vratili se k fusaku, co ma jen jeden zip…
Postranni zipy jsou hruza, ale ja uz novy fusak kpovat nebudu.
@zupe Mám originál, je trošku zateplený, padne celkem dobře, ale nemá kapsu na nohy, takže je spíš proti větru a dešti. Fusak mám klasiku emitex 3v1 a celkem ujde. S nánožníkem nemá ani kam klouzat.
@Carrie01 píše:
Tak řeším stejný problém, jen náš klučina už má 97 cm a 16,5 kg (ani ne 2,5 roku). Na i-netu jsem hledala golfky či kočárky pro „obříky“ a mám už z toho hlavu jako balón. Doma máme Teutonii, tam už dře hlavu o strop a to hoodně usilovně, pak máme golfky Inglesinu Trip a tam už mám strach, že mu zlomím nohy těmi předními kolečky.
Měla jsem favority: Valco Snap 4 - zkoušeli jsme, nohama už trošku přerostl. Dále TFK Buggster - dnes jsme zkoušeli, nad hlavou těsno, prostorově divný. Dále Joggster city mini - vyzkoušeno - hezký a lehký kočárek, zádová opěrka dlouhá 50 cm, nožičkama se krásně vešel, ale sotva tam chvíli seděl, měl tendenci nohama podnožku trhat, jak se mu líbilo, že to tolik šustí. A nakonec - zkouška Britaxu B-Agile - je prozatím náš vítěz, je trošinku těžší než Joggster, ale naše dítě má nad hlavou ještě asi 8 cm vůli a nohy opře krásně, je to krásně prostorné na ta chodidla. Ležet v tom tedy asi nebude, to už přečnívá špičkou hlavy, ale to už na spaní asi nepotřebujeme.
Tak pořád přemýšlím, jestli ho už mám objednat…
…opravuji minulý příspěvek : ne Joggster, ale Jogger…
a teď mě napadá, jakou že má Britax nosnost? Čtu všude 15 kg, je to pravda i od výrobce??? Prosím!!!