Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@quinny píše:
@zupe mame taky cerny. A byl s nami i na dovolene u more a zadne velke blednuti nevidim
Diky, to me tesi, ja ho sice jedu zitra reklamovat:-), a zhledem k tomu, ze mi dneska psali, ze uz maji hnedy, jsem chvili vahala, ale zustanu u cerneho.
Ad reklamace: kousek na boudicce je spatne usity.
@zupe tak at je reklamace bez problemu. My ted mame zbrusu novy podvozek, protoze jsme to resili pres leteckou prepravu- poskozeni rukojeti. A oni to poslali do nemecka a odtama prisel novy ![]()
Holky, jeste mam dotaz: Kdyz jste tunily kocarek, co vsechno jste kupovaly, a co vsechno jeste stale pouzivate? Laka me mnoho veci, ale trochu se bojim, ez to pouziju jednou a pak budu lina to s sebou vozit, nandavat na kocarek a cistit…
@quinny píše:
@zupe tak at je reklamace bez problemu. My ted mame zbrusu novy podvozek, protoze jsme to resili pres leteckou prepravu- poskozeni rukojeti. A oni to poslali do nemecka a odtama prisel novy
No ja tam dneska volala a melo by to byt v pohode, vymeni boudicku za boudicku. Prece jen jsme kocarek od nich odvezli vcera:-)
A gratuluji k novemu podvozku!
@quinny píše:
@machiva nebyla by fotecka toho uchyceni prosim. Uvazuju ze bych neco spichla sama. Dekuju@Holzbaška odpruzeny trochu je, to mu zase krivdis. Nebo jsi mozna nikdy nejela s neodpruzenym kocarem
Mám ještě klasické ABC Design golfky, takže srovnání opravdu mám a rozdíl opravdu minimální ![]()
@Holzbaška tak sportak to nebude nikdy to je jasny, ale trochu to casem jeste povoli. Je docela rozdil nas rok stary podvozek a ted ten novy ![]()
@Holzbaška Opravdu to povolí a neuškodí do toho nastříkat trošku silikonového oleje.
Holky, mám dotaz ohledně tohoto kočárku, nebo lépeřečeno B-motion, ale asi budou rozměrově stejně. máte některá změřený kočárek - jako délka sedu, výška zádové opěrky a výška až k boudičce, vnitřní šířka sedu…nikde to nemůžu najít, chtěla bych B-motion kvůli těm kolečkům, ty by určitě do terénu šly co? Jinak mám v oku baby jogger city miny GT, ale přijde mi už zbytečně drahý na druhý kočárek. Máme vyšší děti, tak hledám něco prostorného, i do terénu - procházky v přírodě, aby měl spojenou rukojeť. děkuji
Hurá, britax přišel na to že by byli dobré konečně udělat nánožníky, všude stojí stejně, tady je odkaaz: http://www.detskezbozi.com/…-motion.html
Nechce se mi číst celá diskuze, prosím tedy o názory..
Máme agile a čekáme druhé dítě..Přemýšlím, že pořídíme korbičku (prý je celkem velká a vyjde na 2300,–)a taky terénní kolečka..má někdo s jedním nebo druhým nějakou zkušenost? ![]()
Zkušenost nemám, ale neumím si představit vozit novorozeně v takto tvrdém kočárku.
@sabinab píše:
Hurá, britax přišel na to že by byli dobré konečně udělat nánožníky, všude stojí stejně, tady je odkaaz: http://www.detskezbozi.com/…-motion.html
Ahoj, neviděla jsi nánožník naživo a jak je upevněný? Uvažuju o něm…
@Elenore Sucháče kolem koleček, nahoře na konstrukci a na madle.
@kotyk Hmm, já mám právě ušitý neoriginál nánožník původně na mc mura a docela na britax sedí, tak nevím, jestli toto nebude podobné.