Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tape
15.3.13 13:48

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na průměr předního kolečka. Kočárek se mi moc zamlouvá i ta modrá barva je pěkná, ale váhám právě kvůli tomu kolečku :nevim:Jak se s ním jezdí ve sněhu?

• Citovat
  • Upravit
17.3.13 23:02

Můůůj

Konečně ho taky mám :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
18.3.13 07:55

Terezo: moc pěkné :kytka: :kytka: :kytka: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
19.3.13 11:56

Ták pláštěnka na Mutsy sedí i na B-Agile…je to skoro stejné a mnohem lepší materiál než emitex!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
19.3.13 13:47

Taky je to pěkný cenový rozdík tak aby to nebyl lepší materiál!

• Citovat
  • Upravit
137
19.3.13 18:44
@vendulka34 píše:
Taky je to pěkný cenový rozdík tak aby to nebyl lepší materiál!

Já jí sehnala s poštovným za 440 Kč. Ve zdejších obchodech mi nabízeli i jiné a teda mnohem dráž :( Hauck za 650 Kč!! no děs :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.3.13 18:59

Holky, máte doma někdo b-agile tříkolku? A pokud ano, jak jste s ní spokojené. Já si jí pořídila a jsem z toho dost nešťastná. Dost špatně se mi s tím zatáčí-pořád se mi to jakoby seká než se rozjede. Je fakt, že nemám s tříkolama zkušenosti a třeba jde jen o zvyk… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LennčaK.
19.3.13 19:52

Ahoj, mě dneska přišla tříkola, zatím jsem s ní jezdila jen po domě, ale nic se mi nezasekává :think: a máš dobře odcvaklou brzdu nebo nějak zkusit namazat?

• Citovat
  • Upravit
6
19.3.13 20:02

Tak zatím jsem to projela jen dvakrát a odcvaklý to určo mám. Kola se mi točí normálka, jen než se jakoby daj do toho správnýho směru(nebo jak to napsat), tak to zdržuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LennčaK.
19.3.13 20:25

Tak to netuším teda jdu to zkusit dolů…

• Citovat
  • Upravit
LennčaK.
19.3.13 20:29

Tak jsem to zkoušela a točí se v pohodě a kde si kočárek objednávala, pokud se ti to nebude zdát tak tam radši zavolej nebo reklamuj :|

• Citovat
  • Upravit
19.3.13 22:09

Ahojky a na mimibazaru pod čím, když zadám snap 4 tak mi tam vyjede jen snap za 4999kč. Děkuji.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LennčaK.
20.3.13 09:13

Happisek: tak mi to nedalo a večer jsem ještě jezdila o dušu, a máš pravdu jj trochu to tam zadrhává, ale řekla bych že je to o zvyku, doufám :D zachvíli jdeme ven, takže to v reálu vyzkuším teprve až dnes :) tak pak písnu

• Citovat
  • Upravit
LennčaK.
20.3.13 19:47

Ahoj holky, tak dneska poprve jsem vyjela se tříkolou b-agila cool bery :-) a řekla bych že dobrý :-) ikdyž člověk si musí malinko zvyknout z nafukovacích kol a dpružení ale není to žádná hrůza :-) taakže spokojenost :-)
;)

• Citovat
  • Upravit
134
20.3.13 21:03
@LennčaK. píše:
Ahoj holky, tak dneska poprve jsem vyjela se tříkolou b-agila cool bery :-) a řekla bych že dobrý :-) ikdyž člověk si musí malinko zvyknout z nafukovacích kol a dpružení ale není to žádná hrůza :-) taakže spokojenost :-) ;)

já mám teda čtyřkolku, také jsem si musela chvíli zvykat, i na rukojeť, že je trošku níž, než by mi úplně vyhovovalo, ale zvykla jsem si rychle a spokojenost největší :)) Ve městě a v autobuse je to nesrovnatelné s MC Murou..A i v obchodech projedu bez problémů mezi regály, to jsem s Murou také někdy zažívala nervy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí