Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhoj holky, hlásím, že se mi boudička u černého b-agile lehce šisla (a to záměrně nevystavuji kočárek na sluníčko) - není to sice žádná hrůza, ale štve mě to
přemýšlím tedy o boudičce nové a chtěla jsem se zeptat majitelek kočárku s červeným potahem, zda boudička zůstala barevně stejná… děkuji a přeji všem krásný sluníčkový den ![]()
Jak jsme tady řešily téma jak se kočárek dá vysvlíknout a vyprat......tak jsem zjistila, že opravdu nejsou všechny kusy stejný :-/ kamarádka má agile o chvilku dřív a zjistili jsme, že já mám na podnožce zip a ona ne. takže já to sundám, ale ona nee. Moc nechápu proč, ale jsou prostě jiný ![]()
@AninaNaty obávám se, že i červená se bude šisovat, mě se trošku šisla také, ale jen malinkato-zatím. Jinak mě příjde, že se ten červený potah šíleně hned zašpiní a matlám ho vždy ubrouskem a moc nepomahá, navíc mám na potahu 3 kapky od smůly ze stromu a to už dolů nedám, ikdybych se po ![]()
@dagmarkav také nemám zip
a mám ho přichycený na několika šroubcích
Ahojte, kocarek dorazi koncem mesice a uz se na nej moc tesim. Objednala jsem si vlozku do kocarku a pani by potrebovala rozmery vlozky a kde ma udelat diry pro pasy. Chtela bych vas poprosit zda byste byla nektera tak hodna a napsala ci vyfotila s rozmery? Predem moc dekuju ![]()
Ahojda, také jsem si objednala vložku- univerzální dlouhou 86cm a širokou42cm, chtěla jsem co největší, aby mi zakryla co nejvíc sedací části, něvadž ho stále čistit mě nebaví
Jinak díry doufám, že budou tak nějak sedět, ani jsem je neměřila ![]()
Ahojky holky, možná to tady už zaznělo, nevím. Včera jsem si objednala po přečtení Vaší diskuze červený B-AGILE.
Objednala jsem si ho z MMB od paní Alexandry. Nevíte některá jaká je dodací lhůta od ní?
Už se mooc na kočárek těším. A ještě sezeptám, také jste platili předem na pčet a vše v poho?
![]()
Máme také B AGILE v černé barvě. Kočárek je skvělý, jsem s ním moc spokojená. Teď mě ale také překvapila šislá boudička.. První jsme měli V CROSS, byl po jednom dítěti. Korbička v pohodě, ale sportovní verze šislá. Tak jsem sháněla rady, jak nabarvit. Nakonec jsme se i z důvodu lehčí manipulace rozhodli pro Agile. Pán v prodejně mi tvrdil, že rozhodně nevybledne, že je to kvalitní kočárek. Máme ho od května a už je to lehce znát - hlavně s nánožníkem od Pinkie, který jsme v létě nepoužívali.. Nemáte tedy prosím nějakou radu, jak boudičku oživit nebo aspoň zabránit dalšímu blednutí… díky
Jiz nekolik dni procitam tuto diskusi a neda mi to se nezapojit
musim podekovat vsem za pomoc pri vyprani - nejdrive jsem mela strach sundat potah (mame totiz cerveny), ale v pohode. pak jsem taky oslovila natydom a objednala ruzne vychytavky. Jen ted nevim, jaky nanoznik je nakonec nejlepsi? z mmb nebo pinkie? prosim o radu, v obchode nam totiz nabidli univerzalni od emitexu, tam ho pani nasadila a vypadal dobre, ale vcera jsem ho nasazovala ja a neni ho nikde cim stahnout cim pripevnit
.
a co fusak? mate nekdo nejake zkusenosti?
jinak kocarek mame cca 4 mesice a jsme nadseni. dostal i poradnou zatezovou zkousku po stezkach v Krkonosich, takze se vubec nemusite bat terenu
zvladli jsme to uplne v pohode.
@kacudka83 ahojky mám kočárek 3 měsíce a jsem také spokojená jen ten nánožník mě dost pozlobil, žádný nechce sedět koupila jsem nakonec univerzální od emitexu, ale prostě díky kolečkům se nedá natáhnou do hladka tak jsem tam našila pásky ze suchého zipu a pracně to musím narvat do prostoru mezi černou konstrukci a ten pogumovaný lem ale jak říkám nejsem s tím furt moc spokojená to fakt britax nevychytal, že nelze jako u jiných golfek to uchytit pod držák nožiček
až budu mít čas vyfotím to a to samé je u zimního fusaku tam zas je problém s vrškem, většina fusaků má nahoře kus látky s provázky a zafixuje se fusak nahoře a by neklouzal tady opět vadí ta sítka, takže tam budu muset prostříhnout otvor což se mi moc nechce ničit kočárek tak jestli máte někdo nákou vychytávku, budu taky ráda za radu
![]()
Zkusim s tim emitexovym taky neco udelat, vcera jsme ho meli nandany a i pritel se osival a sklebil, ze je to strasny
…nikam to nejde kloudne zahaknout.
Nad fusakem uz premyslim taky hodne dlouho, zatim jsem tam nezkousela ten co mame, ale premyslela jsem, ze koupim original od britax http://www.pacipaci.cz/…-britax.html, jen bych ho chtela videt nazivo, jestli se do nej vetsi dite vejde, ale nikde ho nemuzu najit na prodejne v Praze.
@kacudka83 já si ho nechala ušít od pani natydom protože mám ten pruh látky ve stříšce od ní stříbrný a tašku zelenou tak jsem si nechala ušít stříbrno-zelený fusak a hlavně hodně velký aby byl malýmu ještě ve 3 letech vyšel mě sice taky na tisíc korun ale je podle mých představ ten orig. britax je spíž do hlubokého kočárku, zítra to nafotím a vložím to sem
Jezdila jsem s emitexem a zachytávala ho těma gumama za konstrukci kočáru. Provlíkla jsem to tam jak jsou ty suché zipy. Neklouzalo to a drželo dobře. Stejně tak Pinkie nánožník. Sice opravdu nejde podvlíknout, ale ty pásky dole provlíkám očkama na kterých drží košík, pak se to sepne a drží to taky dobře. Obojí jsem používala v mrazech a žádný problém. ![]()
@Margott DÍKY ZA RADU S TĚMA OČKAMA NA KOŠÍK TO MĚ NENAPADLO
JSEM TYDÝT
ALE JAK UCHYTIT ZIMNÍ FUSAK FAKT FURT NEVIM
VKLÁDÁM PÁR FOTEK PRO OSTATNÍ PRO INSPIRACI A I FOTO NA RADU KAM S TIM VRŠKEM FUSAKU KDYŽ JE TAM TA SÍTOVINA-PŘECI DO NÍ NEBUDU STŘÍHAT ![]()
@kanička píše:
@kacudka83 ahojky mám kočárek 3 měsíce a jsem také spokojená jen ten nánožník mě dost pozlobil, žádný nechce sedět koupila jsem nakonec univerzální od emitexu, ale prostě díky kolečkům se nedá natáhnou do hladka tak jsem tam našila pásky ze suchého zipu a pracně to musím narvat do prostoru mezi černou konstrukci a ten pogumovaný lem ale jak říkám nejsem s tím furt moc spokojená to fakt britax nevychytal, že nelze jako u jiných golfek to uchytit pod držák nožičekaž budu mít čas vyfotím to a to samé je u zimního fusaku tam zas je problém s vrškem, většina fusaků má nahoře kus látky s provázky a zafixuje se fusak nahoře a by neklouzal tady opět vadí ta sítka, takže tam budu muset prostříhnout otvor což se mi moc nechce ničit kočárek tak jestli máte někdo nákou vychytávku, budu taky ráda za radu
![]()
TY FOTKY JSOU K TÉTO MÉ DISKUSI TO JEN NA VYSVĚTLENOU ![]()