Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgilePrima, už se těším, až ho vyzkoušíme a doufám rovnou koupíme
moc moc děkuju všem za účast! ![]()
@Hapalíci není zač jen je škoda, že nám britax nedává provize z každého prodaného kočárku díky této diskusi, no za to, že mu děláme tak dobrou reklamu
![]()
@kanička píše:
@janulinkaterezky není zač a pomohla jsem moc ráda
jéé ty mě taky už mi konečně naskočila ta fotka díkyPříspěvek upraven 20.06.12 v 17:28
Jéé,krásná fotečka
vidíš,šikulka ![]()
@Hapalíci píše:
Hmm, tak tady bude možná problém, jste někdo vyšší? Madlo je prý ve výšce 100 cm… Jezdí se vám vyšším dobře? Já měřím cca 173 cm a manžel 186 cm, takže nevím, jestli to bude pohodlné… Našla jsem, že Callisto má 110 - 112 cm, zkoušeli jsme ho v obchodě a byl super, Agilu jsme zatím v ruce neměli…Příspěvek upraven 20.06.12 v 19:42
Callisto ale nemá tolik, má 104-106,5 cm, takže jestli vám bylo CC dobře, bude pravděpodobně i Agile ![]()
Ahoj,
jsem v koncích..nevím, jestli B-agile nebo b-mobile… mte někdo srovnání?
Děkuji moc ![]()
@macinka85 ahojky taky to bylo pro mě veliké dilema musela jsem si vzít papír a psát pro a proti a byli nastejno 6 pro a 6 proti
kdybych měla oba fyzicky před sebou bylo by to snažší, ale b-mobile nikde po celé praze na prodejně nemají tak jsem vzala agilu a dodnes nevím zda mobile není lepší nikde na něj nejsou recenze jo a cena je taky stejná, ale asi mě nejvíc ovlivnilo to skládání jednou rukou a je mnohem prostornější, ale design má mobile hezčí kort ta bílá konstrukce ta je! sem ti moc nepomohla co? ![]()
Kaničko
![]()
Mám možnost koupit b-mobile o 1000 levněji jako novou..ALE zase mi ta 1000 nestojí za to, abych koupila horší
![]()
Tak se zeptám..je to polohování nožiček vůbec k něčemu? má tam význam? Je to jen nadzvednutí…je dostačující?
@macinka85 tady jsem ti zkopírovala, co jsem odepisovala v předešlých diskusích:ležení je v pohodě, není ani poznat, že není do uplného lehu, a pokud je malý tak mu nožičky ani nedosáhnou až dolu, ta ležící část je dost dlouhá tak neboj a až bude větší tak taky neměj strach je to akorát taky jsem z toho měla strach a naopak mi to přijde (to jen mírně snížené) takové přirozené, navíc právě to polohování u všech kočárku se první vyjebe nebo rozbije tady nemá co takže je to vlastně plus
a tak tím se ti zodpověděla otázka ohledně polohování nožiček a ted tedy k tomu, že ho můžeš mít levněji, jako britax všeobecně je německý a tudíž fakt kvalitnější než polské kočárky nebo italské, ale možná se mnou někdo nebude souhlasit
v každém případě at koupíš agilu či mobile bude to výhra
a ještě ti řeknu co jsem řešila já, tak moc se mi líbila již zmíněná bílo černá kombinace, taky slídové okýnko agila má sítované, sundavací potah ale to jsem pak zjistila, že to má agila taky, agila má v zadu větší kolečka, mobile má zas pěknější tvar střechy a je nepromokavá a tudíž se dává pláštěnka pak už jen na předek což vypadá super, mobil má kratší sedací část a je užší, taky má náký divný tyčky a prý se to už někomu zlomilo při skládání, jsou dost tenké, oboje se dají dát do uplného lehu, košík mají tak nějak stejně velký, jo mobil nemá v ceně madlo, ale to stojí jen 300,–,polohování nožiček mobil má horší, i když tu látku vyboulíš, není to tak vysoko jako to má agila což taky rozhodlo u mě a taky když dítko dáš do uplného lehu nemá tam tu sítovinu jako agile kouká mu prostě hlavička ven, což se mi taky nelíbilo no vlastně je mobil spíž hodně designová záležitost agile praktická a u mě už i srdcová
takže vlastně už nemůžu být objektivní ![]()
Kači. dííííky!!!jsem nakloněnější k Agile a tímhle si mě utvrdila:)
Malá mi v roce a půl ještě usne v kočárku a v Teutonii je zvyklá na plný leh a ty nožičky mi připadají důležité. Čím víš, tím líp.
No a můžu jít konečně spát
![]()
Ještě jsem si všimla, že ve světě mobile moc nefrčí..na youtube nesehnatelné video krom ofic. To mě taky nahlodalo.
A na Agile nejde sundat vůbec to sedátko? Že rvou hlubokou i autosedačku přímo do toho.
To má teda mobile lepší…
Díky!!
@macinka85 Z mé zkušenosti..malá v něm nechce spinkat a díky tomu se konečně naučila spinkat přes den v postýlce ![]()
Jinak je v něm moc spokojená…
@macinka85 jde to sundat, podívej se o pár stránek zpět (str.48)sundavala jsem celý potah a prala a pak to nafotila jo a na str.51 mám fotky jak jsem si ho vylepšila
![]()
Příspěvek upraven 22.06.12 v 08:45
@macinka85
to je život, prodávala jsem ted hluboký kočárek a to bys viděla co lidi toho naslibují a pak se už ani neozvou, prostě jí slušně poděkuj za ochotu, že jsi si to rozmyslela to je furt solidnější než dělat mrtvýho brouka ![]()
@kanička píše:
Holky dnes mi přišla ta stříbrná clona, pultík a vychytávka, aby se dalo dát opěrátko do uplného sedu a fakt to fungujeta stříbrná clona je fakt bomba, odpoledne až pujdu ven tak to nafotím je to o dost šmrnocvější kočárek ještě si nechám ušít k tomu na zimu stříbrný fusak
fakt k té černé je to pecka
Jaká vychytávka na opěrátko??:D Kde se kupuje?
@macinka85 na mimibazaru je pani jmenuje se natydom a šije třebas tyhle clony, nebo nánožníky, protože ten britax nedodávák ke kočárkům
nebo šije pultíky, fusaky, dělá lidem do stříšek okénka když tam nejsou no prostě dost dobrý vychytávky a skoro žádné golfky nejdou dát do uplného rovného sedu a malý byl furt nalepený nebo zakousnutý na madélku
ale nemohl se opřít no a ta pani má za 60kč takový popruh s karabinkou a tím doho docílíš ![]()