Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileV nejhorším leda hodit nějakou nažehlovačku a dozdobit si to. Nebo pokud zvládneš našít.
@Margott dobrý nápad! Je to posrá. o u ramenních kšírů, tak třeba černé puntíky
to by se mi líbilo…ta letní strana (bavlna) ale asi moc nevydrží
po dvou (resp. po třech) praní a na barvě je to už vidět…
Flís vypadá líp ![]()
@Yamyna @kanička JJ holky už jsem to pochopila
.
Tak každopádně ty zadní by byly za 1100,– ty přední dražší páč jsou i stím ukotvením nevím jak to přesně napsat, ale ty přední mi nevadí že jsou plastová ani nejsou tak zničený jak ty zadní. Ty pneumatický budou podle mě jen ty zadní tak doufám, že ta cena zůstane stejná cca.
@Yamyna s tou zácpou to bylo
,ale byla bych taky dost ![]()
Ale musí to jít vyprat nechala bych to prostě v prášku namočený celou noc, ale né v prášku určo v gelu s prášku by jsi měla skvrny.
A pak by jak psala @kanička klidně zkusila i prášek do pečiva, ale prvně bych zašpinila nějakej hadr a vyzkoušela na něm ![]()
Nám dneska do baráku taky vletěl ptáček ještě se mi to v životě nestalo a málem jsem se pos.. ještě, že byl manžel doma honili ho s malým na patře a osr. l mi zedˇa ta mi taky nejde vyčistit musím přemalovat
Tak aby jsi věděla, že v tom nejsi sama. Co si ti ptáci dneska fakt už dovolí ![]()
Ale babský rady jsou někdy užitečný.
Mimo téma kočárku-Mě třeba taky nikdy nenapadlo, že skvrnu na bílým prádle nejlíp odstarním SAVem, ale ne perex, ale tím na plísně normálně postříkám a hned do pračky a cokoliv tím prostě vybělím a samozřejmně nesmrdí-taky babyská rada, ale pouze na bílé, kamoška tak čistí i barevné, ale mně se barva vyžrala tak už to nedělám.
Díky za babské rady ![]()
Zatím radši nebudu experimentovat a počkám, jestli se to časem nevypere..
A na ptáky si dám příště bacha ![]()
@ondas jojo na bodíčko od mrkve stejně nic jiného neplatí než savo a hned na to vařící vodu a pak do pračky, jinak třeba vaniš to je prostě sračka, škoda peněz nikdy mi ještě skvrnu nevypral, nebo vám jo?
@kanička Jo vypral, ale musela jsem to jít hned po zašpinění namočit do toho vanishu a ne přidávat to do pračky tam mi to vážně nic zašlýho nevypralo. A je otázka jestli by se ta skvrna neodmočila i v pracím prášku
takže nevím jestli je zásluha vanishu tak velká.
Ale co mi nejde vyprat je meloun, ale ničím kluci mají už zničený tři třička jenže dost barevný na to, abych je stříkala savem bojím se, že mi to zase udělá ty fleky.
To je téma ke kočárkům, co? ![]()
A propo já vždycky, když kočárek skládám do auta tak jak se složí a ty zadní kola jakoby se vystrčí tak se vždycky zase. u.
Já jen abych nevybočovala od těch kočárku a zařadilo do toho i to praní
,ael je to fakt tak dneska jsem měla na sobě bílý kalhoty a už tam mám otlaček kola. Vám se to nestává?
@ondas hele na barevný trička nemám žádný fígl, savo opravdu vyžere okamžitě barvu
a to s těma kolečkama se mi jeětě nestalo, ale bude to asi
tím, že mám obrovský kufr a házím ho naležato
Holky dnes mi přišla ta stříbrná clona, pultík a vychytávka, aby se dalo dát opěrátko do uplného sedu a fakt to funguje
ta stříbrná clona je fakt bomba, odpoledne až pujdu ven tak to nafotím je to o dost šmrnocvější kočárek ještě si nechám ušít k tomu na zimu stříbrný fusak
fakt k té černé je to pecka
@ondas
i já a moc, kdyžtak do toho půjdu taky
a budeme mít dvě clony ![]()
@kanička ten pásek jsem vymyslela v postatě stejně jen tam mám tu širokou gumu, ale perfektně to drží ten sed. Prosím tě a jak se tam ta clona uchycuje? To mi moc není jasný. Jak to na tebe působí, když svítí sluníčko neodráží se ti to?
Ale vypadá to zajímavě ta stříbrná, ale pořád zůstávám u toho, že mám ráda jednotvárnost barev, takže za mně černá k černé i když ten kočárek je zrzavej a clona bude asi dost černá asi mi to taky udělá barevný rozdíl. ![]()
@ondas no je fakt, že ty jsi to vlastně stejně vymyslela, tohle je jen praktičtější, že to rozepneš v té sponě, kdežto ty musíš odendat dva háčky a tohle vyoadá jako by to tam dal výrobce a myslím, že 60kč není tak hrozný ne? no a k té cloně, uchycuje se to tam jen dole na sucháč takže už vymýšlím, že si nechám našít od kamarádky všude po celé délce sucháč, páč tohle se hrne a vím, že mě to bude sr..
jestli se to neodráží?
to nevím, dnes odpo když jsem vyrazila ne vycházku už nesvítilo jen jsem chytla pěkný slejvák
já tu clonu, ale chtěla hlavně kuli zimě, abych mohla boudičku dát až dopředu a chránila prcka před větrem a sněhem, ale je fakt, že tunta svítí i v zimě, no tak budu házet slušný prasátka
až mi ušije ten zimní fusak, tak budu víc sladěná, černo-stříbrno-zelený no tak to už jsem tříbarevná
to asi není tvůj šálek ![]()
@kanička Já to fakt nemyslím zle
jsem, ale bohužel hrozně upřímná líbí se mi to, ale nedala bych si žádnou barevnou. Ale kdyby byl kočárek zelený dám zelenou, kdyby stříbrný dám stříbrnou jako barva je to pěkná nemyslím, že by byla škaredá ta stříbrná, ale k té černé mi nejde nic jestě, když je to v prostředku menzi těma černýma. Ale omlouvám se moc všem koho jsem tím třeba nasr. la. Nemyslím to špatně ![]()
No ty spony jsem právě hned zrušila, protože jsem právě přišla na to, že ty záda pěkně drží jen ta guma, kterou jsem si tam dala na držení té plandající boudičky, ani jsem nikde tohle nenašla tak jsem to tam udělala tak až pak jsem se dočetla, že to prodávají, ale už jsem si to tak nechala. Jen jsem se ještě nedostala k těm drukům takže je pravda, že mám trochu práci s tím vázáním, ale asi 10 vteřin tak je to Ok jak tam dám druk tak taky jen vycvaknu. jasně, že 60kč není moc k těm všem doplnˇkům, který do toho dáváme
,ale už mi to přišlo zbytečný to obj. navíc, když už jsem to měla vyřešený. A mám to tam hlavně kvůli té plachtě ta se mi nelíbila jak tam vysela i když jsem jí připla na ten sucháč udělala takovou kapsu.
Tak ještě jednou omluva ![]()
@kanička ![]()
Líbí se mi
Je to originál ![]()
Tu tašku na zip jsi úplně sundala?
Když ti dítě leží, sedá si, nebo máš ještě malinký mimčo?
Já Terezku vůbec nekšíruju, nelíbí se jí to a kňourá, tak by nám ten zlepšovák byl k ničemu…škoda…Ona sedí, čumí
a drží se madla…tak je spokojená ![]()