Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
13.6.12 09:01

@kanička A mohla bych moc poprosit o fotku samotného kočárku s tou pinkiáckou vložkou sedí v ní malej v těch předchozích fotkách a není to vidět. Máš asi tu stěmi bočnicemi? Oni tam asi moc vystouplí nejsou v tom kočárku, že tím, že je tak širokej? Zasunou se přes celá záda? Omlouvám se za tolik otázek dneska bych si ju chtěla objednat taky chci černou, ale stou opičkou není tak výrazná a nebude se na ní malej lepit(předpokládám, že je gumový ten obrázek.)Ségramá tu ivemababy podložku, ale příjde mi strašně tlustá tak doufám, že pinkie je tenčí. Chtěla jsem si ji taky nechta ušít na MMB, ale paní neměla zase pro zmněnu látky. Já mám na to fakt pech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.6.12 09:43

@ondas má toho dost, ale psala mi že dodržujetermín 10-14 dní takže ti to určitě stihne přijít, když ne holt si tam musíš házet třeba plenku :palec: hele ta černá je prostě divně černá s tím už jsem se smířila, ale ten nánožník nevypadal špatně, dole má suché zipy a seděl pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.6.12 09:49

@ondas ne od pinkie je tenká tedy taková akorát, mám bez bočnic, je až nahoru, spíž bych ale ocenila, kdyby dělali všichni výrobci nákou delší na nohy, chrání sice kočárek pod prdelkou a okolo hlavičky, ale od botiček mám stejně špinavý kočárek a na té černé je to všechno dost vidět, zkusím najít fotku kde malý nesedí, nechce se mi ho běžet fotit :)jo a ještě k té opičce,je to něco jako pogumovaný,ale obrázek je hodně nahoře tak by se lepil maximálně u hlavičky,ale mám vše s designem médi a líbí se mi víc připomíná mi médu mr.beana :lol: a chtěla jsem nánožník taky s médou,ale paní od pinkie mi napsala,že mají jen opičku a ani nehodlají dělat médu tak si na tenhle nánožník až mi přijde nechám u nás v reklamce toho bílého médu natisknout-sem magor já vím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.6.12 11:35

@kanička Děkuji za fotečky :potlesk: podložka je krásná chci taky tu černou :palec:
a vemu si tu opičkovou a nánožník jen čistě černý a k tomu asi tu puntíkatou deku černou samozřejmně. Mám ráda věci v jedné barvě na to jsme zase magor já :lol:
To máš super, že si to můžeš nechat dodělat toho médˇu, ale bude ti tam držet nebude se to loupat vím, že i oni to tam tisknout, ale třeba jinak.
Ale nechápu, když je o něco zájem a asi vyrobit to nebude tak šílený problém, že to prostě už neudělají. A nemyslím, že by jsi byla jediná, která ho chce no co už,
Já si zase třeba zjistila u Výrobce Britaxu, že budou příští rok dělat kola pneumatická k tomuto kočárku. Napsala jsem jim vzkaz a, že kola stojí za… né doslova samozřejmně tak mi odepsaly, že se začnou vyrábět, ale letos a v prodeji budou příští rok. Samozřejmně, ale nezávazně. Může se stát, že nebudou vůbec nebo je budou mít jen nové modely. Nevadí jdu šetřit bude příští rok nový britax :jazyk: A doplnˇky už budu mít škoda, že ty děti tak rostou, co budu potom vozit :lol: Nebudu si moct koupit kočárek :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
13.6.12 11:59

@ondas :lol: budeš si muset pořídit dalšího špunta :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
13.6.12 12:07

@kanička Jóó tak to by manža skákal radostí, že budeme mít třetí kvůli kočárku :lol: I když je ještě v plánu, ale ještě tak za 5 let, ale jestli se nám ještě bude chtít, když budou kluci tak velcí. To už budu votit s dálkovým ovládáním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.12 09:06

Ivemababy XXL

Tak nánožník XXL od Ivemababy dorazil až dnes!!
Ale jsem moc spokojená, jak s barvou, sytě růžová a černou (psaná malinová), tak s materiálem :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.12 09:23

@Yamyna moooc pěkný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 09:41

@Yamyna ta vložka s dekou je fakt super hlavně deka nikde nepadá a dá se pěkně vysoko přikrýt. jen ta růžová je na mě moc růžová, ale samozřejmně záleží na vkusu. Škoda, že když bude mít malá něco růžovýho na sobě tak stou podložkou splyne, aby jsi ji tam pak našla v tom kočárku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.12 09:45

@ondas :mrgreen:
já jsem začala mít ráda tu růžovou až po tom co jsem začala parádit Terku…moc jí sluší..ale mají i světle růžovou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 10:08

@Yamyna jasně taky mi růžová nevadí ta vložka je moc pěkná, ale k růžové mi víc sedí třeba zelená a vzhledem k tomu, že holčičky mají většinou nejvíc růžové tak bych volila zelenou, ale jak říkám záleží na vkusu. malýmu jsem objednala černou vložku, protože ta mu bude ladit ke všemu líbila by se mi tyrkysová, ale má skoro všechno modrý tak by mi to přišlo divný.
@kanička nakonec jsem si objednala ten pinkiáckéj nánožník brala jsem si i vložku tak atˇmám poštovný(to mimichodem mají jedni z nejdražších na dobírku 160kč :nevim: to nikdo nemá a to dost obj. přes net) v jednom deka příjde na řadu potom i s taškou pač další 2000 za doplnˇky už by bylo naráz dost a to už pláštěnka 200,–clona na tu sítˇku další peníze. Když to tak člověk veme kolem a kolem je ten kočár dost drahej :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.12 10:12
@ondas píše:
@Yamyna jasně taky mi růžová nevadí ta vložka je moc pěkná, ale k růžové mi víc sedí třeba zelená a vzhledem k tomu, že holčičky mají většinou nejvíc růžové tak bych volila zelenou, ale jak říkám záleží na vkusu. malýmu jsem objednala černou vložku, protože ta mu bude ladit ke všemu líbila by se mi tyrkysová, ale má skoro všechno modrý tak by mi to přišlo divný.
@kanička nakonec jsem si objednala ten pinkiáckéj nánožník brala jsem si i vložku tak atˇmám poštovný(to mimichodem mají jedni z nejdražších na dobírku 160kč :nevim: to nikdo nemá a to dost obj. přes net) v jednom deka příjde na řadu potom i s taškou pač další 2000 za doplnˇky už by bylo naráz dost a to už pláštěnka 200,–clona na tu sítˇku další peníze. Když to tak člověk veme kolem a kolem je ten kočár dost drahej :jazyk:

My jsme měli předchozí kočár khaki+oranžová, byl pěknej ale zelenou už neee ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 10:26

@Yamyna No jo není zelená jako zelená khaki je moc tmavá to je pravda,že to moc né,ale něco světlejšího třeba takovou zelenou http://www.detskydum.cz/…mini-123001/ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.12 12:12

khaki

@ondas :D Já mám khaki ráda, ale je fakt že ta „tvoje“ zelená je taková živá… ;)
Vypadal takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 12:50

@Yamyna mám právě ráda všechny zelený jsem trochu uchýlná na zelenou, ale mám ráde zase jednotvárnost měla jsem zelené perego tak muselo být vše zelené včetně deky modrou bych si prostě do zelenýho kočáru nedala :lol:
Ta khaki je taky pěkná jen k té růžové už nenene :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4