Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1800
14.6.12 12:51

@ondas Kušuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.12 12:59

@ondas PRÁVĚ PROTO JSEM SI KOUPILA ČERNÝ A DOLADUJU ZELENÝMI VĚCIČKAMI, ALE JE TĚŽKÉ SEHNAT VŠE V JEDNOM ODSTÍNU, ZELENÝCH JE FAKT HAFA A BYLO BY BLBÉ MÍT KAŽDOU JINOU :evil: JO NEVÍM KDO MĚ TO TENKRÁT ZRAZOVAL V TÉTO DISKUSI, ŽE AGILA JE BLBÁ,PROTOŽE NEMÁ SUNDAVACÍ POTAH, ALE JDU HO ZROVNA PRÁT(MÁM VŠUDE ROZPATLANÝ ROHLÍK :cert: )A JE TO KRÁSNĚ SUNDAVACÍ, PÁR PATENTEK A JE TO DOLE, TAKŽE HOLKY DALŠÍ VELKÁ JEDNIČKA PRO BRITAX :D
JINAK MÁTE PRAVDU VYJDE NA VELKÉ PENÍZE KDYŽ SI HO ČLOVĚK CHCE VYPIPLAT, ALE CHLAPI CPOU PENÍZE DO AUT, MOTOREK, MOBILU A JINÝCH BLBOSTÍ TAK MY ZAS TUNÍME KOČÁRKY JE TO NÁHODOU BOŽÍ ZÁBAVA, BAVÍ MĚ -MILUJU TO :dance: :lol: :lol: :srdce:JO A TED BUDU ŠETŘIT NA TY PNEUMATICKÝ KOLA CO ZJISTILA ŠIKULKA ONDAS,ŽE BUDOU OD PŘÍŠTÍHO ROKU DĚLAT,PAK UŽ TO BUDE FAKT DOKONALÝ KOČÁREK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 13:13

@kanička :palec: A já tvrdila, že černý kočárek dítěti nikdy nekoupím :mrgreen:.. A když se tu začaly prodávat mobily tvrdila jsem, že nikdy žádnej nechci, že ho nepotřebuju a když přišly plazmy televize taky jsem ji nechtěla, že nám bude stačit ta klasická obrovská bedna :mrgreen:… Černá je super barva dá se perfektně vyladit a tím, že už je dost otevřený není to třeba klasika hlubokej tak doufám, že se tam v létě neuvaří, ale ve finále když je venku 36 stupnˇů je asi jedno v čem sedí :lol:
Myslím, že o tom, že je potah sundávací píšou normálně popisu u kočárku, ale nechci kecat. Mně to například řekla prodavačka, takže jsem taky v obraze, ale rohlík zatím vysypávám. Včera jsem byly na pasovým a měl buchtu tak jsem ho musela vydrhnout vlhkýma ubrouskama i kočár i malého. Prát se mi po třech týdnech ještě nechce.
Doufám, že nezklamou a kola budou, ale vážně si budu šetřit a pokud je budou mít jen třeba nové tipy agile tak ho vyměním a manža to ani nepozná ;) ale pokud opravdu budou tak snad budou i jako náhradní díly.
A budu se modlit atˇmi do té doby chce ještě malý sedět v kočáře příští rok bude mít už 2 v létě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 13:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.12 13:22

@ondas UŽ JSEM MUŽE TAKY PŘIPRAVOVALA NA TO, ŽE POKUD KOLEČKA BUDOU STÁT 3 TISÍCE A NOVÝ 4 TAK KOUPÍME NOVÝ A TENHLE HODÍM DO BAZARU SNAD SE ZA 1-2 TISÍCE PRODÁ,NÉ VŠECHNY MAMINY ČTOU RECENZE A JSOU UJETÝ JAKO MY ;) (BEZ URÁŽKY HOLKY).ROHLÍK TAKY VYKLEPÁVÁM, ALE ROZŽVÝKANÝ A ROZPATLANÝ UŽ NĚJAK NEŠEL A KORT NA TÉ ČERNÉ JE TO DOST VIDĚT, BYL CELÝ ŠMOUHATÝ,ASPON UVIDÍM, JAK JE KVALITNÍ LÁTKA, ZDA Z NĚJ NEBUDE ŠEDIVÝ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
14.6.12 13:28

Já jsem třeba o tom pracím potahu nevěděla 8o :dance: :dance:
Tak děkuji za info, Kaničko :mavam: Pak napiš, jestli zůstala černá černou :mrgreen:

Jo a s těma kolečkama, tady to někdo psal, ale nechce se mi to hledat…Můžu to za čas reklamovat nebo to na reklamaci není?
Napadlo mě zajít do obchodu, kde jsme ho kupovali už teď, aby měli třeba o tom záznam…že to fakt vypadá jako kdyby s tím člověk lítal od rána do večera dva roky po venku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
14.6.12 13:45

@Yamyna NENÍ ZAČ ;) TO SEM PSALA JÁ :mavam:,ŽE MI V OBCHODĚ ŘÍKALI, ŽE KDYŽ SE MI TAM UDĚLÁ OD KAMÍNKU DÍRA, ŽA JE TO V ZÁRUCE A NENÍ PROBLÉM REKLAMOVAT, JE PRAVDA ŽE KDYBY PSALO VÝROBCI VÍCE LIDÍ, ŽE TYHLE STOJÍ ZA…TAK BY JE MOHLI VYMĚNOVAT ROVNOU ZA TY LEPŠÍ CO? :palec: NO BUDME REALISTKY, ANI NĚMCI NEBUDOU CO SE TÝČE REKLAMACÍ MOC VSTŘÍCNÍ, MUSELI BY UZNAT, ŽE VYRÁBÍ LACINÝ KOLEČKA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
14.6.12 14:29

Fakt jde sundat úplně? Zatím jsem to teda nezkoušela. Jak se to sundává u těch nožiček? Díky.

Kdyby to tak šlo, líp by se mi pak jezdilo s tou hlubokou korbou. Se mi to totiž s tím potahem dohromady moc nelíbí a nový kočár už kupovat nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
14.6.12 14:35

@Yamyna Jo myslím i já jsem psala, že v obchodě mi řekly, že můžu přijít a oni mi kolečka vymění, ale problém je, že budou muset posoudit jestli jsou jakože tak špatná, že se musí vyměnit a obávám se, že pokud nebudou do hranata tak budou pro ně pořád dobrá. Hlavně by to znamenalo měsíc bez kočárku v rámci reklamace. Možná mínˇ,ale co si člověk pomůže, když dostane ty stejný krámy a za tři týdny tam jsem znova.
Kolečka můžeme jít ukázat, ale myslím, že prodavačka se mně zeptá jestli je teda chci reklamovat a pokud ne tak atˇjdu obávám se, že žádné záznamy vést nebudou :nevim:
Nová tyto plastová stojí 1100,– jedno tak doufám, že ty pneumatický nebudou o tolik dražší. zase se nemůžou vyrovnávat ceně perego, kde jedno kolečko na GT3 stojí 1200,– a přední 1550,– Kam se na Perego hrabe britax, takže doufám, že se budou držet při zemi.
@kanička myslím, že příští rok nebude problém kočárek prodat je spousta maminek, co se spokojí s málem a neřeší kočárky jako třeba my ;) A i několik maminek tu psalo, že se jim kamínky nezařezávají do kol a naslyší žádné škrkání kamínků v kolečkách o chodník. tak budˇmají jiné kola :nevim: nebo jsou to ty maminky, co jim to právě nevadí a rádi si kočárek koupí.
Já kamínky musím oddělávat každý den jak mě to s…a už se mi i na jednoum kole ta guma trochu odchlípla. O něco jsem si sekla nebo nevím :evil:
Tak snad nebudou prodávat kola až příští rok po veletrhu což by byl tak duben. Hmm asi stím dřív nepočítám. A hlavně pokud opravdu budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
15.6.12 07:07

Holky omlouvám se že vám sem lezu, ale zaujalo mě že píšete, že jde ten potah sundat
to je totiž jediný problém u tohohle kočárku, který řeším.
Mohla byste sím některá vyfotit tu konstrukci, jak to vypadá sundané?? Díky moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.6.12 08:46

@quinny ahojky tak potah je vypraný radši jen ve vaně vlažnou vodou tekutým práškem-pervol na černé prádlo a barva zůstala pěkná, černá voda nebyla :potlesk: tak to je vzkaz pro ondas a pro tebe tady mám ty fotečky, je to jednoduché za 5-10 min to máš dole, jen povolíš všechny patentky, suché zipy, zip u nožiček a jedna šroubovací karabinka zespodu,tot vše,kdybych to věděla šla jsem do něj i s hlubokou korbou tu dělají totiž nádhernou,no i autosedačka-vajíčko je nejlepší na trhu,ale oni ho vlastně před rokem ještě nedělali :roll: tak papá :mavam: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.6.12 09:16

Pořád nechápu jak to sundat u nožiček. :oops: Ten pásek zespodu na suchý zip je v pohodě. I patentky na bocích, ale pak konec. :think: Se mi zdá, jestli ten červený zase není jiný. Nešlo by to prosím nafotit během nandávání/sundávání? :kytka:

A sedátko nemáš přišroubované v rozích na očkách ke konstrukci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
15.6.12 09:39

@Margott nezlob se, ale už se mi to nechce běžet sundavat, až ho zas budu prát tak snad, ale u nožiček to odepneš na ten zip a dojedeš ho až do konce, nad těma očkama jsem se nejdřív taky zarazila, ale pak jsem zjistila, že povolíš suchý zip, provlíkneš jednu stranu očkem a to druhé očko musíš natočit a projde, je to takový ježek v kleci, ale je to jen o chvilce přemýšlení a pak tě to trkne a řikáš si a jooo to je jednoduchý :lol:
nevím od kud jsi,ale jestli poblíž prahy,klidně se můžem sejít a ukážu ti to :hug:
jo a ještě vzkaz pro ondas,výrobce uvádí,že sundavací potah má jen britax b-mobile(proto jsem si ho chtěla koupit,ale nikde ho neměli na prodejně tak pak vyhrál agile i díky tehle diskusi),ale agile ne,tak pak jsem chytřejší než výrobce ;) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
15.6.12 09:46

V pohodě… já myslela jestli to máš třeba ještě na šňůře. ;) Asi budu muset říct manželovi, protože jak říkám, jsem asi naprosté pako a nebo je to u toho červeného komplikovanější. :nevim: U toho pevného na nožičkách prostě žádné suché zipy nevidím. Zdá se mi to šité v jednom kuse a pak přišroubované ke konstrukci. Tajně doufám, že to tam někde je a pak se příjdu akorát stydět. :mrgreen: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.6.12 09:58

Dobrý den, mohla byste mi některá změřit délku zádové opěrky? Moc díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí