Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile@dagmarkav no nad tím jsem taky přemýšlala jak to tam @ondas vymyslela…ale zřejmě to tak asi bude,když budeš chtít děcko položit,budeš to muset rozdělat…
Tak teď přemýšlím,jestli jsem si neměly pořídit jinej kočárek,když se na něm dělají pořád nějaké úpravy
k dokonalosti…hold má asi každej něco…a ten sed je fakt tak hroznej?Hoďte sem některá foto jak to dítě tam sedí…My máme sporťák z trojky a taky úplně není kolmo a ničemu to nevadí…neumím si to u Britaxu představit…
@janulinkaterezky třeba ti to nebude vadit, já taky nevím jestli to není jen můj pocit, že tam malej blbě sedí, prostě když se opře tak je v pololehu, a když hačá tak je jakoby předkloněnej a drží se madla, protože jinak by prostě plandal, ale on je malej. Já prostě nevím.
fotku nemám, protože se o to prostě neopírá, jen když usne a toho hned pokládám, páč je tam jak hromádka sesypanej ![]()
@dagmarkav jo taky se mi to zdá že když je opřený tak pololeží on je ale furt zakouslý do madla
tak nevypadá,že by mu to vadio a je fakt že mu je 11 m a zdá se mi maličkej na tak velký kočárek
@kanička tak to víš, že to taky máme vožvejknutý, našemu je 14 měsíců, ale je malej má 78cm a 9kilo takže tam je zatím jak zapadlej vlastenec
ale na spinkání je to super prostorný a to jsem chtěla.
naše malá má v roce něco přes 10 kg a 76cm,tak to tam bude taky jak zapadlej vlastenec…
Ale zase je to dobře,zimu snad v tom odjezdíme-Britax to prostě zvládnout musí a někdo tady psal,že zimu odjezdil…vejde se tam v pohodě s fusakem a to je super a vyspinká se tam taky…Ostatní se mi zdály málo prostorný,dokonce i to Graco Trekko a to jsem se do něj zamilovala a když jsem se na něj byla podívat,abych si ho odzkoušela,musela jsem se ho vzdát s těžkým srdcem.....byl na mě těžký a málo místa v sedačce.....ale jinak je nádhernej.....
@janulinkaterezky taky jsem to brala hlavně tak aby se mi tam vešel ještě v zime ve fusaku, když bude potřeba ![]()
kdyby byl nějaký kočárek stoprocentní tak bychom ho nikdy nezaplatily
a neměly bychom co vylepšovat a tunit ![]()
Tak jsem se radovala předčasně…
![]()
I když to dole sepnu těma suchejma zipama, tak si stejně sedne !!!
Musím jí držet násilím…
Ona totiž v sedě neusne, i když je unavená ![]()
holky můžu se zeptat? našla jsem tuto diskuzi ohledně Britaxu - uvažuji že ho koupíme, tak jsem ráda, že jsem si vás přečetla a jsem připravená na vše
…ale našla jsem ještě tento kočárek - http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… neřešila jste některá tento? porovnání obou a proč jít raději do Agile? budu ráda za každou inforamci - děkuji moc
@jitulka78Vypadá super ![]()
Bych do něj šla, kdyby ho tehdy měli..
Podle mír je i dost prostorný..
My jsme vybírali kočárek podle toho, aby se tam Terka vešla i v leže…Měla 1rok a váží 11,6kg/80cm ![]()
@Yamyna polský kočárky vypadají hezky protože poláci jsou už jak čongové a vše kopírují,ale nejsou to kvalitní kočárky u britaxu mě přesvědčilo že je to německý
@Yamyna jéé,taky máme Terezku a teď jí byl rok…jen má něco přes 10kg a 76cm ![]()
@jitulka78 píše:
holky můžu se zeptat? našla jsem tuto diskuzi ohledně Britaxu - uvažuji že ho koupíme, tak jsem ráda, že jsem si vás přečetla a jsem připravená na vše…ale našla jsem ještě tento kočárek - http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?… neřešila jste některá tento? porovnání obou a proč jít raději do Agile? budu ráda za každou inforamci - děkuji moc
Jitulko, rozhoduji se taky mezi Britaxem a Navingtonem, nějak pořád nevím
ale nějak mě to víc táhne k tomu Navingtonu. Trojkombinaci jsem měla taky polskou a po roce ježdění jsem ji prodávala jako novou, a žádnou reklamaci jsem neřešila ![]()
@Yamyna Mrkni na stránky aesthetic. fusak 6-18. Nejde mi sem vložit odkaz. Se s tím pářu víc jak 15 minut a nemám na to nervy ![]()
„Fusáček“ je perfektní. Jen nejde přidělat do b-agile pomocí toho přeložení a gumiček kvůli síťce na kočáru. Zatím tam mám samolepící sucháč, ale na kočárku moc nedrží, na fusaku ok. Mám flees/bavlna. Cena byla 990.