Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileAhoj tak já taky dnes domů dovezla kočárek v černé barvě.Po 4měsíčním rozhodování jsem nakonec zvolila tento,protože můj vysněný nebudou mít dřív jak v spnu.Britax patřil mězi mé první favority,ale jak jsem hledala dál tak jsem našla pár vychytanějších kočárků,ale pak už rozhodla i cena.
Kočárek je vážně krásný lehce se sním jezdí polohování pod nožkama je úplně v poodě malej má 11.měsíců a ůplně mu to stačí .Trochu ta plachta,co je na té boudě ,co jako schovává tu sítˇku je trochu divná,ale je schovaná za taškou takže to nevadí.
No jenže to bych nebyla já ,abych nezačala vymýšlet a napadla mě jedna věc a chtěla jsem Vás poprosit jestli by jste se taky zapojily. ![]()
Jde o to,že jsem vymyslela,že by se místo koleček těchto dala vyměnit kolečka jiná a to přímo tato.:
http://www.malli.cz/…ke-kolo.html#
Nemáte někdo kámošku,která by tento kočárek měla ,že by jste to vyzkoušely.Nebo se zeptaly přímo v malli tam já to mám dost daleko.
Možná je to blbost,ale perágcký kočárky a kola jsou kvalitnější jsou takový jako víc pěnový nezapichujou se tam ty kamínky a pokud by to šlo vyměnit,klidně bych do toho šla.Ještě bych tu 1000 obětovala.
A proč mě to napadlo?Měla jsem i pliko tak vím,že ty plastový kolečka jsou super takový měkčí a měla jsem i GT3 a tam bylo stejný uchycení tak jako tady na tom britaxu.Samozřejmně nevím jestli to nebude o pídˇužší nebo širší ,proto bych to chtěla zkusit.Kolečka s perega plika pasovali k různým jiným golfovým kočárkům.To už jsem s holkama vyzkoušeli.
Uff to byl rozsáhlí popis díky za všechny reakce.
@Terezulla
Plusů má plno to je pravda
třeba já s ním skáču 2 patra ze schodů, tak snad i něco vydrží
![]()
@ondas
A jaký je tvůj vysněný????
Ty kolečka by byly super, kdyby to šlo, teď jen aby to někdo vyzkoušel, já to mám z ruky moooooc moc ![]()
@dagmarkav Bohužel vysněný neznamená úžasný a ani ten jsem neměla možnost zhlídnout,ale je to tento http://www.letajicisen.cz/…VO-2012-Sand
Nevím právě jaký je ve skutečnosti a mají všude napsáno.,že už od června skladem tak jsem ho obj.a všude mi pak i po telefonu řekli,že je dodavatel dodá v srpnu.Jenže jsem nedočkavá tak jsem si koupila Britax.Líbí se mi desingově kočárky s velkýma kolama vzadu a malýma v předu.Ale až tedˇmě to nějak chytlo,předtím to pliko a GT3 a tedˇ co mi zůstaly ještě jedny golfky od chipilina to tak samozřejmně nemají.
Ten kočárek Uno moc neznám ,ale už jsem si tu našla maminku ,ktzerá ho má a poprosila ji o fotku toho kola.
Vážně jsem přesvědčená,že by to šlo.
Tak jak jde třeba nasadit kolo s Jané na Concorda(i to kolo s Janéčka mě napadlo,ale nechtěla bych moc,aby bylo stříbrný a myslím,že ne na každej kočárek koupíš náhradní kola.Dneska jsem se při koupi ptala samozřejmně i na ta Britaxová a ty taky k prodeji nejsou.
I to černý janéčkový by nebylo blbý.Tyto- http://www.janecz.cz/…k-jane-nomad nebo tyto http://www.janecz.cz/…e-rider-2012
Ani by totiž nevadilo,kdyby bylo trošičku vyšší u toho una to dělá 1cm.Tak myslím,že by se až tak kočárek nezvedl.Proto by bylo lepší to vyzkoušet.
Vím,že to je asi fakt blbost,ale četla jsem celou diskusi a hlavně i se svým jsem se dnes projela a kamínky jsou na světě a to jsem jezdila jen po naší terase ![]()
@ondas
Tak ten EVO je moc hezkej teda, škoda, že k tomu nepíšou pořádný info jako třeba polohovatelná rukojeť a tak, něco na ní je, ale jestli je to k polohování těžko říct
Já jak tady čtu, tak plno maminek má víc kočárků, z jakýho důvodu???
myslím jako třeba jedna paní tady někde psala, že měla 16 kočárků
takže teď sis koupila britax a v srpnu Evo???
Uvidíme s těma kolečkama, třeba to někdo zkusí…ty kamínky mi tak nevadí to vojedu botou a je to, ale dneska třeba jsem jela tady parkem po koičích hlavách a třepalo se tak jak (pardon) sviňa, takže jsem jela po trávníku
Jinak jsem fakt nadšená z toho jak je prostornej, ta veliká překlápěcí střecha je boží a jak je lehounkej. Ten Evo je ještě lehčí to je super.
@dagmarkav No jestli bude lehčí si nemyslím předpokládám,že váha kočárku je uváděna pouze v konstrukci jak to rádi někteří dodavatelé dělají,aby nalákali.Počítám,že bude mít kolem 8kg.
Polohovací rukojetˇnemá určitě to byla opravdu jediná nevýhoda na kterou jsem přišla ![]()
No nevím s Britaxem jsem se ještě úplně nezžila uvidíme za tři měsíce,ale musela bych vymyslet hodně dobrej důvod,proč si jdu koupit zase další.
Samozřejmně stím,že bych britax prodala.
Měli by mít Evo v Brně na tomkáči tak se zajedu kouknout a pokud bude tak krásnej jak vypadá tak měním určo. ![]()
Náhodou je super vyzkoušet pár kočárků.Nejlepší byl GT3
nebýt prostoru je to srdeční záležitost na ten nedám dopustit. No a jedinej ,kterej jsem ještě neměla je sportˇák se spojenou rukojetí.Tak a doma je Britax.
Už asi třetí dítko nebude, kvůli kočárku si ho nepořídím
Tak toho chci ještě využít malej má tedˇv červnu rok a netváří se moc kočárkově oproti staršímu,kterej tam strávil do 2 a třičtvrtě a kdyby moch ještě by snad jezdil.
@ondas
Chiii no tak snad to nějak zvládneš ukecat ![]()
Já teda doufám, že náše mládě bude chtít jezdit ještě dlouho, já miluju ježdění s kočárkem
![]()
@ondas píše:
Ahoj tak já taky dnes domů dovezla kočárek v černé barvě.Po 4měsíčním rozhodování jsem nakonec zvolila tento,protože můj vysněný nebudou mít dřív jak v spnu.Britax patřil mězi mé první favority,ale jak jsem hledala dál tak jsem našla pár vychytanějších kočárků,ale pak už rozhodla i cena.
Kočárek je vážně krásný lehce se sním jezdí polohování pod nožkama je úplně v poodě malej má 11.měsíců a ůplně mu to stačí .Trochu ta plachta,co je na té boudě ,co jako schovává tu sítˇku je trochu divná,ale je schovaná za taškou takže to nevadí.
No jenže to bych nebyla já ,abych nezačala vymýšlet a napadla mě jedna věc a chtěla jsem Vás poprosit jestli by jste se taky zapojily.
Jde o to,že jsem vymyslela,že by se místo koleček těchto dala vyměnit kolečka jiná a to přímo tato.:
http://www.malli.cz/…ke-kolo.html#
Nemáte někdo kámošku,která by tento kočárek měla ,že by jste to vyzkoušely.Nebo se zeptaly přímo v malli tam já to mám dost daleko.
Možná je to blbost,ale perágcký kočárky a kola jsou kvalitnější jsou takový jako víc pěnový nezapichujou se tam ty kamínky a pokud by to šlo vyměnit,klidně bych do toho šla.Ještě bych tu 1000 obětovala.
A proč mě to napadlo?Měla jsem i pliko tak vím,že ty plastový kolečka jsou super takový měkčí a měla jsem i GT3 a tam bylo stejný uchycení tak jako tady na tom britaxu.Samozřejmně nevím jestli to nebude o pídˇužší nebo širší ,proto bych to chtěla zkusit.Kolečka s perega plika pasovali k různým jiným golfovým kočárkům.To už jsem s holkama vyzkoušeli.
Uff to byl rozsáhlí popis díky za všechnestě?y reakce.
Ahojky,
mohla bych se zeptat jak snáší britax terén?Zkoušela jsi to třeba na polní cestě?Sháním pro malou(1 rok) nějaký sporťáček a tenhle mi padl do oka jako první,jinak jsem našla ještě jiné favority,ale jsou těžší ![]()
Holky tak přidávám náš britax, jak jsem psala s tou plachtičkou na síťku a držákem na pití
šila to paní z mimibazaru, tak kdyby jste některá chtěla, dám Vám ID.
@janulinkaterezky
Do terénu ho nedoporučuji…
Tam jedině sporťák s nafukovacími koly ![]()
holky nemůžu najít ten příspěvek,kdy někdo doporučoval pod nožičky nacpat nákou výstuhu,že ta kapsa co se dá vypouknout ven ,any drželi nožičky se prolamuje,máte s tím někdo nákou zkušenost?
@dagmarkav píše:
Holky tak přidávám náš britax, jak jsem psala s tou plachtičkou na síťku a držákem na pitíšila to paní z mimibazaru, tak kdyby jste některá chtěla, dám Vám ID.
fakt super a moc krásná ta zelená
moc se Ti povedl
ještě mi prosím prozraď,jezdíš s ním taky mi mo město?Mírný terén?