Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1800
2.6.12 12:23

@dagmarkav Jojo, to byl ten zádrhel :zed: :mrgreen:
Já jsem totiž před týdnem sundala tu kapsu na drobnosti a zapomněla jsem, jak to tam bylo… :* Ten suchej zip je tam přeci jen k něčemu ;) :P
Dnes jsem se podívala na youtube..Díky…

Koupím podložku s nánožníkem..nemáte zkušenost s tímto :
 http://www.ivemababy.eu/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 15:03

ahojky taky se mi to líbí víc než klasické nánožníky je to praktické na zip,tak jsem si ho objednala,ale nevím jak bude sedět až mi přijde tak ti řeknu

jo píši taky odkaz všem maminkám co řešily kola,dnes jsem si totiž b-agile kupovala v dětském růžku na praze 5,velice jsou tam ochotní vše předvedou a fakt mi pán potvrdil,že prodávají sice všechny značky,ale tento jde na odbit tak 5 denně a fakt se nedivím je ÚŽASNÝ!!!!sice dokonalý kočárek neexistuje tenhle má prý slabiny dle recenzí maminek,ve špatných kolech,která se nedají koupit nová když je zničí kamínky,ale a pán mě ujistil,že na netu ne,ale přímo u výrobce v servisu ano,jinak zde byla taky diskuse,zda by tam nešla jiná kolečka ,kvalitnější třeba od peg perega tak jsme to zkoušeli a holky zklamu vás nejdou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.6.12 21:20

@kanička díky za info já si to už taky zjištˇovala :,( .I paní v obchodě mi řekla,že když budou kola zničená tak mi je v rámci záruky vymění,že když jsem si je koupila přímo u nic v obchodě mám k němu i ten servis,což je samozřejmně příjemný :palec: .Jenže co oni posoudí,že jsou zničená kolečka?
Chodila bych tam každý týden na výměnu :mrgreen: ,prtože po týdnu je to fakt hrůza.A ještě,co mi vadí malej má 11m a nesedí úplně opřený v zadu spíš chce sedět vepředu,ale když nejedu na nějakou nerovnost nebo kočárek nesu vždycky mi padne hlavou do boku na tu železnou konstrukci u golfáče se mi to nestávalo,protože ty boky byly vypolstrovaný.jenže ani ta vložka nemá ty boky tak široký,že by to schovala ta Ivemabyby je úplně zasunutá je bez těch boků.
Ale zase dneska jsem jeli i terén k lesu a kupodivu mě to velmi překvapilo,že se mi jelo docela dost dobře.Né jak na nafukovačkách,ale dalo se to líp jak s golfkama,co mají 8 kol.
@Yamyna v pátek došla ségře jen ta XL ta je bez té připínací deky a nemá to prodloužení s tím igelitem,ale je to ta stejná značka.Zkoušela jsem si ji samozřejmně hned do kočárku a moc se mi líbila.Z jedné strany vyteplená z druhé bavlna.Ségra má modrou z jedné je světlejší a z druhé tmavší,což bylo překvápko pač uvedený to tam neměli,ale líbí se mi ta jednobarevná čístá víc než ty barevný.
Přemýšlela jsem nad tou pinkie s obrázkem ale příjde mi zbytečná,protože to dítko je stejně se sebou schová.Půjdu asi taky do té stou dekou.
Pokud si ji koupíš můžeš sem dát prosím fotku.
Ještě se mi líbila tato.Jů jak v ní se musí sedět :potlesk: je z pamětˇové pěny
 http://www.malvik.cz/…ametove-peny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:30

HELE TAKY MI TO VADÍ ALE TA PANI CO TI ŠILA MÁ MÍT UDAJNĚ ZA 60KČ NA TO NÁKÝ TRIK ABY TO ŠLO DO UPLNÉHO ROVNÉHO SEDU ,ALE JEŠTĚ MI NEODEPSALA TAK PAK TI DÁM VĚDĚT CO TO MÁ BÝT ZA VYCHYTÁVKU ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:34
@kanička píše:
HELE TAKY MI TO VADÍ ALE TA PANI CO TI ŠILA MÁ MÍT UDAJNĚ ZA 60KČ NA TO NÁKÝ TRIK ABY TO ŠLO DO UPLNÉHO ROVNÉHO SEDU ,ALE JEŠTĚ MI NEODEPSALA TAK PAK TI DÁM VĚDĚT CO TO MÁ BÝT ZA VYCHYTÁVKU ;)

(JO TO BYLA REAKCE PRO PANÍ,CO JÍ VADÍ ŽE NELZE POLOHOVAT DO SEDU)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
2.6.12 21:35

Fakt? to jsem si vůbec nevšimla, tak jak ti napíše dej hned echo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
2.6.12 21:36

SEM TO POCHOPILA, NÉÉÉÉÉ :mrgreen: :lol: :mrgreen: :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:38

VAUUU TA PAMĚTOVÁ PODLOŽKA JE BOMBA TAK TU SI TAKY OBJEDNÁM JSEM HROZNÁ ASI MĚ TEN KOČÁR VYJDE NA DĚSNÝ PRACHY :lol: :andel: AŽ TO PŘIJDE URČITĚ TO NAFOTÍM OD PINKIE MÁM ČENOU PODLOŽKU S BÍLÝM MEDVĚDEM A JE TO KRÁSNÝ TED MÁM OBJEDNANOU ZELENOU DEKU SZ JEDNÉ STRANY A Z DRUHÉ ČERNOBÍLÝ PUNTÍK A TAŠKU S MÉDOU V ZELENÉ BARVĚ KOČÁR JE CELÝ ČERNÝ TAK HO TÍM OŽIVÝM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:39

PROSÍM TĚ JAK JE TO S TOU LÁTKOU NA TU SÍTOVINU TO TAM VŠÍVÁ NA PEVNO NEBO TO JE TAM JEN PŘIPEVNĚNÉ NA GUMIČKU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
2.6.12 21:43

psala jsem ti to k fotce, je to přidělaný sucháčkama, na koncích těch cípů je sucháč a ten přiděláš ke konstrukci, já to nesundávám, jde to s tím i celkem slušně shrnout tu boudičku. A vypadá to jakože to tam patří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:43

@dagmarkav JO TEN PULTÍK MÁM TAKY OBJEDNANÝ TAK TI PÍSNU JESTLI JE TO DOBRÁ VĚC NEBO UŽ SIS HO POŘÍDILA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:44

@dagmarkav AHAA TAK TO ZAS ČTU JEN NAPUL JSEM TYDÝT TAK PROMIN A DÍK :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
2.6.12 21:46

@kanička
ještě ne, připadám si jak pako :dance: tuním si kočárek jak chlap auto :* nevím jak to moje mládě to tam snese abych taky furt nesbírala nějakej binec co mi z toho vyháže. Jo a taky si říkám, že dost se toho madla drží když hačá, tak aby mu to tam nezavazelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
2.6.12 21:47

@kanička JJ a dala bych další 4000,– za nové nafukovací kola.Pak by byl téměř dokonalý.Nechápu ,proč neprodávají deset různých podvozků s různýma kolama dest barev sport´áku deset různých boudiček(krátké,dlouhé vysoké..) a k tomu jako doplnˇky tašky,pláštěnky,podložky atd.Pak by si to člověk nakombinoval tak jak by se mu to hodilo.
Sice by to stálo…,ale byl by DOKONALÝ. :potlesk:
A stím upevněním té látky mě to taky zajímá.Jen jsem chtěla černou a ten kočárek černý není :,( :,( Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
2.6.12 21:48

@ondas NE JÁ HO KUPOVALA DNES A JE PĚKNĚ ČERNÝ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie