Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
441
8.6.12 08:24
@perglik píše:
chci se zepat jesli nemáte některá tu barvu desert sand. Už jsem se rozhodla pro tento kočárek jen váhám s barvou. A co materiál? Je to taky takový ten heboučký?

materiál se liší červený je jiný než černý. Červený je jakoby trošku semišový. Kvůli tomu jsem si vybrala ten druhý, jinak by ch brala červený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
8.6.12 09:53

@perglik - včera mi dorazil v barvě SAND. Materiál je standardní, není úplně tak heboučký ve srovnání s TEUTONII - tu mám ve stejné barvně, ale je v pohodě. Struktura látky je trochu hrubší než u TEUTONIE, ale já jsem spokojená a dcerce se tam líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
8.6.12 13:03

@Julií jé já mám taky Teutonku :lol: S3 HB a s b-agile ji mám na střídačku. B-agile v autě a Teutonka doma. Co máš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
8.6.12 20:52

@Pleo - já měla S3 HB na první holčičku. Kočárek jsme vrátili do obchodu, když Anička zemřela. Na druhou holčičku jsme taky vybrali TEUTONKU, ale MISTRAL P - klasiku 4kolku. Jenže je těžká, takže volba teď padla na Britax B-agile. S tím budu jezdit do města, je skladnější a lehčí. Teutonka je super pevný, terénní kočár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.6.12 20:57

Ahoj, tak po přečtení této diskuze jsem se stala majitelkou černého Britaxu (ve středu objednán a zaplacen a ve čtvrtek doručen :potlesk:) a musím říct, že jsem nadšená. Danielce se v něm také moc líbí :kytka: Použila jsem do něj vložku ze starého sporťáku a už jsem si objednala další, krásně to káru oživí. Už řeším i nánožník, pláštěnku jsem vzala originál, ptž mám z golfek a ta by nepasovala. Ještě určitě doladíme nějakými drobnostmi, ale až bude čas :D :D :D
 Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.6.12 21:11

britax b-agile

@zuzinek :potlesk: ahojky moc pěkný taky mám černý a doladila jsem ho věcičkama (od pinkie.cz a pláštěnkou univerzální od ivemababy.eu ) a
myslím,že jsem ho pěkně oživila :palec: ,posuďte sami,líbí? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.6.12 21:27

@kanička - nádhera, vážně moc hezký. Já mám doma pár dní sand barvu britaxu b-agile a Barborka miluje žlutou, tak uvažuji od Pinkie.cz se žlutou sadou a děsně se mi hodí, že můžu vyzvědět a vidět, jak to vypadá.
Prosím, chtěla jsem se zeptat na tu tašku, není moc dlouhá a nevadí Ti při chůzi do kolen. Prosím, vyzkoušej to? Jestli bych mohla velmi zdvořile požádat. Já jsem totiž zkoušela mojí starou tašku na kočár a je tedy víc rozměrově do hloubky, tak jsem zavadila o kolena a vytlačovala mi boudu, když byla v lehu.
Prosím, mohla bys to vyzkoušet a dát mi vědět?
Moc předem děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.6.12 21:38

@Julií :lol: nemusím to jít zkoušet vím,že mi nevadí,ani při položení zádíček,ale možná je to tím,že jsem malá měřím 160 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.6.12 21:45

@kanička - jeee to je rychlost. :D No, já jsem asi o 8 cm vyšší, což není zas o tolik. Zelená je opravdu moc pěkná, hezky vyladěné. :palec:
Tak já to promyslím, kyžtak se ozvu na radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
11.6.12 21:47

@kanička - a děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.6.12 23:30

@Julií rádo se stalo :lol: :mavam:jo a děkuji za pochvalu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.12 10:28

S tím potahem…já teda nevím jaký materiál je ten černý,ale červený je takový jako by sametový a to mě na něm docela štve,pže se na to chytají chloupečky z oblečení.....co nejdřív musím objednat tu vložku,aby jsme tomu aspoň trochu zabránili.....Jinak kočárek fakt supéér a už jseem zkoušela i terén a musím říct,že moc překvapil…to jeho odpružení je opravdu hodně znát…jezdí se s ním přímo famózně :potlesk: a jak už tady někdo psal,na malé nájezdy nemusím zvedat kočárek,najíždí bez problémů…jako u naší nafukovačky :potlesk: kostky a kameny taky v pohodě…už jsem zatížila i košík a když jedu pro menší nákup,taky se do něj dost vejde,když to porovnám :) Opěrka zad nám vůbec nevadí,že není úplně do sedu.....naše madam tam sedí jak paša,hezky opřená… :lol: je hrozně lehoučký a to je pro mě strášně velký + …navíc je opravdu hodně prostorný,takže nám určitě vydrží hodně dlouho a v zimě se vejdeme i s fusakem ;) A jak jste tady holky psaly problém s těma kamínkama.....já tedy žádný nemám…naschvál jsem jezdila po jemném štěrku a nic,žádný kamínek v kolečkách....... :potlesk:
Za mě tedy zatím moc doporučuji .....uvidíme za delší dobu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.12 10:52

@janulinkaterezky jojo se vším souhlasím,kamínky mi taky nedělají problémy,jezdí se s ním užasně,fakt je to bavorák mezi kočárky-golfkami,mám ho sice jen týden,ale hrozně mě s ním baví jezdit a ještě víc na něj furt dokupovat náké dolpnky :roll: jsem hrozná :lol: ale fakt ho miluju :* :srdce: vůbec nechápu,že jsem se rozhodovala mezi jinými,škoda těch nocí ,co jsem strávila 2 měsíce na netu a hledala,kdybych si ho jela rovnou vyzkoušet do obchodu,nebo našla tyhle diskuse měla jsem ho už dřív

jo dnes jsem si objednala (od paní z MB jmenuje se natydom,šije věci na kočárky a dost i na britax)stříbrný pruh na tu sítovinu na stříšce a taky stříbrný zimní fusak tak pak přidám fotečky,černou jsem radši nevolila,nebot musím souhlasit s ostatníma,že je na sluníčku spíž dohněda,nebo tak něco,prostě černý není a černé doplnky vypadají divně tak další jediná barva mimo bílé(což neriskuju kůli udržbě)je stříbrná ta je taky taková neutrální a hodí se k ní vše,jo ještě šedá,ale ta je myslím zas dost smutná :think: no jsem zvědavá chci ho mít vymazlenej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
12.6.12 11:30

@kanička
tak na tu stříbrnou jsem taky zvědavá
ta zelená neboli limetková co mám je sice krásná, ale furt mi na to sedají ty malinký mušky a rozčiluje mě jak kolem mě pořád lítají :poblion: :pocitac: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
12.6.12 11:58

Já vím na mě taky :cert: ale stejně je krásná :* :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie