Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileMilé dámy ![]()
tak jsem neodolala a po asi 14-ti dnech pročítání rezencí a hledání dokonalého kočárku…,mnohdy i do 3 do rána,zvítězil tento ![]()
Budu ho mít tedy až ve středu,ale už teď se nemůžu dočkat…tak jste ho tu vychválily…tak jsem zvědavá ![]()
Vím,že asi nebude dokonalý,ale jak jsem zjistila,tak to není žádný…
Ikdyž občas jezdíme do terénu,nedá se nic dělat,prostě to musí zvládnout a sníh též,jiný kupovat nemíním ![]()
Když tak koukám na ty vaše krasavce,doufám,že si ho taky tak pěkně vyzdobíme ![]()
Objednala jsem si,ale červený,tak snad něco na něj vymyslíme ![]()
Až bude doma,hodím fotečku ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, máme tu některá nánožník od té paní z MMB natydom,nánožník?Koukala jsem na její práci a vypadají skvěle… ![]()
@janulinkaterezky ahojky musím se smát,že nejsem sama takový blázen já byla do včerejška než jsem si ho koupila taky furt na netu i do 4
určitě jsi se rozhodla správně a jukni se na tu pinkie má krásný červeno bílou podložku s pintíkama a opičkou mít ten červený hned do ní jdu je skvělá tady je odkazhttp://www.pinkie.cz/index.php?kat=1&list=1 podložka Red Dots Monkey
@kanička to je divný, že ti neodpověděla, já jí psala dnes a hned mi odepisovala. Tu vychytávku na zádovku má nějakej popruh se sponou za 60kč, tak do toho jdu, to není tolik peněz kdyby to bylo na nic.
Dneska jsem zkoumala tu barvu a opravdu to není vyloženě černá, je to takový šmrnclý do zrzava, ale je to poznat až když se k tomu dá něco jinýho černýho ![]()
@kanička Pláštěnku máme od Emitex za 220,– a sedí perfektně ![]()
@ondas Nánožník určitě objednám, ale asi tak za 14dní, pak dám vědět…
@Yamyna
Koupím podložku s nánožníkem..nemáte zkušenost s tímto :
http://www.ivemababy.eu/detail.php?…
mám něco podobného od aesthetic spokojenost. Když je vedro tak to smotám a není „deka/nánožník“ skoro vůbec vidět a když fučí tak to hezky kreje nožky a tělíčko a nemusím řešit deku, která by sjížděla, nebo by ji malý skopal
...............
@kanička no můžu Ti říct,že jsem ráda,že jsem se konečně nějak rozhodla…už mi z toho fakt hrabalo a pořád se mi zdálo o kočárkách…Je pravda,že mi padl první do oka a jelikož jsem váha,to rozhodování je fakt se mnou strašný…nejen při koupi kočárku,ale i při blbým kečupu ![]()
Do puntíku asi půjdu,ale ne s opičkou…nechám si ho ušít a ještě jsem přemýšlela o proužku…ten vypadá taky skvěle
možná jsem si měla objednat černý,je tam víc barevných možností,ale zase ta kombinace červená-černá mě lákala a zatím než objednám nějaké doplňky,nebude aspoň tak holý ![]()
@dagmarkav pokud si budeš objednávat ten zlepšovák,dej hned vědět jak to funguje,pokud by nám to polohování vadilo,šly by jsme do toho taky ![]()
@kanička Ten odkaz jsem sem už dávala..
@Pleo Myslíš tento ? Drahý !
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
TAk jsem si trochu upravila kočárek.Ty vysící konce jsem provlékla kolem té konstrukce a sponkou připnula takhle s obou stran.Tím jsem sedačku spevnila a dala do vodorovnější polohy.Malému se takhle zatím líp sedí.Asi až vyroste tak mu to pak povolím ,když bude lepší,že bude sedět hlouběji.
No a přes tu konstrukci jsem dala černou silnou kalhotovou gumu a za to zasunula tu šílenou plachtu a vypadá to suprově.Ještě musím dokoupit druky tedˇbych to musela rozvázat je to sice rychlovka,ale druky budou hezčí.A do kapsičky se dají dát ještě drobnosti.A za taškou je to úplně schované a líbí se mi to víc než ta plandací plachta.
@Pleo Kolečka staršně rachotí je to nepřeslechnutelný a to ani nemluvě o estetické stránce ![]()
@ondas teda musím říct,že jsi si s tím pěkně vyhrála…
Jelikož jsem ho ještě neměla v ruce,tak zatím si to nějak nedokážu představit,ale jsem ráda,že ty vychytávky už budu vědět dopředu a můžu si to pak taky vyzkoušet ![]()
a když budeš chtít dítě položit, tak to budeš muset celý rozdělat? Nebo jak to máš vymyšlený? Já si právě moc neumím představit, jak to udělat, abych nemusela složitě s tím šachovat,
když malej usne a pak zase zpátky.
Holky a jak je na tom nákupní košík?Uveze nějaký ten náklad?Nebo myslíte,že by se dal i zvětšit?Bylo by tam na větší místo?
@janulinkaterezky něco by to určitě uvezlo, kdyby se to tam dostalo
Je to tak spíš na nějaký malý nákupek a spíš plochý než vysoký ![]()