Britax Römer B-Agile

• Fotoalbum (174)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
481
22.5.12 20:53

I B-smart má trochu lepší kolečka, nechápu proč nejsou i tady :-(
S tou hlubokou korbičkou by mě to mooooc zajímalo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.12 21:55

AninaNaty

no a co ten les :think: máte tam klasickou lesní cestu nebo asfaltku? Stále to zvažuju. No ten štěrk máme i u baráku zatím není zámkovka a hned tak nebudu nebo aspoň do roka ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
23.5.12 08:57

za mě - B-agile není opravdu do terénu. Že občas na něco někde narazím tak to přejedu je v pohodě, ale jezdit tím pořád si myslím, že nééé. Někdo tady myslím psal, že jezdí i do lesa. Nevím, každá jsme asi jinak náročná a vyhovuje nám něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.5.12 12:47
@Julií píše:
Holky, prosím, která máte golfky doma, mohla byste mi změřit výšku madla od podlahy? Nejsem až tak vysoká, tak bych chtěla vědět, jestli nebudu mít ruce moc vysoko. Děkuji moc.

já naměřila od země na konec madla 99,5 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
23.5.12 13:18
@dagmarkav píše:
za mě - B-agile není opravdu do terénu. Že občas na něco někde narazím tak to přejedu je v pohodě, ale jezdit tím pořád si myslím, že nééé. Někdo tady myslím psal, že jezdí i do lesa. Nevím, každá jsme asi jinak náročná a vyhovuje nám něco jiného.

plně souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
23.5.12 21:35

Haninkav a Pleo moc děkuji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
23.5.12 22:02

No já myslím, že žádné golfky nejsou do terénu.. zvláště v této cenové kategorii. Pokud chcete do terénu, musí to být tak nejméně jednou tolik peněz a zcela jiná stavba kočáru ;-)

Jinak prosím, kdo má na kočárek nánožník od pinkie? Jak ho tam máte, nemáte foto?
Dnes mi přišel a přijde mi, že vůbec nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
23.5.12 23:02

škoda, Britax není pro nás

holky všem moc moc díky. Tak asi padne :,( a nebo až manža vychladne po koupi teréňáku :lol: tak ho pořídíme na město. Ale fakt jste mi pomohli, zase za každou cenu ho huntovat nechci. Tak jdu zjišťovat ten sporťák Zebra, je to podobný X landru tak snad něco vydží a má nafukovačky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.5.12 13:32

Do lesa jezdíme po běžné lesní cestě, jezdí se nám dobře - samozřejmě se zaaretovanými kolečky… jinak bychom se asi nadřeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
25.5.12 19:50

Pajo… přijde mi, že nánožník Pinkie sedí docela bezva.

• Citovat
  • Upravit
57
26.5.12 10:05
@haninkav píše:
Pajo… přijde mi, že nánožník Pinkie sedí docela bezva.

A jak ho mas upevneny v te spodni casti? Nejak to nechapu, kdyz nejsou polohovatelne nozky, tak jak to jakovy nasadim dolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haninkav
26.5.12 11:51

nahoře je připevněný páskem se cvočky, trochu níže těmi gumičkami a úplně dole tím dlouhým páskem, ten je zapnutý kolem kovové konstrukce. On ten nánožník na rubu dole vypadá jako by se měl navléci, ale je jen „položený“ na kočáru.Tak nevím jestli jsem to srozumitelně popsala.

• Citovat
  • Upravit
16
26.5.12 11:57

nánožníky, vložky na Britax

Holky prosím kde kupujete nánožníky aj. k Britaxu? Jen Emitex nebo někdo šije? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
481
26.5.12 12:51

@Terezulla
Já jsem si objednala nánožník u paní na mimibazaru, která ušije na jakýkoliv kočárek, příští týden by měl přijít. Nechala jsem si ušít i držáček na pití a clonu na stříšku na tu síťovanou část, protože mi tama strašně na malýho svítí a to mě rozčilovalo, Tak jsem mooooc zvědavá jak to celý dopadne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.5.12 15:20

dagmarkav

Tak dejte vědět jak to dopadlo. Já po prvotním rozhodnutí, že Britax nekoupím do něj nakonec jdu. Ten kouse nerovností u domu určitě s zaaretovanými kolečky dá, a ty ostatní plus se nedají srovnávat s jinými kočárky. Takže co nevidět budu řešit nánožník, clonu, kapsu na pláštěnky aj.
Jen ještě rozhodnout tu barvu, černý jsem měla kočár do teď a co červený pro kluka. No uvidíme. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí