Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
díky za pochvalu ![]()
vypadá to moc hezky, pár maminek se za námi už otočilo
, ale nebyla bych to já, abych něco nenašla, nevím jestli to bylo dnešním dusným počasím, ale ta zelenkavá prostě přitahuje ty zku…maličkatý mušky, tak jsem furt něco odpinkávala
jinak jsem otestovala i fusáček, nechala jsem si udělat jen takovej jako do kapsy, prostě jen čistě šusťák, aby to nepromoklo a neprofouklo a dnes jsem hned měla možnost to otestovat a taky supeer.
Tak ta paní na mimáči má ID 277387 NATYDOM. Dělá všecko možný i opravy.
Jo a @janulinkaterezky do terénu ten kočárek není opravdu neeee ![]()
dagmarkav - nádherná úprava, úžasný, fakt krásný vozítko.
Chtěla jsem se zeptat, ta paní, která to šila, ta si látku koupila sama nebo si jí dodávala Ty? Ten odsítín je úplně totožný s podložkou. ![]()
Dagmarkav-ten „fusáček“ myslíš něco jako nánožník?Mohla by jsi to taky vyfotit
?Já mám od NATYDOM objednanou clonu a pultík na madlo před mimčo,tak že bych to doobjednala.
Nene, látky jsou její a super je, že ta clona není jen látka, je to z nepromokavýho matrošu jak je kočár. Včera trochu pršelo, tak jsme to vlastně hned odzkoušeli
nasadila jsem ten nánožník ( @vercaa1 napsala jsem to před tím špatně jako fusak)a frčeli jsme, malej spinkal tak to bylo dobrý, nevím jak se mu to bude líbit když bude vzhůru, protože tím, že to vlastně není jakoby za co podvlíct, tak je to pod nožičkama a přes ně a na sucháčky přidělaný ke kenstrukci. Vyfotím to, ale myslím, že na fotce toho moc vidět nebude
Holky, řešíte nějak to, že opěrka nejde úplně do sedu???? Já tam asi zkusím přidělat dlouhý pruh sucháče, zdá se mi někdy, že se mláděti nepohodlně sedí, v podstatě, když sedí tak se vůbec neopírá a musí se držet madla. Nebo myslíte, že to nevadí?,
![]()
@vercaa1
Jo a mě by pak zase teda zajímal ten pultík prosííím ![]()
S tím sezením,mě přijde,že je spíš dlouhá ta sedací část.Kdyby byla kratší,tak by nevadilo,že to má trošku sklon dozadu.U nás vypadá,že to malému nevadí a zase se aspoň pohodlně vyspí.Já jsem zatím s kočárkem moooc spokojená.Je fakt,že mě trochu vztekají ty kolečka a mám tendence vyloupávat kamínky
Jinak co se týče prostoru v kočárku,ovladatelnosti,boudičce a odpružení jsem spokojená na max.
Jo,akorát už vím,proč je všude Britax bez madla.Ono to totiž po složení už nevypadá s tím madlem tak skladně
Pultík určitě vyfotím,doufám,že se nám čajík,křupky a nevím co ještě přestane válet po kočárku ![]()
dali by ste sem prosím voľaké foto maličkých detí v tomto kočíku? My máme 6m a neviem, či je to vhodný kočík, ale nerada by som kupovala iný, moc ďakujem
záleží jak je mimi v 6 měsících velký, myslím,je pro něj moc velký co se týká sezení, na ležení nevím no, tam by mi asi vadila ta podnožka. Jedině s takovou tou vložkou pro miminka, aby tam neplandalo ![]()
@dagmarkav píše:
Nene, látky jsou její a super je, že ta clona není jen látka, je to z nepromokavýho matrošu jak je kočár. Včera trochu pršelo, tak jsme to vlastně hned odzkoušelinasadila jsem ten nánožník ( @vercaa1 napsala jsem to před tím špatně jako fusak)a frčeli jsme, malej spinkal tak to bylo dobrý, nevím jak se mu to bude líbit když bude vzhůru, protože tím, že to vlastně není jakoby za co podvlíct, tak je to pod nožičkama a přes ně a na sucháčky přidělaný ke kenstrukci. Vyfotím to, ale myslím, že na fotce toho moc vidět nebude
Holky, řešíte nějak to, že opěrka nejde úplně do sedu???? Já tam asi zkusím přidělat dlouhý pruh sucháče, zdá se mi někdy, že se mláděti nepohodlně sedí, v podstatě, když sedí tak se vůbec neopírá a musí se držet madla. Nebo myslíte, že to nevadí?,
![]()
Jó tak zrovna dneska jsem nad tím celou vycházku přemýšlela malýho pořád posazovala dozadu,aby se opřel a on se pořád předkláněl a lomcovalo to tam sním.
No taky mě napadlo,že to ještě nějak upravím.Chci se ještě zeptat taky máte tu byrvu boudičky takovu jak kdyby rezavou né prostě úplně čistě černou?
Já mám u toho černou tašku a je to fakt rapidní barevný rozdíl.Samozřejmně viditelný jen venku, takže v prodejně jsem si toho nevšimla. ![]()
@vercaa1 Tak s těmi kamínky jsem na tom podobně.Jsem z toho zoufalá a jak to lupe,když jezdím po chodníku slyším to šíleně nebo to prostě jen staršně vnímám.Dojedu dom a kamínky ty velký vybírám . A už mám i díry v kolech.Od těch větších šutrů ![]()
@erika2352 píše:
dali by ste sem prosím voľaké foto maličkých detí v tomto kočíku? My máme 6m a neviem, či je to vhodný kočík, ale nerada by som kupovala iný, moc ďakujem
Malý má ,ale 11m. za mě 6ti m.určitě ne.I malej s 75cm (asi už má víc)a 10kg je tam při jízdě takovej vydrncanej.
Posílám foto pultíku.Foťák jsem zapoměla u rodičů,tak foceno telefonem a nevím jestli to půjde zvětšit
Myslím,že je super.Hned jak jsme vyšli z pošty,jsme instalovali ![]()
Ondasbyla jsem překontrolovat barvu a oproti cloně,která mi taky dnes přišla,ta barva fakt není úplně černá
. ![]()
erika2352na půlroční dítě mě ten kočárek přijde dost velký.Ještě bych tak 3-4měsíce počkala ![]()
A jak řešíte spánek ?
Malá tam nechce spát
i když jí přivážu, tak tím jak ta opěrka není napevno, posadí se a čumí…pak je protivná a sotva vydrží do koupání
je ještě malinká na to, aby nespala po obědě..
V postýlce spí jen dopoledne.. ![]()
Nemáte nějaký zlepšovák ?
Dobrý den,zdravím všechny maminky,přečetla jsem celou diskusi o britaxu b-agile,kočárek máme 2 dny doma.Včera jsme poprvé vyjeli,a ty kolečka…jsem z nich zklamaná,zabodaný kamínky,kočárek je jinak krásný,ale trošku si říkám,jestli jsem raději neměla vzít TFK dot,to bylo rozhodování mezi britaxem nebo TFK,ale tam taky nevím jaký by byli kolečka.Jinak malýmu se v něm líbí,hodí si nožky na madlo a je spokojený,konecně se drží ručičkama madla,a nemá rozpaženo jako v x-landru,ale s tím se hodně spokojená.Krásně se v něm i vyspinkal,a měl tam i prostor na to,že je cvalda.Ale na každým kočárku se něco najde.Přeji vám hodně spokojenosti s britaxem a mnoho najetých kilometrů
.
Já kamínky prostě jednou za čas během procházky botou sedřu, už jsem si zvykla, pořád to není tak hroznej hrkot jak většina golfáčů ![]()
Taky jezdíme s nožkama na madýlku, hlavně když jsou nahulatý, tak je to krásný ![]()
Jinak spinkáme normálně, měla jsem trochu strach,že se mu nebude líbat takhle spinkat, usne sice za delší dobu než normálně, protože se rozhlíží, ale pak mu padne hlavička, já ho položím a spinká v pohodě. Opěrka mi teda zatím nevadí @Yamyna jak myslíš, že není na pevno??? jakože není spojená se sedací částí??
Zkusila jsem kvůli tomu rovnýmu sedu tam dát sucháč, sice by to krásně drželo, ale těch popruhů už by tam bylo moc a lepí se to všechno k sobě, tak tam snad narvu nějakou tyčku
![]()
Kdyby mi tak uměl malej říct, jestli mu to vadí tak hačat bez opěrky
![]()