Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-AgileTo je velká pravda - nafukovací kola jsou nafukovací kola ![]()
Pak by byl skoro dokonalý ![]()
Uvažuju nad tímhle kočárkem, pro začátek jako podvozek pod sedačku Romer.
Měla jste to tak některá?
Nevadilo vám, že nejde odstrojit to sezení?
Díky za info ![]()
Také jezdíme s kočárkem asi měsíc a je super, pravda ty kola vypadají ojetě, ale co jsem koukala u kamarádek na golfky, i tam je to stejné. U velkého kočáru jsem měla nafukovací a několikrát jsem píchla a to je hodně nepříjemné, obzvlášť když jste v lese na bruslích a musíte kočár doslova dotlačit pár km domů.
My jsme s britaxem moc spokojení, super je velká kapsa pod boudičkou a síťka v boudičce je k nezaplacení, v lehkém terénu také super.
Ahoj,nemate nekdo tento kocar v barve desert sand? Je to tedka novinka.Neni to moc svetle a tudiz hned jako prase? Diky;)
A myslíte, že na černém není nic vidět? Snad úplně všechno. Každá barva má asi svý a každá se dá ušpinit…je to prostě jen na vkusu.
Tady neni otazka,co si myslim,ale jestli je tu nekdo,kdo ho ma a jak je spokojen.Zalezi i na povrchove uprave prece.
JŮŮŮ já čumím jako blázen, že je nová barva
vypadá trošku narůžověle nebo se mi to zdá???
No matroš by mě taky zajímal, černej klasika, červenej příjemňoučkej jakoby samet a tento??? něco dalšího třeba?
Zvažuji koupi tohoto kočárku.
Holky jak řešíte skládání a fusak?
Mám jarní/letní fusak Aesthetic a nevím jak bych to řešila…asi další dírou a přešít?
@madinka Můžu se zeptat, proč kočárek dáváte tak brzy pryč? Počáteční nadšení opadlo, či nějaká závada?
Diskuzi jsem četla celou, tak by mě zajímalo, jak jsou teď spokojeny ty maminky, co psaly na začátku..
Plánuji kočárek koupit, tak prosím napište zkušenosti s používáním maminky ![]()
Kočárek jsem dnes koupila, přesto, že nebyla žádná odpověď ohledně fusaku…
Zatím jsem s ním nebyla venku, to plánuji na zítřek.
Skládat jde s jarním/letním fusakem Aesthetic, když „madlo skládání“ vezmu zboku fusaku, jakoby ho trošku shrnu. Jen nevím jak pořešit „přehoz fusaku“ nad hlavičkou. Na Tutonii jsem měla zaháknuté za opěradlo, což tady nejde, protože ta síťka je k sedáku napevno. Snad nebude sjíždět.
@Kaculine píše:
Ještě foto - kapsička na pláštěnku mimo košík kočárku:-)
Kaculine - jde prosím poskladat kočárek i s tou kapsičkou na pláštěnku? Vleze tam pláštěnka i síťka? Já budu kočár skládat do auta skoro každý den a nechtělo by se mi to stále sundávat…
Máte někdo originální pláštěnku? pčípadně jakou doporučíte, tak aby mohla být použita i se sklopeným sedákem?
Jakou síťku na přední část kočárku?
Zrovna minulý týden mi originál pláštěnka dorazila. Je prefektní a překryje kočár i když jsou zádíčka úplně v lehu.
a je tam nějaké okénko pro dítě? Na fotkách to vypadá, že je úplně vcelku.