Britax Römer B-Agile

Máte zkušenost s Britax Römer B-Agile?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-Agile
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1800
25.6.12 13:25

Ten za těch 430,–, že? Teda podle tvé fotky… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
25.6.12 13:25

Tak jsem se přehlídla a ani ten B smart nemáadukovací kola, ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.6.12 13:33

Nemáte někdo zájem o černý kryt na síťku šitý paní z MMB? Používám ho asi měsíc, ale nyní jsem se domluvila s kamarádkou, že mi clonku všije rovnou na kočárek a nemusela bych to sundávat.

:arrow:
Holky a co kdybychom každá napsala výrobci, že ty kolečka jsou teda nic moc, to by se mohli chytit za nos a něco vymyslet, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.6.12 13:36

@Yamyna JJ tedˇzpětně koukám jak blbá, že jsem ti hodila úplně jinek odkaz pardón :oops: je to ten za těch 430,–
Chtěla jsem tam hodit i link na ten mimáč a koukám, že ani ten tam nemám :nevim:
Ale jsi šikovná našla jsi si ho dřív a pokud máš obchod poruce tak paráda. taky si pak deku seženu jinak chtěla bych tu černou puntíkatou, ale nedám už 160,– za poštovný.
@Majinka12 JJ kolečka jsme tu už řešily já si už zjištˇovala všechno od výměny kol za jiná od britaxu, bohužel jsou všechny plastová, ale všechny jsou lepší než na Agile.
Ale jsou i vyšší takže by jsi tím kočárek dost nadzvedla. mě rozměrově napadlo spíš Perego nebo concord, ale mají jiný systém uchycení a kolečko pokud by šlo nasadit tak by nefungovala brzda :think:
Pak jsem psala do jednoho servisu tam by mi ho pán udělal nafukovací, ale ještě nikdy to nedělali (velký servis největší na náhradní díly)a použili by tyto kola a pokud by je zničili zaplatila bych 2500 jim za práci možná mínˇtu cenu mi spočítal, kdyby je vyměnil za ty pneumatický a ještě 2200 za nová kola Agile stejná plastová. Takže tudy cesta taky nevede. :nevim:
No a nakonec jsem psala výrobci a údajně začne pneumatická kola vyrábět pro agile letost v prodeji budou příští rok, ale samozřejmně na 100% to nikdo neslíbí.
Takže opravdu nezbývá než čekat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
25.6.12 13:36

@Pleo Ten kryt je na zipy, nebo jak to funguje…za kolik bys ho prodala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
25.6.12 13:39

@ondas nevadí ;)
Mají ještě zateplenej, za 560,–, ale to mi přijde už zbytečný..Tereza tam stejně jen sedí a to jí tam můžu šoupnout deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
25.6.12 13:44

@Yamyna Hlavně i tak mi příjde ten šustˇák dost silnej není to jen nějakej tenučkej šustˇák a deka nebo pak fusak úplně v pohodě stačí na zimu. Zase když by byl moc teplej nedal by se použít tedˇv létě při hnusném počasí jako třeba máme mi dneska bylo by mu pod tím hic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.6.12 13:44

@Margott no právě šroubovák, jsem třeba myslela, jestli nemá nějaký novější model

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.6.12 13:46

@Majinka12 jj a je mnohem hezčí než ta klasická :palec: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.6.12 13:47

@ondas moc pěkný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.6.12 13:47

@Yamyna
je to na suché zipy, které se připnou ke konstrukci. Nová stála 195 + doprava. Tak nevím…150?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.6.12 13:49

@Pleo jojo už jsem mu psala i o té naší diskusi tady a že všichni jsme nespokojení, odpověd přišla, že nafukovací kola má v plánu začátkem roku 2013 tak si je pak můžeme dokoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.6.12 13:55

@Yamyna je to na suchý zip ale jen dole a nahoře to moc nedrží, tedy jak který kousek ušije mě ho udělala náký divný a furt zklouzával, ale to bude tím materiálem mám stříbrnou tenkou látku tak jsem si musela růčo všít suchý zip na stříšku i na ten kus látky a až ted můžu říct, že to není špatný, jinak dobrý nápad, že ti to tam kámoška všije napevno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.6.12 13:57

@kanička
tak to mi uniklo. Jsi šikula.
Hm, rok 2013 to už moc kočár nevyužijem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
25.6.12 13:57

@Pleo Aha tak sucháče nechci..myslela jsem, že to dělá na zipy, to by bylo lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí