Prodavačka A3 sport práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Práce v A 3 sportu je lépe placena než jakákoliv práce v jiném obchodu s oblečením. Navíc přispívá na pracovní oblečení, takže si můžeš levně nakoupit a navíc vypadat fajn v práci. Součástí pohovoru je hned zkušební prodej. Musíš být hodně komunikativní a ovládat perfektní zákaznický servis. Budeš stát na prodejně, zdravit zákazníky, rovnat zboží a ptát se zákazníků zda jim můžeš s něčím pomoct. Nevím v jakém městě budeš, ale určitě základní komunikace v angličtině je základ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co ta práce obnáší? poradit lidem s výběrem - oblečení, batohů atd.. ideální je mít zkusenosti - abys dokázala posoudit, kdo co potřebuje, komu se co hodí.
A znát dobře sortiment - osobně fakt nemám ráda, když tam přijdu, řeknu co chci, a prodavačka vůbec netuší, o čem mluvím. Jinak hodně štěstí, A3 je celkem solidní obchod ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tahle prodejna bude v Děčíně, na zkoušku jedu do Teplic. V požadavcích měli, že výhodou je znalost AJ. Mám jen základy, pozdrav apod. Ale když mě vyberou, není problém pro mě si nad tím sednout a učit se. Já poslala životopis dejme tomu ve 14 hod, a oni mi už v 15 hod. volali, jestli můžu přijet na zkoušku a tak. Uvidíme, budu se snažit poskytnout co nejlepší zákaznický servis. Prostě budu aktivní. Taková práce by mě i bavila.
@martina.se jinak mi také vadí to co tobě, chceš s něčím poradit a prodavačka neví jaká bije. Určitě když mě vyberou, budu chtít znát dobře prodejnu, kvalitně poradit a tak. Určitě se pak od toho může odvíjet i plat (ze zisku prodejny) ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tahle prodejna bude v Děčíně, na zkoušku jedu do Teplic. V požadavcích měli, že výhodou je znalost AJ. Mám jen základy, pozdrav apod. Ale když mě vyberou, není problém pro mě si nad tím sednout a učit se. Já poslala životopis dejme tomu ve 14 hod, a oni mi už v 15 hod. volali, jestli můžu přijet na zkoušku a tak. Uvidíme, budu se snažit poskytnout co nejlepší zákaznický servis. Prostě budu aktivní. Taková práce by mě i bavila.@martina.se jinak mi také vadí to co tobě, chceš s něčím poradit a prodavačka neví jaká bije. Určitě když mě vyberou, budu chtít znát dobře prodejnu, kvalitně poradit a tak. Určitě se pak od toho může odvíjet i plat (ze zisku prodejny)
no tak ať do dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedělá tam někdo teď. Jestli je to pořád stejný? Jsem teda ve skladu ale bojím se aby to nebylo všechno stejný. Třeba hpp na 1 rok a ne na neurčito jak mě tvrdili atd
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jsem ještě na RD, která mi dubnem končí, tak aktivně hledám práci. Jsem pozvána na pohovor do prodejny A3 sportu na pozici prodavačka. Rovnou si mě tam vyzkouší, budu tam cca. 6hodin (budou i zaplacené). Co taková práce obnáší? Předpokládám, že taková práce neobnáší jen práci za kasou. Na co se tak můžu připravit? Prý si mám vzít na sebe sportovní oblečení. A co třeba platy v takové prodejně?
Jinak A3 sport je obchod se sportovním oblečením.
Vůbec si po rodičáku nevěřím a mám z toho trochu strach.