Lepší práce - komu vypomoci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
24.2.14 15:19

Lepší práce / komu vypomoci

Ahoj, přihodila se mi taková věc a tak bych ráda znala vaše názory a taky se podělila o svou zkušenost.
Pracuji v obchodním řetězci již mnoho let na pozici vedoucího pracovníka, po roce RD jsem nastoupila na částečný úvazek a teď už 8 měsíců jedu naplno uvolnila se pozice managera a já se o ní pokusila zabojovat.(nejsem nijak ambiciozní)
Mezi požadavky bylo maturita a zkušenosti v obchodě + řízení lidí!
Bylo jen 5 zájemců a vzhledem k mé dlouholeté zkušenosti jsem měla největší šanci. Byl to můj veliký omyl jelikož vyhrála slečna která zde pracuje pouze necelých 5 měsíců nemá žádné pracovní zkušenosti a je vyučena. Z mé pracovní zkušenosti s vybranou osobou jsem si vždy odnesla jen spousty práce navíc a nervy na dranc( nebyla schopná pochopit co a jak má udělat a stále se to po ní předělávalo a byla velmi drzá, jsem cca o 15let starší a ona se se mnou bavila jako s mladší sestrou )
Nedalo mi to a zašla jsem přímo za řiditelem abych se ho zeptala co rozhodlo o výběru, odpověď zněla že vypomohla na správném místě!
Nechápala jsem to a odešla s tím že asi bude pro danou pozici lepší. Ovšem dnes jsem potkala onu slečnu v autě s panem řiditelem jak se vášnivě líbají a osahávají (parkovala jsem vedle nich) a rázem mi došlo kde že to vypomohla!
Opravdu to tak dnes chodí? Je to normální že nerozhodují vaše schopnosti pracovní ale jiné?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
801
24.2.14 15:22

Tak asi ne vsude, ale stava se to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30922
24.2.14 15:24

Mozna v oborech, kde tak nejak nic umet nepotrebujes (zadna odbornost). V mem oboru jsem se s tim nesetkala a ani by to nebylo mozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.2.14 15:25

Spíš se divim, že se tomu divíš. Myslím, že to bohužel je časté :nevim: Znám holku na pozici milenka šéfa, v práci nedělá absolutně nic a bere 25 000 Kč… takový už je svět no :zed:

EDIT: Je to koordinátorka čehosi… už si to nepamatuju, zní to vznešeně, ale všichni vědí, co tam koordinuje :lol:

Příspěvek upraven 24.02.14 v 15:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.14 15:25

Njn, nenaděláš nic. :mrgreen: Už jsem tady jednou četla o pohovoru na sexretářku, takže to úplně ojedinělé není, ale já když získala místo (kde nedělám taky nic a beru peníze), nemusela jsem přefiknout nikoho, takže to doufám nebude pravidlem:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
24.2.14 15:28

No mi to přijde spíše divnější, pro ředitele by bylo mnohem výhodnější, kdyby dosadil na manažerku tu schopnější a tu, kterou „vypomáhá na potřebných místech“ si jen vydržoval. :nevim: Takže asi ani on nebude s myšlením na kdoví jaké úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.14 15:30

Máte pravdu že se vůbec divím :nevim: Šlo o místo personalistky.

• Citovat
  • Upravit
30922
24.2.14 15:36
@Anonymní píše:
Máte pravdu že se vůbec divím :nevim: Šlo o místo personalistky.

A co se divis? Personalistka v odvetvi, kde je kazdy velmi snadno nahraditelny? Jakou ulohu tam ona muze hrat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
24.2.14 15:39
Tak pokud o ro misto milenka atala a slibila reditelovi,,jakesi vyhody", tak se nedivim.. Spis se divim tomu co rekl zakladatelce
@evill píše:
No mi to přijde spíše divnější, pro ředitele by bylo mnohem výhodnější, kdyby dosadil na manažerku tu schopnější a tu, kterou „vypomáhá na potřebných místech“ si jen vydržoval. :nevim: Takže asi ani on nebude s myšlením na kdoví jaké úrovni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.14 15:41

@Cuddy asi jsem hodně naivní. Když žádné kritéria tak alespoň slušné chování k jiným lidem které ona nemá. Chápu že má asi jiné kvality které zase nemám já :D

• Citovat
  • Upravit
4009
24.2.14 15:48
@murkyf píše:
Tak pokud o ro misto milenka atala a slibila reditelovi,,jakesi vyhody", tak se nedivim.. Spis se divim tomu co rekl zakladatelce

Jo tak pokud šlo o personalistku tak ano. Já jsem z prvního příspěvku usoudila, že šlo o místo manažerky, která řídí pracovníky činnosti, dodavatele atd. což by bylo pro ředitele velice nevýhodné, kdyby tam dosadil neschopnou milenku, protože by šlo všechno do kopru, a ještě by musel řešit práci za ní. Pokud šlo o personalistku tak se taky divím, že se zakladatelka vůbec diví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
24.2.14 15:49
@Anonymní píše:
@Cuddy asi jsem hodně naivní. Když žádné kritéria tak alespoň slušné chování k jiným lidem které ona nemá. Chápu že má asi jiné kvality které zase nemám já :D

Každý má někde přidáno a někde ubráno, a ona zřejmě využívá jen toho, k čemu jí pánbůh předurčil :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
24.2.14 16:04

Podívej se, jak vypomohla Nagyová Nečasovi. Já se divím, že jsi překvapená. Není to tak vždy, ale takových případů je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
24.2.14 16:32

Sex světem vládne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
24.2.14 16:37
@evill píše:

:mrgreen: Chlap se staženými kalhotami většinou moc nepřemýšlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat