Prodavačka Kik x Penny - plat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Prodavačka Kik x Penny - plat?
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s prací prodavačky v Kik (textil) nebo v Penny? Sestra hledá práci a je do obou pozvaná na pohovor, tak jestli někoho výrazně doporučíte nebo ne? Mně přijde lepší ten Kik, přece jen to není jen markování nákupu a asi tam není takový provoz.
Nevíte, jak je to platově? Na webu píší Penny 15. 000,– a Kik 12 + 3. 000,– Myšleno zřejmě hrubého, že?
Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem v obchodě nepracovala, vůbec nevím, jaké jsou tam platy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Penny NIKDY, 15 tisíc že píšou? realita je jiná
a ten teror…radši nemluvím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, s platy v těchto obchodech zkušenost nemám, ale platy se udávají v hrubém. A ty částky se mi moc nezdají.
- Citovat
- Upravit
Díky, já jsem kdysi četla o Penny něco nelichotivého, ale nikoho tam zaměstnaného neznáme, tak sbíráme info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Naima píše:
Ahoj, s platy v těchto obchodech zkušenost nemám, ale platy se udávají v hrubém. A ty částky se mi moc nezdají.
Jsme z Plzně, také se mi to zdálo jako slušná mzda, uvádí to rovnou u inzerátu s nabídkou práce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
15000 mi na prodavačku v tomto typu obchodů přijde hodně (ne, že bych jí to nepřála, naopak, ale mzdy se tam plouží níž). Možná jsou v Praze vyšší, ale o moc to nebude. Zakladatelčina sestra ať se zajímá o to, jestli to nebude vč. motivační složky, kterou je velmi jednoduché nedávat.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, v ani jednom s těchto obchodů jsem nedělala, ale vybrala bych spíše ten kik. Dělala jsem v Takku což je podobný, plat byl 15000,– a něco hrubého, to sedělo ale byla jsem tam pořád, přesčasy se nepropláceli. Byla i docela buzerace, ale nazbírala jsem trošku nějakou praxi atd.. Ono je to všude v těchto řetězcích.. bohužel
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedinou přímou zkušenost mám s jedním z členů rodiny, který pracoval ve Sportissimu, což řadím na podobnou úroveň, jako je Kik. Podobného zaměstnavatele jsem zatím nezažila - neustálé strhávání z platu kvůli údajným krádežím zboží zákazníky na prodejně etc., etc.. Avizovaný plat neviděl nikdy. Zdrhal od nich rychleji, než blechy z přejetého psa.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já pracovala jako prodavačka v Kiku a když jsem měly s holkama 12tis. tak jsme skákaly radostí..Práce je to fyzicky náročná, ač se to nemusí zdát..samé přesčasy, volna velmi málo, často jsme jezdily do okolních měst na výpomoc, inventury, atd.
Kamarádka pracovala v Penny a plat měla většinou kolem 9tis.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helenkka
myslím že v těch řetězcích je to fuk jestli v praze nebo na nějaké dědině… já kdysi pracovala v Hypernově a v okrese FM jsou platy dosti nízko oproti jiným okresům, a vím že v Ostravě i v Praze měly holky na mé pozici ve stejném druhu marketu (bylo to děleno dle velikosti) úplně stejné peníze, jen se to lišilo, v tom že já třebas dostala přidáno, ale ale jen jednou, některé vůbec… ale byl to rozdíl v pár korunách… takže bych nespoléhala na to že to v penny bude jiný..
a po mé zkušenosti do marketu už bych nikdy, ale nikdy nešla…
- Citovat
- Upravit
@Leeeee píše:
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s prací prodavačky v Kik (textil) nebo v Penny? Sestra hledá práci a je do obou pozvaná na pohovor, tak jestli někoho výrazně doporučíte nebo ne? Mně přijde lepší ten Kik, přece jen to není jen markování nákupu a asi tam není takový provoz.
Nevíte, jak je to platově? Na webu píší Penny 15. 000,– a Kik 12 + 3. 000,– Myšleno zřejmě hrubého, že?Asi se ptám blbě, ale nikdy jsem v obchodě nepracovala, vůbec nevím, jaké jsou tam platy.
Dělala jsem v penny zástupce vedoucí, plat 15000 tedy pokladní určitě neměla, měly o dost míň, kolem 11000hrubého, některé 10500Kč. Takže tak, teror u nás sice nebyl, vycházeli jsme skvěle, byli jsme tam fajn parta, ale určitě ne všude to tak je, to je mi jasný. Práce je to poměrně fyzicky náročná, přeci jen se musí vybalit zboží, které někdy nebývá zrovna lehké ![]()
V tom kiku nevím, kolik mají, ale taky bych řekla, že se nadřou, kolikrát jsem viděla ty balíky s hadrama.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leeeee Ahojíček, já sháním teďka prodavačku do mojeho krásného pekařství. Žádný teror, krásná a čistá práce.
takže pokudby měla sestra zájem, udělala bych s ní pohovor ![]()
My paltíme 13. 000Kč čistého za cca 40 hodin týdně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka dělá v kauflandu a má 9500 čistého, to se mi nezdá všude většinou do 10 000 bývá mzda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bumbrlik píše:
@Leeeee Ahojíček, já sháním teďka prodavačku do mojeho krásného pekařství. Žádný teror, krásná a čistá práce.takže pokudby měla sestra zájem, udělala bych s ní pohovor
My paltíme 13. 000Kč čistého za cca 40 hodin týdně.
Ahoj, to je super nabídka, ale koukala jsem na profil, že jste z Prahy, obchůdek je tedy předpokládám v Pze? My jsme z Plzně… L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit