Práce v night clubu

Anonymní
11.6.12 18:02

Práce v night clubu

Ahoj, prosím neodsuzujte mne, ale mám velké finanční problémy. Jsem sama s 2 dětmi, bývalý manžel mi na děti neplatí, protože odjel neznámo kam, podle posledních práv by měl být někde v zahraničí a z rodiny mám jen otce, který je těžce nemocný a nemohu si od něj půjčit ani korunu. Kamarádka, která kdysi tuto práci dělala, aby uživila rodinu mne přemlouvá, abych to aspoň zkusila, ale vůbec se mi do toho nechce, jenže když vidím, že mi děti brečí hlady a já jim nemám co dát, tak už o tom opravdu vážně přemýšlím. Nejdřív jsem přemýšlela, že bych si dala inzerát, že hledám zajištěného milence, ale s dětmi bych nikoho nenašla, každého chlapa to odradí, i když by šlo jen o sex. Co byste dělaly vy, kdyby Vám děti brečely hlady a vy neměly ani korunu. Neodsuzujte mne za mé rozhodnutí, ale nevím, jak jinak to vyřešit.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.6.12 18:06

Ahoj kdybych byla ve stejné situaci tak bych to asi zkusila.Děti jsou na prvním místě.a o co jde přesně?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:06
@Anonymní píše:
Ahoj kdybych byla ve stejné situaci tak bych to asi zkusila.Děti jsou na prvním místě.a o co jde přesně?

práce společnice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:11

Aha já myslela třeba tanečnice.a nic jiného opravdu nelze sehnat?a co děti kdo bude hlídat?nebo jsou už větší?tahle doba je opravdu hrozná.a někteří chlapi nezodpovědní idioti s prominutím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:12

Ahoj, nehodlám odsuzovat, v takové situaci, kdy mi brečí děti hlady jsem zatím nebyla, ale vím, jaké to musí být asi zoufalství.O to větší, když nemáš nikoho, kdo by mohl pomoci.Ale nikdy nestojí z to, aby ses trápila s takovu prací, která je ti nepříjemná a nebo si jí pak někdy vyčítala… Zkoušela si oběhat úřady, zda nedají nějaké příspěvky na bydlení, existenční příspěvek,,, nějaké brigády?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:15
@Anonymní píše:
Aha já myslela třeba tanečnice.a nic jiného opravdu nelze sehnat?a co děti kdo bude hlídat?nebo jsou už větší?tahle doba je opravdu hrozná.a někteří chlapi nezodpovědní idioti s prominutím.

děti by mi pohlídala kamarádka, jsou malinké 2 roky a rok, ale vůbec nevím, jestli bych na to měla žaludek a taky se toho hrozně bojím

• Citovat
  • Upravit
RadkaČ
11.6.12 18:17

Tak to by mě zajímalo, kolik lidí nám to tady vlastně diskutuje? Tipla bych, že jeden blázen sám se sebou :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:18
@Anonymní píše:
Ahoj, nehodlám odsuzovat, v takové situaci, kdy mi brečí děti hlady jsem zatím nebyla, ale vím, jaké to musí být asi zoufalství.O to větší, když nemáš nikoho, kdo by mohl pomoci.Ale nikdy nestojí z to, aby ses trápila s takovu prací, která je ti nepříjemná a nebo si jí pak někdy vyčítala… Zkoušela si oběhat úřady, zda nedají nějaké příspěvky na bydlení, existenční příspěvek,,, nějaké brigády?

zkoušela, ale z rodičáku 3800 Kč a s tím, co teď dostávám mám stěží na nájem a jídlo maximálně na týden…brigády dělám, ale není to nic, z čeho by se dalo uživit, navíc dcerka je nemocná a to jsou další výdaje, na které nemám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:21

úplně ti rozumím opravdu je to asi jen pro silné povahy.a nikdy nevíš co to bude za člověka.je to hrozně těžké.a kort když máš tak malé děti,já bych se bála jestli nepříjde nějaký úchyl,se mnou se něco stane a copak bude s dětmi?a příspěvek na bydlení a nějaké dávky na to nemáš nárok?

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
11.6.12 18:21

Prosimtě :roll: pokud nic jiného nezbývá, tak to dělej.Znám spoustu holek co to dělali, někdo na přechodnou dobu, někdo do toho spadl.Dej si bacha na chlast a na drogy, a hotovo.Však to nemusíš dělat dlouho, jen co najdeš něco jiného.A nedělej to ve městě kde bydlíš ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:23

Moje bývalá švagrová pracovala jako společnice a byla spokojená. Třeba na Silvestra si za jednu noc vydělala 20.tisíc..
Pokud nemají děti co jíst, šla bych do toho.

• Citovat
  • Upravit
Ali84
11.6.12 18:25

Zakladatelko, co zkusit práci na erotické lince, případně live chat? Práce v night clubu se mi zdá, jako to poslední řešení (no možná ještě stát někde u silnice :think: ). Navíc máš určitě, jako samoživitelka nárok na příspěvky (dorovnání do životního minima, píspěvek na bydlení atd.).

• Citovat
  • Upravit
1aktak1
11.6.12 18:25

Ahoj, pokud není nic jiného, asi budeš muset ;) jsem neznalá - společnice teda obnáší co všechno? ;) jinak nezahazovala bych naděje a milence sexuálního - myslím, že by se určitě našel, zkus to taky… Ono se to nezdá, ale je jich vážně hodně a bylo by to určitě příjemnější takhle…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.6.12 18:49

Nevím teda,jestli je to město od města,taky jsem s dvěma dětmi sama,mám teda výživné na jedno a to se mi počítá do příjmů, nájem se vším všudy platím jedenáct tisíc,ale od státu beru s výživným dohromady něco přes sedmnáct. S tím se vyžít dá. Opravdu jsi zkusila vše? Požádat o příspěvek na bydlení, sociální, příspěvek v nouzi,navíc by jsi měla zažalovat otce o výživné, atˇmáš nějaký papír,že ti opravdu neplatí, měla by jsi také dostat od sociálky doklad,že jsi ve finanční tísni a to tě zprostí od doplatků za léky..... Je to strašné,čím si procházíš,ještě horší,že musíš vzít něco,co se ti příčí…Co by člověk pro děti neudělal,že… Držím pěsti,posílám sílu a snad ti pár tipů pomůže tohle překonat bez toho,aby jsi musela ještě víc trpět.

• Citovat
  • Upravit
8814
11.6.12 18:50

Kdyby moje deti mely hlad udelam cokoli. Jen ty sama vis jak moc si na tom spatne.Pokud vis, ze to jinak nejde tak to proste udelej a nic si nevycitej. Delas to co by asi udelala kazda matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat