Práce na erotických linkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
11.6.12 00:27

Práce na erotických linkách

Ahoj! Brzy mi skončí MD a já už teď řeším jak skloubit práci a syna. Do školky nás nepřijali, tedy buďto soukromá popř. sehnat hlídání. Pracuji jako vedoucí potravin, tedy časově náročná práce, navíc ne natolik placená, aby se toto rentovalo. Kamarádka mi tedy navrhla práci na erotických linkách, sama toto údajně dělá. Práce je z domu, v čase který si určíte a plat dvojnásobný, než jsem měla. Na jednu stranu mě to láká- práce z domu, vysoký příjem, denně z dětmi. Na druhou stranu si to, ale nedovedu moc představit. Nejsem co se týče sexu nijak prudérní, ale že bych u toho vykládala nějaké prasečinky :lol: tak to tedy ne. Takže by mě zajímalo za 1. jestli by jste do toho šly, a za 2. údajně to dělají hlavně maminy na MD, takže pokud tu nějaká je, tak dá se to zvládnout bez zkušeností a doporučily by jste to? Pořád nad tím přemýšlím, peníze by se hodily, ale nevím jestli to není moc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.6.12 06:08

Také by mě to zajímalo :mavam: Znám erotický chat nic jiného ne :think:

• Citovat
  • Upravit
1626
11.6.12 06:42

což o to, za těch pětadvacet navíc bych si klidně nějaký prasečinky pro uslintaný páprdy na drátě vymyslela… jen nevim nevim, jak se dá skloubit čtyřleté dítko a přisprostlá maminka s telefonem na uchu :nevim:

„No a pak bych ti ho pomalu … Honzíku neházej, proboha, neházej ty puzzle do polívky!“ :mrgreen:
Pak nemají být děti úchylný už v tak útlém věku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.12 06:44
@eVerča píše:
což o to, za těch pětadvacet navíc bych si klidně nějaký prasečinky pro uslintaný páprdy na drátě vymyslela… jen nevim nevim, jak se dá skloubit čtyřleté dítko a přisprostlá maminka s telefonem na uchu :nevim:„No a pak bych ti ho pomalu … Honzíku neházej, proboha, neházej ty puzzle do polívky!“ :mrgreen:
Pak nemají být děti úchylný už v tak útlém věku…
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 07:12
@trojcatka2008 píše: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: velkej mazec  :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
9994
11.6.12 07:37

Nevim, ale za mě to už hraničí s prostitucí. Co na to manžel (přítel)? Můj by to teda neskousl :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
11.6.12 07:56

Tak to zkus probrat s partnerem, za jeho zady bych to rozhodne nedelala. Pokud by s tim souhlasil, tak pak si to uz jen zorganizovat tak, aby u toho nemuselo byt pritomno ditko.
Ja osobne s tim zkusenost nemam a ani by to pro me nebylo, ale rozhodne to neodsuzuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2272
11.6.12 07:59

Tak já bych se toho nebála a aspon bych to zkusila… :nevim: u nás to dělá jedna paní ale ta tedy není doma,dělá to ve firmě a má stále noční…plat asi bobrý ale sranda na tom je že kdyby ten týpek na druhé straně veděl jak ta paní co mu vykládá krásné slovíčka vypadá asi by se mu už nikdy nepostavil… :mrgreen: omlouvám se ale je jí kolem 40 let a má minimálně 170kg.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.6.12 08:02
@Paoloska píše:
Nevim, ale za mě to už hraničí s prostitucí. Co na to manžel (přítel)? Můj by to teda neskousl :think:

ale prosim te, vzdyt na ni nikdo nebude sahat, nikomu se nebude vystavovat, tak proc z ni hned delat skoro prostitutku :roll:
Jezisi, me to tady prijde, ze kdyz clovek zabrusli na takove tema, tak je z nej hned slapka :roll: :roll:

Zakladatelko, no muze to by zajimave, zalezi na tom, zda na takove veci jsi(tzn. rikat oplzlosti, sprostarny a nechat se vtahnout do „deje“) a pak kdyz budes mit ditko stale doma, kdy to chces provozovat.

JInak ja bych to doho klidne sla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
11.6.12 08:04

Já bych do toho šla, kdee jinde se ti poštěstí, být doma a zároven v práci a ještě za to dostat peníze? Zvedneš pár telefonů, párkrát zavrkáš a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.6.12 08:12

Já bych zakladatelku neodsuzovala a já bych do toho šla. Dělat to můžeš večer, když malej usne, třeba. Jen bych se zeptala přítele jestli mu to nevadí. A mezi známejma bych to neřikala a měla bys klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
11.6.12 08:26

Já bych do toho taky šla, kdybych měla příjemnější hlas :palec: Evidentně za to bude dost peněz a to je hezký, když máš hodně peněz za málo muziky a ještě to můžeš dělat doma :potlesk: a myslim, že říkat do telefonu prasárničky se během mžiku naučíš. Zezačátku ti to bude možná trochu blbý, ale myslim, že se do toho za pár dní dostaneš a ani ti to nepřijde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
11.6.12 08:38

Jestli se na to cítíš,tak do toho jdi.Já bych ze sebe asi nic erotickýho nedostala :mrgreen: .Moc na to nejsem,to bych musela být pořád nalitá :mrgreen: .Ale kdybych to uměla,tak bych do toho šla,proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.6.12 08:46

@Taminka Nikoho neodsuzuju a z nikoho nedělám prostitutku. Je to můj názor na toto „zaměstnání“ a tohle je diskuse, jestli se nepletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.6.12 09:07

Myslím, že tvé rozhodnutí by se mělo odvíjet od názoru partnera. Proberte to spolu a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat