Práce na erotických linkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3871
11.6.12 09:19

Já bych do toho šla, pokud by to navadilo partnerovi. Taky, už jsem o tom přemýšlela,ale nikde jsem nenašla žádný odkaz jak na to, s kým se spojit, aby mi dali třeba telefon a pak posílalai peníze. ;) Klidně mi poraď a půjdu do toho s tebou. ;) podle mě do toho za pár dní zapadneš, ani ti to nepřijde divný. Někdy možná stačí méňe než by jsme si myslely. :mrgreen: Jen bych si udělala pracovní dobu tak, aby byli děti mimo doslech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
11.6.12 09:20

@vikiska Taky bych to brala s klidem :) Určitě jestli můžeš dát kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.12 09:23
@vikiska píše:
Já bych do toho šla, pokud by to navadilo partnerovi. Taky, už jsem o tom přemýšlela,ale nikde jsem nenašla žádný odkaz jak na to, s kým se spojit, aby mi dali třeba telefon a pak posílalai peníze. ;) Klidně mi poraď a půjdu do toho s tebou. ;) podle mě do toho za pár dní zapadneš, ani ti to nepřijde divný. Někdy možná stačí méňe než by jsme si myslely. :mrgreen: Jen bych si udělala pracovní dobu tak, aby byli děti mimo doslech.

Souhlas práce jako práce :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.6.12 09:36

Šla bych do toho hned. Pořád lepší konverzovat s prasáky, než poslouchat otravnýho šéfa… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
11.6.12 09:36

Taky bych do toho šla, úplně s přehledem, nevidím na tom nic zlého, spíš prospěšného - a to děti - mohla bys být s nima doma..
Jinak manžel si myslím bude ouplně v klidu. je to jen telefon. Nic víc.. a hlavně je to placené - nemůže to brát jako užívání atd.
Můj by mě za to ještě pochválil :-D , že mohu být doma, a ještě si vydělám :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
11.6.12 09:51

urcite bych to probrala s partnerem. Bala bych se toho, ze mi to nekdy predhodi a to by mi za to nestalo. Tak dej pak vedet jak ses rozhodla :)

• Citovat
  • Upravit
3871
11.6.12 09:54
@1miss1 píše: Tak dej pak vedet jak ses rozhodla :)

Taky by mě zajímalo, jak ses rozhodla. A fakt bych měla zájem o nějaký kontakt, pokud by to šlo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.6.12 10:52

Tak jsem to nadhodila v práci kolegům a všichni na mě koukali jak zjara, že to by si teda mohla zkusit, ta jejich… tím více mě překvapuje, jaký je tady jednotný názor. Nemyslím si, že jsem prudérní, ale udělat cizího chlapa, byť po telefonu, mi nepříjde rozhodně srovnatelné s běžným zaměstnáním. Nechci moralizovat, jen mě to fakt zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
11.6.12 10:59

Já bych do toho taky šla, v podstatě prníze ti nikdo zadarmo nedá a kdyby s tím neměl problém partner, tak co. Nic špatného na tom není, lepší než drátem do oka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.6.12 11:09
@peggy.sl píše: Šla bych do toho hned. Pořád lepší konverzovat s prasáky, než poslouchat otravnýho šéfa… :lol:
:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
11.6.12 11:11
@Paoloska píše:
Tak jsem to nadhodila v práci kolegům a všichni na mě koukali jak zjara, že to by si teda mohla zkusit, ta jejich… tím více mě překvapuje, jaký je tady jednotný názor. Nemyslím si, že jsem prudérní, ale udělat cizího chlapa, byť po telefonu, mi nepříjde rozhodně srovnatelné s běžným zaměstnáním. Nechci moralizovat, jen mě to fakt zaujalo.

no jasně, on by se tak některej chlap přiznal, že by tohle nechal dělat svojí ženu… navíc nejsou v té situaci jako zakladatelka, že peníze prostě potřebují a děti nemají kam dát…
já bych se toho taky nebála. Pracovní dobu bych si udělala večer, kdy děti spí a můžeš v klidu i čtyři hodiny vydělávat :lol:
ale jak už tu někdo psal, rozhodně bych to v okolí nikomu nevyprávěla a určitě by s tím musel souhlasit partner. Tak ono by to asi těžko šlo dělat, aniž by o tom věděl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
11.6.12 11:17

Já jsem někdy ve 14 takhle občas pomohla udělat si dobře za kredit :oops: :oops: je to trapný, ale nic těžkýho na tom nebylo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.6.12 12:17
@Jarka K píše:
no jasně, on by se tak některej chlap přiznal, že by tohle nechal dělat svojí ženu… navíc nejsou v té situaci jako zakladatelka, že peníze prostě potřebují a děti nemají kam dát…
já bych se toho taky nebála. Pracovní dobu bych si udělala večer, kdy děti spí a můžeš v klidu i čtyři hodiny vydělávat :lol:
ale jak už tu někdo psal, rozhodně bych to v okolí nikomu nevyprávěla a určitě by s tím musel souhlasit partner. Tak ono by to asi těžko šlo dělat, aniž by o tom věděl :D
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
11.6.12 16:10
@Taminka píše:
ale prosim te, vzdyt na ni nikdo nebude sahat, nikomu se nebude vystavovat, tak proc z ni hned delat skoro prostitutku :roll:
Jezisi, me to tady prijde, ze kdyz clovek zabrusli na takove tema, tak je z nej hned slapka :roll: :roll:

Zakladatelko, no muze to by zajimave, zalezi na tom, zda na takove veci jsi(tzn. rikat oplzlosti, sprostarny a nechat se vtahnout do „deje“) a pak kdyz budes mit ditko stale doma, kdy to chces provozovat.

JInak ja bych to doho klidne sla :palec:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
11.6.12 16:33

„chudák“ Paoloska, dostala tady sodu, ale přitom slušně vyjádřila názor ;)

když to obrátím, mě by vadilo, kdyby toto dělal můj partner a osobně si myslím, že pokud je partner „normální“ a rozumnej tak se mu to taky líbit nebude ;)

Pokud to ale zakladatelce vadit nebude a partner také nic nenamítne - tak může jít do toho ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat