Práce na erotických linkách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@1miss1 V pohodě
Já jsem si spíše představila mého manžela, jak na takovou linku volá… A jak tady zmínila @Prdolinka86, že za to dostane zaplaceno a tak manžel nemůže říct, že je to užívání, nó… to ale ta prostitutka přeci taky. Ale nikomu jeho názor neberu. Vím, že to leckde není s financema lehké, ani já si nevyskakuju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě zase nepřišlo, že by zakladatelka psala, že jsou na tom s financema tak moc špatně.
@Paoloska jo taky mě napadlo, že by se třeba partner dovolal zrovna mě
![]()
někdo tu psal „práce jako práce“ - to ta dotyčná asi pohlíží i na ty prostitutky jako na normální zaměstnání
ale každého věc ![]()
- Citovat
- Upravit
@1miss1 píše:
„chudák“ Paoloska, dostala tady sodu, ale přitom slušně vyjádřila názor![]()
když to obrátím, mě by vadilo, kdyby toto dělal můj partner a osobně si myslím, že pokud je partner „normální“ a rozumnej tak se mu to taky líbit nebude
Pokud to ale zakladatelce vadit nebude a partner také nic nenamítne - tak může jít do toho
Ale prosim te, nikdo ji nedaval sodu, jen mi prijde, ze zakladatelku hned hazi do jednoho pytle s tema, ktere slapou chodnik.
Co je na tom udelat nekoho po telefonu. Copak nikdo z vas to nedela, treba se svym chlapem? To bych se mooooc divila. A co je na tom, ze ten chlap je cizi? NIC. Vzdyt sex po telefonu muze delat zenska v jakemkoliv veku pekne z domu a u toho cucet na bednu, hackovat nebo plest svetr.
A „prace jako prace“, ja nikoho neodsuzuji, kazdy dela to, na co ma zaludek. Co ty vis, co bys byla schopna udelat, kdybys mela treba dve deti, nemela zaplacene slozenky a co do huby..A nekdo by ti nabidl vyhodnou nabidku..bys to odmitla, jen aby sis zachovala tvar a hrdost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka kdybych neměla co do huby a na krku děcka, pujdu klidně šlapat
(i když vím, že bych nestála u silnice a nebyla v bordelu)
Jinak přečti mé příspěvky, neodsuzuji zakladatelku, ptala se na názor, píšu jí ho a je to jen její věc jak se rozhodne.
ale názor snad říct mohu ![]()
Asi hold nejsme všechny jako ty a mě by vadilo, kdyby se títmo partner živil
ale vážně každého věc ![]()
- Citovat
- Upravit
@1miss1 píše:
@Taminka kdybych neměla co do huby a na krku děcka, pujdu klidně šlapat(i když vím, že bych nestála u silnice a nebyla v bordelu)
Jinak přečti mé příspěvky, neodsuzuji zakladatelku, ptala se na názor, píšu jí ho a je to jen její věc jak se rozhodne.
Asi hold nejsme všechny jako ty a mě by vadilo, kdyby se títmo partner živilale názor snad říct mohu
ale vážně každého věc
proc jako ja? vsak jen ty a ta druha jste byly proti..kazdy ma svuj nazor, ja svuj napsala, nestydim se za nej a nikdy jsem nikoho za nic neodsuzovala..za jakoukoliv praci, protoze nikdy nevim, kdy ja budu na stejnem miste a budu muset udelat to stejne.
JInak myslim, ze nazor jsme napsaly vsechny ![]()
No ja uz i napsala do jine diskuze ![]()
TAdy timto koncim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taminka myslím, že jsem proti nebyla, ale to je fuk
mám pocit, že jak tu má někdo jiný názor než většina, je to špatně
a zmínila jsem tebe, protože jsem reagovala na Tebe ![]()
- Citovat
- Upravit
Problém bude asi jedinej a to že už se taková práce pouze na telefonu nedělá.Moc to nevydělávalo.Mám známého kterej tohle řídí v praze.Pokud chceš dělat sex po telefonu je to skloubené s prací přes chat takže se musíš určitej čas za den kroutit zadarmo před web kamerou a lákat tak zájemce aby ti zavolali.Peníze máš pouze s těch co ti zavolaj.Takže na chatu tě vidí zadarmo pul čr .Mužeš tam někoho potkat a vyděláš jen za ty co nalákáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka píše:
Problém bude asi jedinej a to že už se taková práce pouze na telefonu nedělá.Moc to nevydělávalo.Mám známého kterej tohle řídí v praze.Pokud chceš dělat sex po telefonu je to skloubené s prací přes chat takže se musíš určitej čas za den kroutit zadarmo před web kamerou a lákat tak zájemce aby ti zavolali.Peníze máš pouze s těch co ti zavolaj.Takže na chatu tě vidí zadarmo pul čr .Mužeš tam někoho potkat a vyděláš jen za ty co nalákáš
No a je to
@Taminka A ty jsi holka fakt případ. Já a @1miss1 tady normálně diskutujeme, ale když čtu Tvé příspěvky, tak mám normálně strach, že mi z monitoru vystřelí ruka a dostanu facku, co si to dovoluju…dej si panáka a hoď se do klidu. Zdravím TA DRUHÁ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska píše:
No a je to@Taminka A ty jsi holka fakt případ. Já a @1miss1 tady normálně diskutujeme, ale když čtu Tvé příspěvky, tak mám normálně strach, že mi z monitoru vystřelí ruka a dostanu facku, co si to dovoluju…dej si panáka a hoď se do klidu. Zdravím TA DRUHÁ
tomu vubec nerozumim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka píše:
tomu vubec nerozumim
Asi jsem to měla víc rozklíčit. Reakcí na Tvůj příspěvek byla jen má první věta, jako že se to tu půl dne řeší a ve finále možná není co řešit. Zbytek mého příspěvku byl určen Tamince, ale ta už tu stejně dávno není. Omlouvám se, Kamčo, jestli jsi to špatně pochopila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka píše:
já už se právě lekla co sem zas provedla
Prosím Tě, Ty? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kamča.dalmatinka Tak já mám kontakt opravdu jen na ten tel. o tom chatu ani zmínka. Navíc mi tam nabídli i výklad karet nebo snů za nižší plat.
Takže jdu do toho a třeba časem přidám i tu erotiku. Manžel nebyl zrovna nadšený, ale říkal, že je to moje věc. Taky vidí ty výhody.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kamča.dalmatinka Tak já mám kontakt opravdu jen na ten tel. o tom chatu ani zmínka. Navíc mi tam nabídli i výklad karet nebo snů za nižší plat.Takže jdu do toho a třeba časem přidám i tu erotiku. Manžel nebyl zrovna nadšený, ale říkal, že je to moje věc. Taky vidí ty výhody.
a je to pan S.P?No oni ti daj podepsat smlouvu kde je malim písmem napsáno že musíš plnit práci i na chatu a pokud dobu určenou nesplníš mužeš dostat pokutu jenž bude vymáhána soudně.Kdybys chtěla písni sz.Mám pár kamarádek co to dělaj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit