Práce na erotických linkách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přivýdělek
Nemáte prosím nějaké kontakty na práci na erotických linkách? Hledám už dlouho marně práci. T.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A prosím můžeš mi sdělit nějaký kontakt na tuto práci, hledám to na netu a nemůžu nic takovýho najít.
Díky moc
- Citovat
- Upravit
Já teda nevim proč by ten chlap měl být divný když mu to nevadí?! Mě můj partner řekl, že by dělal jako, že nic neví, ale je to moje věc pokud bych tohle chtěla dělat. A co si budeme povídat, já bych se ho ani na nějaké svolení neptala! Nic mu do toho není, když nemám děti a již delší dobu (4 roky) nemůžu najít normální práci někde v krámě, nebo ji najdu jen na chvilku, protože si někdo hřeje místečko pro kamarádku a on má pindy na téma, že mi platí telefon, že mě živý a platí za mě můj dluh, tak mi nebude diktovat co smím nebo nesmím. Každopádně pokud tu najde někdo práci v tomto oboru bez nějakého chatu, tak bych měla také zájem. Nic jiného mi nezbývá a pak bych rozjela své podnikání na které teď nemám. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oživuju diskuzi a prosím někoho kdo už to dělal o INFO a popř. nějaké kontakty. Prý to jde i přes sms jako sms-eroticky-chat. Jsem ve špatné situaci a potřebuju nutně penízky a jako těhotná toho moc neseženu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linettea znama delala primo na placene lince a mohla delat i z domova..ale primo info ti asi nedam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeji kontakt ti dat asi nemuzu:-D ale zkusim se ji zeptat na kontakt k nim a pokud mi ho da tak ti napisu SZ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Linettea azbudu mit manzela doma tak se ti optam a pripadne poslu SZ s kontaktem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
Jeji kontakt ti dat asi nemuzu:-D ale zkusim se ji zeptat na kontakt k nim a pokud mi ho da tak ti napisu SZ.
Ty mas hrozne hezkou profilovku! Musela jsem to napsat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
@Pizlam jee, moc děkuju!!![]()
Vubec neni zac
Ted nekdy odpoledne davaji starou Ordinaci a ty vypadas, jako ta jedna herecka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veronika6913 píše:
@Pizlam fakt??a jaka?
Jee, ja to nikdy moc nesledovala ale ted v tydnu jsem kousek videla:-) Myslim, ze je to serialova dcera te Sinkorove ( nevim, jak se jmenuje ta postava v serialu ) a mela tam take male mimco. Takova mladounka, hezka holcina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit